хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Врахування зорових ілюзій при створенні нових образів.

     Більшість жінок мають недоліки фігури, які примушують їх заздрити моделям з довгими ногами. 
І якщо Наомі Кемпбел або Лінда Євангеліста виглядатимуть чудово, навіть  коли загорнуться у скатертину, то звичайна жінка повинна більш ретельно підбирати для себе вбрання. Жінка завжди повинна розуміти, у що вона одягнута, як цей одяг впливає на її пропорції тіла . Маскування - це найбезпечніший і безболісний спосіб, як виглядати стрункіше. А знання використання зорових ілюзій допоможе будь-якій жінці приховати свої недоліки. 
      Маленький або високий зріст, великі груди, живіт, що виступає, широкі стегна, повні руки, короткі ноги - ось далеко не весь перелік недоліків, які бачить у собі жінка. Є ще безліч дрібних недоліків, які пригнічують жінок, коли вони дивляться у дзеркало. З одного боку цим недолікам не треба приділяти такої уваги, як це роблять. Але з іншого - вони завдають велику кількість незручностей, коли потрібно стати об"єктом загальної уваги: серед колег по роботі, поміж друзів, на вечірках, святах тощо.
      Розробляючи композицію костюму, художник-модельєр значну увагу приділяє акценту та його розміщенню.
Це означає, що кожній композиції намагаються надати акцент кольором, лініями, ритмом деталей і оздобленням, контуром деталей і виробу. У більшості випадків саме аксесуари є цим акцентом. Вони відіграють далеко не останню роль при маскуванні недоліків фігури жінки. Наприклад, зачіска і головні убори безперечно впливають на створення зорових ілюзій. Так, високим жінкам пасує взуття на низькому підборі. повним жінкам необхідно уникати головних уборів маленьких розмірів, взуття з пасочком тощо.
    Що стосовно акцентів, то, наприклад, їх розміщення або виділення світлих деталей на краях статури роблять її більш широкою. А взуття, капелюх, рукавички темного кольору, навпаки збільшують зріст. Розміщення акцентів використовується й у тому разі, коли необхідно відвернути увагу від недоліків фігури. Тобто можна зауважити, що аксесуари є найголовнішим доповненням костюму. Саме вони додають "родзинку" у зовнішність.
    Тому правильний вибір і поєднання аксесуарів при створення моделей одягу є досить цікавим і актуальним, до того ж просто необхідним. 

P.S. Більше інформації можна дізнатись тут 
1

Коментарі

127.04.14, 08:51

Если фигура женщины испорчена ей самой, как не оденься, хоть в корону, но другие женщины будут только недоумевать почему она не занимается собой?

    227.04.14, 09:01Відповідь на 1 від Манго

    ну это вопрос к конкретной женщине, не ко мне.

      Гість: g00r

      327.04.14, 09:07

      индивидуальность фигуры в этом и есть прелесть.кому нравится широкие бедра, кому животик... шаблонные модели общие для масс... так поглазеть

        427.04.14, 09:25Відповідь на 3 від Гість: g00r

        абсолютно согласна. Кроме того, что окружающие воспринимают фигуры по разному многое еще зависит от восприятия человеком, в данном случае, если речь идет о девушках/женщинах, своих фигур.
        Кто-то считает пышные бедра недостатком, а кто-то - достоинством.
        А одежда может все это спрятать, или, соответственно подчеркнуть.