Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Яка група крові такий ви у любощах

Група крові – це те, що є незамінним в організмі людини протягом життя. Від цих цифр залежать наші уподобання в їжі, схильність до певних хвороб і навіть сексуальний темперамент. Бо за дослідженням учених-гематологів, кожній групі крові властиві певна кількість і склад статевих гормонів. Бажаєте дізнатись, хто ви: сексуальний гігант чи пуританець? Знайдіть далі свою групу крові.

ГРУПА О (I) Люди з цією групою крові енергійні, товариські, мають силу волі, вміють налагоджувати контакти, чим частенько користуються. І чоловіки, і жінки з цією групою швидко знайомляться й у перший же вечір можуть перейти до інтиму. Правда, зранку також із легкістю можуть розбігтися і більше ніколи не бачитися, про що жоден з них не буде шкодувати. У ліжку вони досить темпераментні, із задоволенням фантазують і експериментують, найчастіше просто невтомні.

ГРУПА А (II) Вважається, що її носії — це сумлінні, сором’язливі люди, які акуратно виконують свої обов’язки. У житті їх сміливо можна назвати втіленням досконалості. Зазвичай вони швидко просуваються службовою драбиною, а все інше вважають другорядним. Якщо вони беруться за якусь справу, то обов’язково виконують її добре. Вони вірні друзям, рідним і близьким. У них достатній, хоча і не надто бурхливий темперамент. Трудоголіки в роботі, вони не завжди готові зайнятися сексом.

Однаково можуть як вразити партнера сексуальністю, так і розчарувати. У першому випадку секс здасться ідеальним, і повторення удачі вже залежатиме від партнера, у другому — не слід впадати у відчай, треба дати їм ще один шанс.

Сексуальних заборон для людей цієї групи не існує. Вони готові робити все, на що згодний партнер. Секс у такому випадку буде приносити повне задоволення.

ГРУПА В (III) Чуттєві натури, тонкі, обдаровані люди, надійні колеги і друзі. І в роботі, і в сексі вони висувають високі вимоги до себе, колег і до друзів. За зовнішнім спокоєм і незворушністю приховується чуйна, вразлива душа. Вони можуть здаватися холодними, але коли мова йде про любов, їхні почуття прориваються бурхливо і нестримно!

Що стосується дам, то секс для них— обов’язкове доповнення до повсякденного життя. Вони можуть повірити коханому, який зумів пояснити, що зайнятися сексом, наприклад, у ботанічному саду дуже цікаво і сучасно.

ГРУПА АВ (IV) Люди з цією групою крові піддаються нехай не завжди явним, але сильним пристрастям. Вони віддаються на волю почуттів, але ніколи не спалюють останній місток, щоб у випадку чого повернутися. Кохання для них — не стільки радість, скільки джерело душевного розладу. Постійні ревнощі і підозрілість, болісні сумніви змушують їх займатися сексом щоразу як востаннє.

І чоловіки, і жінки з IV групою крові часто мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

2

Коментарі

130.11.09, 19:03

cвятая правда - у мну вторая

    230.11.09, 19:04

    Маразм...

      анонім

      330.11.09, 19:05

      а мне было любопытно почитать. у меня вторая

        Гість: Улитко

        430.11.09, 19:06

        Еще много зависит от резус фактора

          анонім

          530.11.09, 19:09Відповідь на 4 від Гість: Улитко

          Еще много зависит от резус фактораты специалист в этом?

            Гість: Улитко

            630.11.09, 19:10Відповідь на 5 від анонім

            Еще много зависит от резус фактораты специалист в этом?когда то читал книги в области высшей социологии,там было об этом

              730.11.09, 19:11

                анонім

                830.11.09, 19:11Відповідь на 6 від Гість: Улитко

                социология и резус фактор?!

                  930.11.09, 19:15

                  бред он пишет

                    Гість: Улитко

                    1030.11.09, 19:18Відповідь на 8 від анонім

                    социология и резус фактор?!да,там много всего намешано,и психология,и медицина,отдельным моментом наследственность

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна