хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ну что ? Присоединитесь?

Регіоналка Герман закликає Житомирщину чинити опір будівництву сховища ядерних відходів у Чорнобильській зоні

Кабінет міністрів України виділив земельну ділянку під будівництво сховища ядерних відходів у Чорнобильській зоні відчуження (Київська область) , повідомила народний депутат Ганна Герман (Партія регіонів), передає «Капітал».

«Уряд прийняв рішення таємно від народу, не оприлюднивши його, про відведення землі в Чорнобильській зоні на будівництво сховища ядерних відходів, які колись вивозилися з України до Росії. Є інформація про те, що туди будуть звозити ядерні відходи не лише з України», - йдеться в повідомленні прес-служби депутата .

На думку Герман, рішення є злочинним. Тому вона закликає Кабмін його скасувати, а жителів Київської, Житомирської та інших областей, прилеглих до Чорнобильської зони, надавати рішучий опір проти «будівництва кладовища для ядерних відходів».

Як повідомляв «Капітал», в лютому стало відомо, що закриття і консервація трьох блоків Чорнобильської атомної електростанції буде продовжуватися до 2028 року і обійдеться в 385 млн грн.

9

Коментарі

Гість: Грант

117.05.14, 09:10

Тут "принцип"" - если очко загажено, можно туда и ещё накласть.

    Гість: Chekist

    217.05.14, 09:11

    А чего тут удивительного? Кредиты берутся на определённых условиях, о которых не обязательно знать электорату. Украину хотят сделать всемирной помойкой.

      Гість: Chekist

      317.05.14, 09:11Відповідь на 1 від Гість: Грант

      Тут "принцип"" - если очко загажено, можно туда и ещё накласть.Точнее не скажешь.

        417.05.14, 09:12Відповідь на 1 від Гість: Грант

        Тут "принцип"" - если очко загажено, можно туда и ещё накласть.Нужно пока Лугандон не отделился - все туда вывезти и там закопать. Один хер