Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

651 Путіну, кримським: татарам, українцям, руським...

 


http://zn.ua/UKRAINE/minoborony-rossii-obyavilo-ob-ucheniyah-na-granice-s-ukrainoy-140966_.html

http://tyzhden.ua/News/104726

Шановні читачі, ви можете відноситись до того, що ви зараз прочитаєте, так, як вам дозволяє свій власний досвід, власний інтелект,власна суспільна позиція! Хтось скаже, що це «бред воспаленного мозга», хтось скаже що таке писати може тільки божевільний, хтось, розумніший у психотронному змісті, скаже, що то біологічний робот пише диктант від інопланетян, хтось скаже, що то автор зберігає вірність своєму унікальному літературному жанру, — письменництву під катуваннями променями, описуючи те, що твориться у мозку… Те, що кричить його душа! Хтось задумається? Намагаюсь писати для тих, хто ще може мислити, хоча самому не можна цьому навчитись, але виходить так… як виходить! На всякий випадок я поставлю лапки на початку тексту, і в кінці його. Так кричить душа:

“Путін, Росія, назбиравши гори озброєнь, звичайних, ядерних, психотронних… полюбляють залякувати зброєю малі народи, окуповувати території інших націй, народів, держав. ФСБ продовжує діяти і мислити категоріями захоплення влади.

Я пам’ятаю руських окупаційних фраєрів, які хизувались по космічному біологічному радіозв’язку у мене у мозку: «Мы приведем к власти нужных нам людей, а если мы таких не найдем, то приведем к власти людей из своей среды!». Путін, його ФСБ, привели до влади в Україні свого окупаційного холуя Януковича, злочинця, якого скинув народ, тепер, використовуючи ситуацію в Україні, штучно створену ФСБ РФ, Путін використовує своїх руських, окупаційних проФСБешних лакеїв в Криму, щоб «оттяпать» спочатку частину території України (Крим), а потім всю Україну… Я багато років, дуже і дуже рідко переглядав російське телебачення, а там творяться суцільні жахи, народ Росії обдурений ґрунтовно, мозки росіян оболванені настільки, що впору боятись любого і кожного росіянина, тому, для світової громадськості, краще буде, якщо всі активні окупаційні росіяни виїдуть на ПМЖ до Росії, щоб там будувати Росію, російські порядки, щоб не будувати Росію на територіях інших держав.

Путін, твоїй владі в Росії що? Нема чим займатись в Росії, на території Росії? Чого ви все лізете до внутрішніх справ інших держав? Не визнаєте верховенство міжнародного права, не визнаєте права громадян? Займаєтесь міжнародним тероризмом, міжнародним психотронним тероризмом, політичними, і міжнаціональними вбивствами… Путін, у тебе в Росії середня тривалість життя (СТЖ) чоловіків складає 62 роки, на 20 років менша, ніж в ЄС, де СТЖ і чоловіків і жінок більша за 80 років! Тобто ти, Путін, геноцидний злочинець, який забирає у чоловіків власного народу право на 20 років життя, у кожного. Цією проблемою займайся шакал ФСБешний, а не окупаційними спецопераціями в Україні! Ти боїшся, щоб народ Росії, чоловіки Росії не розібрались у цьому питанні, щоб вони не влаштували тобі Майдани на всій території Росії, тому твої ФСБешники «Останкіно» дурачать свій власний народ так, щоб він ненавидів українців, а не твою криваву і підлу владу! Я не прощу будь – які окупаційні дії в Україні і світі.

Учора, 12.03.2014 Путін в Москві розмовляв із народним депутатом України Мустафою Джемільовим. Він хоче зробити кримських татар співучасниками своїх окупаційних спецоперацій в Україні, в АРК! Вішав йому «лапшу на уши». Путін, для чого ти натякував Мустафі про Казань, про Татарстан російський? Ти що хочеш, щоб кримські татари виїхали із Криму до Казані? А Крим хочеш зробити сугубо руським? Руські в Криму не титульна нація, вони там окупанти, і, під моральним кутом зору, не мають права вирішувати долю території Криму, тим паче, що Крим то є територія України. Переглядати кордони в Європі у третьому тисячолітті? Жахливе, криваве дикунство. Їх, руських, ніхто звідти не жене, а джерелом нестабільності, жорстокості до українців і татар, є якраз руські окупанти. І тільки вони! А твоя влада, Путін, займається підбурюванням окупаційним, захопленням територій інших держав… Хто тобі таке дозволив, Путін? Я не прощу! Путін, що то ти там говорив Мустафі? Щось ти обіцяв Мустафі Джемільову те, проти чого виступають сепаратисти Криму, — Аксьонов, Константінов і К°: вживати всіх заходів для вирішення соціальних та правових проблем: повернення татар в Крим, облаштування, представництво у владі, обіцяв кримсько-татарську мову, як одну із офіційни, обіцяв визнання Меджлісу, Курултаю, ними сформовані владні структури… Тобто те, обіцяв Путін, що не могла робити Україна, якраз із – за протидії «руської автономії», а тепер ти базікаєш про це, бо тобі це вигідно. Обдурюєш татар, щоб відірвати Крим від України… Українці, кримські татари дуже гарно пам’ятають, як у 1944-1945 р.р. із фронту повертались до Криму , додому, кримські татари, а їм наказували їхати кудись до Середньої Азії, ще кудись… Тих татар, хто не хотів їхати із свого рідного дому до Середньої Азії, радянські КГБісти, руські по-національності, заарештовували прямо у приміщенні військового комісаріату Симферополя, інших міст Криму, вивозили до підніжжя гір, і розстрілювали без суду і слідства. Путін, хто і зараз дозволяє твоїм кривавим сопливим ФСБешним шакалам здійснювати злочини безкарно? Для чого це тобі потрібно? Я не прощу! Хто тобі, Путін, і твоїм ФСБешним шакалам, особливо армійським, медичним, дозволив використовувати психотронні технології, таємно, невидимо, дистанційно, проти України і українців? Безкарно вбивати українців? Путін, ти зає…ал вже своїм окупаційним руським язиком всю Україну. В Україні зараз проживає біля 80% українців, і українці ніяк не можуть добитись права на істинну державну мову, а ти вішав «лапшу на уши», начебто кримсько-татарську мову ти дозволиш використовувати в Криму татарам, яких там не 80%, як українців в Україні, а поки що 20%? Путін, тобі не соромно обдурювати багатостраждальні народи: татарів, українців, інших?

Путін, татари, як і українці, дуже гарно знають, що серед руських окупантів, що татари, що українці, що представники інших національностей можуть бути тільки лакеями, холуями, (як оті сопливі і страшні екс глава СБУ Якименко, чи цілий нардеп Колісниченко), чи рабами, все. Більше ніким. Татари знають, що у 1945 році, образно кажучи, всіх льотчиків, Героїв Радянського Союзу, палками заганяли на навчання до військової авіаційної академії, — ВВА в Моніно. А от Двічі Героя Радянського Союзу, кримського татарина із Алупки, Ахмет хан Султана, не взяли до академії, мотивуючи тим, що у нього низький інтелектуальний рівень, звільнили із військової служби, відправили здихати. І тільки завдяки наявності друзів — льотчиків, Героя татарина взяли на роботу льотчиком – випробувачем в ЛИИ МАП СССР, в Жуковський. Але довго, по-геройськи, жити він уже не міг. Путін, якщо твої і сучасні ФСБешні собаки, так і подібно гризуть «нацменів», то навряд чи будь – хто, вільно, захоче жити під твоїм чоботом насилля окупаційного. Я не прощу! Я ніколи не прощу Росію! Я ніколи не прощу армію і ФСБ РФ. Бандити і терористи повинні сидіти у тюрмах, чи бути знищеними, а не визначати долі цілих народів, націй, держав, сидячи на владних стільцях, узурпувавши владу на користь ФСБ і МО РФ, обдуривши навіть власний народ! Народ, Путін, потрібно вести, а не використовувати у якості стада тупих баранов, слухняних бандитам ФСБ РФ. Я не прощу! Гнида ти кримінальна!

Путін, а чому ти не говорив із Мустафою про якість життя кримських татар, — це ж головне завжди і скрізь, причому у будь – якій країні світу? Чого ти, ФСБешний шакал, завжди і скрізь замовчуєш цю проблему? Кримські татари, (як і українці і порядні руські Криму, як і люди інших національностей), хочуть жити вільними від твоєї руської окупації, без страху знищення руськими, заможними, здоровими, з середньою тривалістю життя більшою за 80 років, як в ЄС, а не підневільними, у страху (за допомогою якого ти керуєш Росією), бідними, хворими, з середньою тривалістю життя чоловіків 62 роки, як в Росії?!

Путін, а що то за референдум ти там разом із сепаратистами Аксьоновим, Константіновим, іншими окупаційними ублюдками, організовуєш під дулами автоматів, іншої зброї? Хто тобі дозволив таке? Ви ж там хитруєте, по-окупаційному! Путін, а якби точнісінько такий референдум проводити без автоматів, у спокої, після просвітництва, але з по-іншому поставленими питаннями. Тими ж самими, але поставленими по-іншому. Наприклад: 1.Кримчани, якщо ви хочете жити підневільними, у страху, бідними, хворими, з середньою тривалістю життя чоловіків 62 роки, як в Росії, то ви можете вибирати Росію; 2.Кримчани, якщо ви хочете жити вільними, без страху, заможними, здоровими, з середньою тривалістю життя більшою за 80 років, як в ЄС, то вибирайте Україну.

Путін, як ти думаєш, що б вибрали кримчани? Путін чому ти боїшся правди?

Путін, ну ти і гнида?! Ти окупаційна гнида, і вся твоя влада окупаційні гниди! Щоб ти знав шакал ФСБешний, безкарний за злочини, як не розуміти як побудована глобальна безпека на всій території земної кулі! Я не прощу ніколи тобі твої злочинні дії!

Путін, не покинеш всю територію України, з Кримом включно, не покинеш всю територію Криму, всієї України, разом із усіма твоїми: армією, ФСБешниками, кримінальними бандитами, тітушками, тютіними (від дівочого прізвища В.Матвієнко, тобто разом із розпалювачами війни), сопливими кривавими холуямит, — я тебе вб’ю, я не прощу! Ти зобов’язаний мені підкоритись! Я той, чия спецслужба тобі променями «повісила статевий член». Ти зобов’язаний підкоритись тим, хто сидить у тебе у мозку, не підкоришся, — вони тебе знищать! Вб’ють за злочини, якими ти займаєшся безкарно. Не підкоришся, — я знищу всіх, хто займається злочинами безкарно. Ти не трахаєшся, Путін, а це означає, що твоя спецслужба слабкіша за мою. Тому ти зобов’язаний підкоритись мені і вивести із Криму, із усієї території України, свою криваву армію, ФСБ і всіх останніх! Не підкоришся, — я тебе знищу! Не підкориться наступний, хто за тебе залишиться, — я і його знищу! І так буду знищувати до тих пір, поки не знайдеться розумний керівний росіянин, який виведе із України всіх твоїх ФСБешних бандитів, особливо російську армію. Путін, ти зовсім уже оху…л від безкарності, тобі обійшлись окупаційні заходи в Придністров’ї, Абхазії, Осетії, тобто Грузії, по території якої твої ФСБешні і військові садисти покатались на БТРах, на танках, політали, позатоплювали різні кораблі, постріляли, повбивали дітей навіть, тобі обійшовся торгово-економічний шантаж України, тобі обійшлись не ринкові, а політичні, дискримінаційні, окупаційні, геноцидні «ціни для України»… Хочеш, щоб і окупація України тобі обійшлась базкарно? Не покинеш Україну разом із своїми окупантами, — я тебе знищу! Я не прощу! Сопливий, кривавий, підлий дикун, який орудує діями і категоріями мислення 19 і 20 століття, а зараз на дворі уже третє тисячоліття. На посадах Президентів таких держав, як Росія, інших, повинні знаходитись люди, які володіють алгоритмами творення глобальної безпеки, а не сопливі криваві ФСБешні бандити – окупанти, які воюють із власним народом навіть, які навчились обдурювати власний народ, яким сподобалось воювати із слабкими народами, націями, державами… Яким все території мало! Забирай свою шпану російську на територію своєї Росії і там їх захищай, а в Україні потрібно захищати українців, народ України, а не зрадників України!

Не виведеш війська із України, ФСБ, тітушок, тютіних, інших бандитів, — я тебе знищу! Я не прощу! А поки що я говорю всій твоїй державній владі Росії: «Не е…итесь, скоты уголовно-оккупационные! Не е…итесь никогда! Я не прощу! Чтобы трахаться, нужно получить разрешение, нужно стать приличными людьми, научиться подчиняться тем, кто сидит у вас в мозгах, гниды уголовные! Не будете подчиняться, — буду воспитывать вплоть до уничтожения! За преступления, особенно оккупационные, которыми вы занимаетесь безнаказанно! Чтобы вы знали, шакалы ФСБешные, кто вы такие на самом деле! Я не прощу! Я никогда не прощу такого обращения со мною! Особенно ваших ху…вешателей! А теперь разговаривайте о том, кто тот, из – за кого ваши х…и висят! Не будете об этом разговаривать, — над вами будут смеяться! Осмелитесь дернуться, — с мерть! Я не прощу!

Так що думайте, що вам потрібно робити, мої кримські брати: татари, українці, порядні росіяни, греки, болгари, німці... "Ні" російській окупації Криму, "ні" перегляду кордонів в Європі, "Ні" російському насиллю в Україні...

Пам'ять мільйонів українців, знищених руськими окупантами, сучасна Україна, українці, Бог, інопланетяни, всі порядні люди всього світу, ніколи не простять руських агресорів-окупантів, — це жахлива образа на віки!".
0

Коментарі