хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Скандальна сесія Тернопільської міської ради.Післямова.Хто є Хто

Як тут не крути, але після минулих подій 2-го червня у міській раді, очевидним є той факт, що господарем у місті є чинний міський голова.
І хоч бепепісти разом з самопоміччю аж з "трусів вискакували" останні півроку, так хотіли розхитати ситуацію з допомогою трьох зрадників-депутатів-тушок і навіть ніби захопити "владний олімп" у міській раді, все ж вони недооцінили громаду Тернополя та мера міста, і за це поплатилися. 
Особливо гучного ляпаса отримали голова ода С.Барна із нардепом Р.Заставним, котрі, вочевидь, організовували і керували цією "спецоперацією".
Незважаючи на заяви окремих немічних депутатів "опозиціонерів" одразу після сесії, що "сесія нелегітимна", а рішення, прийняті на ній, не мають жодної юридичної сили ... Все це тепер скидається на махання кулаками після програного бою, а коротше - "соплива лірика лузерів".
Ну і зовсім у глухому куті опинилася трійця зрадників-депутатів, яких вигнали з ВО Свобода. Це навіть не кут, а скоріше край прірви для них. Через місяць-другий зрадників чекає позбавлення мандатів і врешті-решт вони стануть взагалі нікому непотрібні. Зрадників ніхто не поважає, а лише використовують і викидають, як кондоми. 
Хоч зовсім нещодавно, ще поки обранці-тушки, весело коментували, відверто глузували та приколювались в соціальній мережі з партійного керівництва ВО Свобода та міського голови Тернополя. 
Тепер же у зрадників здають нерви,чути їх воплі, побрехеньки, течуть шмарклі ... за що найактивніший із трійці Ваня Сороколіт під міською радою отримав порцію кефіру на голову. Свободівці поступили ще дуже гуманно, використавши цей молочний продукт, а треба було використати і значно серйозніші рідкі матеріали із куди менш приємним запахом.
Так що зрадникам-тушкам давно пора попити заспокійливе і хоча б на кінець своєї безславної каденції зберегти якесь лице перед громадою.
А ще краще дослухатися до відомого Українського прислів'я - не тратьте куме сили - спускайтеся на дно та перевірте свої труси.
 
0

Коментарі