хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Стадо за корочку сухаря.....

Наша мымра так сильно испугаласьhypnosis, шо кинула в конце июля, конец за май!rofl А на улице почти август! И радостной толпой- народ кинется в понедельник, радостно, работать! За гнилую косточку. Не ужели она таки права? Днепропетровское быдло, выше Павлоградского...
7

Останні статті

Коментарі

128.07.13, 04:56

И почему народ такой слабак? Неужели не понятна простая истина, что задержка зп на месяц- уменьшает её в два раза? Ха, а мымра не такая уж и глупая. А народ на шару работает! О как! В том числе и я.

    228.07.13, 13:46Відповідь на 1 від alexsandr58

    Довелось мені допомогати нашому капіталісту,йому потрібен був сторож у крамницю від нас 7км,і я погодився,зоазу повідомляю.я скористався нагодою тренування,мені потрібно ходити,краше,поновой сістеме протез ноги.І от пройшло 10 днів і кажу торгашке-мені потрібні гроші.Я не знаю звертайся до господаря.Звісна річ,я подзвонив,і він дозволив.Я узяв гроші за 10днів.І так кожного разу.Через деякий час ця торгашка почала обурюватися-чого це ти гроші береш.Я бачу шо вона КОНЧЕНА,не став пояснювати ій.А іхній бюсгалтер мешкае у нашому підїзді.Так уявить-коли почав пояснювати ціей бюсгалтерші.Вона була шокована.Я ій казав що у німетчині у день тричі видавали зарплатню.Но наша,раніше я ше лагідно називав біомасой,а зараз відверто кажу ім у обличье-ублюдки.і нічого,мовчат ушлепки.

      Гість: Помним!

      330.07.13, 08:55