Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Сухой-Суперждет

Типа, анигдот.
Знаете почему было так много жертв при пожаре Суперджета?
Кому-то в хвосте самолета привиделся бандеровец и пассажиры там перебили друг друга своими чемоданами.
Опять хохлы виноваты!


8

Останні статті

Коментарі

19.05.19, 21:52

Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...

    Гість: AC50Hz

    29.05.19, 21:54

    В катастрофе самолета в Шереметьево пострадала украинка - МИД

    В катастрофе российского самолета Sukhoi Superjet 100 авиакомпании Аэрофлот пострадала украинка. Об этом сообщил замглавы Департамента консульской службы МИД Василий Кирилич, передает Укринформ.

    По его словам, женщина находится в больнице. Дипломат заверил, что пострадавшая получает всю необходимую медицинскую помощь.

      Гість: смайL

      39.05.19, 21:57

      дрочь

        49.05.19, 22:01Відповідь на 1 від Neon@

        Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...

          59.05.19, 22:09Відповідь на 4 від Віктор Русин

          Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...Це не означає, що ми також маємо вчиняти

            анонім

            69.05.19, 22:35Відповідь на 5 від Neon@

            Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...Це не означає, що ми також маємо вчинятиможет украинцев спалить? что бы кацапам было не так обидно?

              79.05.19, 22:37Відповідь на 6 від анонім

              Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...Це не означає, що ми також маємо вчинятиможет украинцев спалить? что бы кацапам было не так обидно?К чему это? Не перекручивайте, пожалуйста.

                анонім

                89.05.19, 22:44Відповідь на 7 від Neon@

                Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...Це не означає, що ми також маємо вчинятиможет украинцев спалить? что бы кацапам было не так обидно?К чему это? Не перекручивайте, пожалуйста.посмотрите по раша каналам что говорят эти люди про Укаину! и тогда решайте жалеть или.....

                  99.05.19, 22:46Відповідь на 8 від анонім

                  Бог им судья...

                    109.05.19, 22:57Відповідь на 5 від Neon@

                    Нехороший анекдотвсе-таки люди погибли...Під Смоленськом в авіакатастрофі теж люди загинули,але в ті дні московитська пропаганда стільки ненависті вилила на вбитого нею Качинського і на Польщу...Це не означає, що ми також маємо вчинятиСлавний Іван Сірко казав в таких випадках "За приміром древніх предків наших відповідаєм ровним за ровноє".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна