хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

виборчий округ №216 - Ксенія Ляпіна, програма

 ОБ`ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ ВО БАТЬКІВЩИНА

   К С Е Н І Я      Л Я П І Н А    - ЄДИНИЙ КАНДИДАТ ВІД ОПОЗИЦІЇ

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД ОБ`ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ПО МАЖОРИТАРНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 216


Я, Ляпіна Ксенія Михайлівна, підтримую встановлення влади народу над Президентом і депутатами через закони про імпічмент президента Януковича та закон про відкликання народного депутата, якщо останній не виконує своїх зобов`язань.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом і Об`єднаною опозицією «Батьківщина», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, беру на себе такі зобов`язання:

1. Вступити до фракції Об`єднаної опозиції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання та не виходити з неї протягом дії мандату, наданого мені виборцем.

2. Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.

3. Особисто проголосувати за закони, спрямовані на виконання Програми Об`єднаної опозиції, зокрема за закон про процедуру імпічменту, за імпічмент Януковича, та за закон про відкликання народного депутата.

4. Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно, раз на рік свою декларацію про доходи та видатки.

У разі невиконання цих зобов`язань присягаюся написати заяву про складання депутатських повноважень.

Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата будуть доведені до 2400 грн., зарплата бюджетників буде збільшена щонайменше вдвічі.

Буде покінчено з дискримінацією молоді та людей предпенсійного віку, яких роботодавці відмовляються брати на роботу.

Будуть встановлені однакові правила нарахування пенсій для всіх та скасовані спеціальні пенсії. Її розмір буде залежати від трьох чинників: трудового стажу, умов праці та заробітку.

Ми гарантуємо усім доступність до якісної, сучасної освіти, встановимо законом обсяг медичних послуг, які надаватимуться безкоштовно.

У бідному суспільстві не повинно бути багатих посадовців, їх пільги будуть скасовані, а витрати на утримання органів влади будуть скорочені удвічі.

Ми проведемо антикорупційну люстрацію – перевірку відповідальності витрат і вартості майна чиновників задекларованим доходам.

Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. На посади суддів мають прийти молоді, освічені громадяни.

Ми повернемо народу розкрадене. Проведемо ревізію результатів державних закупівель та приватизації, здійснених нинішньою владою.

Я йду у депутати, щоб сприяти становленню принципів, які запропонувала Об`єднана опозиція: СПРАВЕДЛИВА ДЕРЖАВА, ЧЕСНА ВЛАДА, ГІДНЕ ЖИТТЯ.

Я зроблю все від мене залежне, щоб звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, усіх політичних в`язнів, припинити політичні репресії.

Кожен громадянин країни достойний гідного життя. Тому я підтримую Програму стимулювання економіки Об`єднаної опозиції.

Я зроблю все можливе для захисту української мови як основи державності. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.

Я беру на себе зобов`язання перед своїми земляками, мешканцями київського Лівобережжя, домогтися:

1. Підняття престижу Лівобережжя шляхом перенесення на Лівий берег державних установ, в тому числі міністерств та Кабінету Міністрів, та розвитку бізнес-сектору на Лівобережжі. Київ потребує децентралізації: треба покінчити з міграційним маятником, коли зранку все Лівобережжя їде працювати на правий берег, а увечері повертається назад.

2. Зміцнення самоуправління на місцях; повернення мешканцям прямого впливу на владу і прийняття рішень на місцях - створення та підтримка органів самоврядування населення (ОСН); відновлення райрад та районних бюджетів; встановлення контролю за тарифами на послуги ЖКХ.

3. Опорядження за рахунок міської влади вулиць та прибудинкових територій (освітлення, ремонт тротуарів, побудова цивілізованих парковок, збереження та відновлення зелених насаджень).

4. Вирішення транспортних проблем (розв`язка на Ленінградській площі, побудова автотранспортного тунелю під Дарницьким вокзалом, нагальний ремонт доріг тощо).

5. Збільшення кількості дитячих садків та шкіл. Наші діти мають вчитися у гідних умовах, а не в три зміни.

6. Відродження системи позашкільної освіти (розвиваючих гуртків, спортивних секцій). Ми повинні захистити дітей від згубного впливу вулиці!

7. Збереження та відновлення рекреаційних зон району - озер, зелених насаджень, парків, лісів.

8. Припинення незаконної забудови прибудинкових територій. На місці наших дитячих майданчиків не повинні з`являтися торгівельно-офісні монстри!

9. Скасування нового Генплану розвитку Києва (до 2025 р.), за допомогою якого влада під прикриттям "народного референдуму" намагається отримати дозвіл на знищення 480 га парків та скверів Києва та близько 700 га лісів у межах міста.

10. Підняття культурного статусу Лівого берега: розбудова культурних центрів (в т.ч. Лівобережного Палацу Мистецтв).

 

Рейтинг блогов

4

Коментарі

Гість: _Макс

117.09.12, 07:40

    217.09.12, 08:08

    Власть... Как жє она кружіт люццкіє головы...

      Гість: _Макс

      317.09.12, 09:04Відповідь на 2 від TV-Serwice

      Власть у нас избирается такими как вы. Ваше призвание это ремонт телерадиоаппаратуры, призвание Ксении Ляпиной - общественная деятельность, политик она. Причем она достаточно профессиональный, грамотный и порядочный. Поэтому кто у власти это выбирают такие как вы, бандита, коррумпированного чиновника, диссидента, общественного деятеля или олигарха.
      И несут ответственность не только политики, но и те, кто их избирает.

        417.09.12, 09:25Відповідь на 3 від Гість: _Макс

        Классно сказал,,бандита, коррумпированного чиновника, диссидента, общественного деятеля или олигарха."только чем она отличается от власти,если с ними работает.
        Ксения Ляпина — одна из немногих «нашеукраинцев», кто ещё не порвал с правительством Януковича: став председателем совета предпринимателей при Кабмине в мае 2005 г., она до сих пор остаётся на этой должности. http://www.facenews.ua/file/4fa287d9525da/

          517.09.12, 09:30Відповідь на 4 від qazse

          Но без власти все равно никуда. А Ляпине не воровка и уже не станет ей. Если выбирать между ней и регионалами, то пусть уж Ляпина трудится. А бандитам пора в тюрьмы.

            617.09.12, 09:42Відповідь на 5 від Манго

            Но без власти все равно никуда. А Ляпине не воровка и уже не станет ей. Если выбирать между ней и регионалами, то пусть уж Ляпина трудится. А бандитам пора в тюрьмы.
            а как вы определяет,кто вор ,а кто нет,ведь получается,что она и есть,власть

              717.09.12, 10:22Відповідь на 6 від qazse

              Чисто формально, на сегодняшний день

                817.09.12, 14:46Відповідь на 7 від Манго

                Чисто формально, на сегодняшний день
                а зарплату то же,чисто формально.

                  917.09.12, 14:54Відповідь на 8 від qazse

                  Но ее дети тендеры не выигрывают, как у наших министров. И сама она в магнатах не числиться.

                    1017.09.12, 14:56Відповідь на 9 від Манго

                    Но ее дети тендеры не выигрывают, как у наших министров. И сама она в магнатах не числиться.
                    Да и на гор.транспортах на работу не ездит.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна