ПРдунськие ляпы !!!

«Я думаю, что это, конечно, ситуация, которая пинает все образование», –  Сабачник о ситуации с задержанием  взяточника-руководителя Национального университета налоговой службы Петра Мельника.

«После «Рошена» будут трубы, после труб – сыры, после сыров будет еще что-то. Это – одна и та же опера  и нам надоело её слушать», – Агрызко о том, что очередные претензии «Роспотребнадзора» к украинским олигархам-ворам не случайны.

«Для чего соваться с гривнями или не гривнями к любому руководителю учебного учреждения, мне действительно непонятно. Он ничего же не сможет сделать без меня», – Сабачник о том, что коррупционные действия в вузах практически невозможны.

«У нас решить эту проблему можно разве что потом  набрав сотрудников милиции на Луне, а сотрудников прокуратуры – на Марсе», –  вор и лгун  Портной об идее кардинального обновления кадрового состава в милиции и прокуратуре.

«Никаких лазеек  уже не осталось, более того, в этом году приказ о зачислении в каждом вузе будет формировать Единая государственная электронная база образования, и все они будут размещены там по моему указанию», – Сабачник о взяточничестве при поступлении в вузы.

«У нас не СССР: человек с израильским паспортом  волен жить в одной стране, работать в другой, а отдыхать в третьей» , – ригАнал папуас  Чечетов об экс-генпрокуроре Святославе Пискуне, который теперь уже живет за границей.

«Есть люди доверчивые и неразумные, а этот Слюсарчук думал, что они средневековые туземцы с островов Полинезии XV века», – Сабачник о Слюсарчуке, который гарантировал от его имени родителям поступление их детей в вузы.

«Любому ребенку можно купить литературу по ботанике, истории и даже эротическую и порнографическую  – это дело воспитания… Учиться ведь можно и по Талмуду, и по Торе, но не  по Библии…  И это дело каждого …», – Сабачник о том, что обучение не по школьной программе не грозит несдачей госаттестации и ВНО деткам высокопоставленных чиновников.

smehrofl lol


Вимагаємо - негайно звільніть Ю.Тимошенко!

Учасники міжнародної конференції у Вільнюсі дуже стурбовані психічним станом здоров'я лідера опозиції України Юлії Тимошенко. Два роки катувань і тортур будь-яку людину зроблять хворою!



Про це йдеться у зверненні до Януковича, прийнятому учасниками Форуму «Роль парламентаріїв у зміцненні демократичних держав Східної Європи: шлях до демократичного суспільства» у Вільнюсі.

Автори світового звернення зазначають, що Янукович володіє зараз в Україні необмеженою владою і прийняти просте рішення, базоване на гуманних принципах йому дуже просто, він повинен забезпечити лідеру опозиції України Юлії Тимошенко кваліфіковане лікування за кордоном, тобто в Німеччині або в Швейцарії. Для лікувальної реабілітації це вкрай необхідно!

«Ми сподіваємося, що ця гуманна акція з Вашого боку буде позитивно зустрінута у всьому світі. Ми сподіваємося на Вашу добру волю. », - Підкреслюється у зверненні до Януковича.



Звернення підписали Джон Маккейн (сенатор, США), Вітаутас Ландсбергіс (екс-депутат Європарламенту), Борис Тарасюк (народний депутат України), Анджей Галицький (депутат Сейму, Польща), Емануіль Зінкеріс (депутат парламенту Литви), Коріна Фусу (депутат парламенту Молдови ), Борис Нємцов (опозиціонер, Росія), Анатолій Лебедько (опозиціонер, Білорусь), Ангела Меркель (Німеччина).

Вбивці Щербаня знову нам брешуть !!!

Експерты,адвокаты, журналисты, защита Юлии Тимошенко и сама лидер оппозиции  в течение последних двух недель не могут  ознакомиться с материалами дела об убийстве Евгения Щербаня !???

Прошло почти две недели с тех пор, как генпрокурор виктор пшонка/,  который напрямую связан с убийством Щербаня/  голословно на весь мир объявил о завершении  следствия по делу и вручении подозрения в совершении убийства  Щербаня лидеру оппозиции Юлией Тимошенко ???!!!

Однако,   за это время ни защитники, ни лидер оппозиции так и  не смогли получить материалы дела, несмотря на то, что лидер оппозиции  Юлия Тимошенко подала уже 2 соответствующих  запроса, защитники Сергей Власенко и Александр Плахотнюк - 3, и сегодня такие   запросы будут представлены снова !???


Действия  бандитской прокуратуры,  а именно убийц  Щербаня  - пшонки и кузьмина,   свидетельствуют о том, что «дела Щербаня»  физически не существует.  Ведь,   именно они,   заинтересованы, чтобы настоящие  убийцы  в.янукович и  р.ахметов не  предстали перед  независимым  судом Украины !!!

Бандитская генеральная прокуратура зашла настолько далеко,  что уже забывает подкреплять свои голословные заявления о возбуждении уголовных  дел собственно уголовным делам  -  воистину бандитская  власть !!!

Щербаня замовили Р.Ахметов та В.Янукович !!!



До вбивства депутата Євгена Щербаня безпосередньо причетні теперішній бізнесмен Рінат Ахметов і президент України Віктор Янукович. Про це заявив екс-адвокат Вадима Болотських, котрий засуджений  за вбивство Щербаня,  адвокат Дмитро Поїзд.

«Рината Ахметова і Віктора Януковича треба допитати», - «…Я, будучи в Генпрокуратурі, бачив, як прокурори навіть говорити боялися про допит Рината Ахметова і Віктора Януковича», - сказав адвокат.
«Вони ж знали всіх цих людей і брали безпосередню участь у замовленні  цього вбивства. Наскільки мені відомо, Ахметов був  скарбником в тій групі вбивць, а Віктор Янукович був ватажком однієї з банд, яка має безпосереднє відношення до виконання вбивства. Пояснення цьому просте -  вони стрімко пішли вгору ? Звідки вони взяли стартовий капітал?  Відповідь теж проста:  адже саме вони і володіють майном Є.Щербаня », - додав він.



Крім того, адвокат Дмитро Поїзд розповів, що Болотських ніколи не співпрацював ні з Юлією Тимошенко, ні з Павлом Лазаренком. Він співпрацював з Віктором Януковичем і Рінатом Ахметовим.

«Ні з Тимошенко, ні з Лазаренком Болотських ніколи не зустрічався, ніколи їх не бачив. Не вів він з ними жодних переговорів щодо отримання зброї або грошей. Гроші він отримав від людей з групи Євгена Кушніра, яка підпорядковувалася Віктору Януковичу », - сказав адвокат.

«Слідство і не намагалося з'ясувати, хто був замовником вбивства, бо ж саме Пшонка і Кузьмін теж мають безпосереднє відношення до цього резонансного вбивства.  Адже це ясно за мотивами вбивства: замовниками був Рінат Ахметов і Віктор Янукович,  а  прикривали  їх  Пшонка і Кузьмін. В основному  по справі  доводили, хто вбив Щербаня – це влаштовувало усіх. Ось Болотських під тортурами і сказав, що вбивав він », - згадує адвокат Дмитро Поїзд.



«Позиція Болотських була така, що він втікши з Росії,  прийшов на бідну Україну допомагати займатися рекетом, так сказати знищувати олігархів. Болотських не вважав себе  бандитом, а вважав себе  ідейним Робін Гудом. Він говорив, що Щербань - олігарх, тому і шкодить народу. Його треба вбити. І він погодився на пропозицію Віктора Януковича і Рината Ахметова  це зробити за 50 тис.доларов », - додав адвокат.

П.С.: навесні 2003 року Апеляційний суд Луганської області засудив громадянина Росії Вадима Болотських до довічного ув'язнення за вбивство Євгена Щербаня.

Нова радість стала, яка не бувала !!!


Нова радість стала,
Яка не бувала:
Над вертепом дзвізда ясна
На весь світ засіяла.
Над вертепом звізда ясна
Увесь світ осіяла.

Пастирі з ягнятком
Перед тим дитятком
На колінця припадають,
Царя-Бога вихваляють.
На колінця припадають,
Царя-Бога вихваляють.

Ой ти Царю, Царю,
Небесний владарю,
Даруй літа щасливії
Цього дому господарю.
Даруй літа щасливії
Всему світу й  господарю.

   Ангели співають,

«Слава!» — воскликають

І на небі, і на землі мир провозглашають.

І на небі, і на землі мир провозглашають. 

І ми теж співаймо,
Христа прославляймо,
І з Марії рожденного смиренно благаймо
І з Марії рожденного смиренно благаймо

Просим тебе, Царю,
Просимо всі нині:
Верни волю, пошли Славу
Нашій ненці-Україні.
Верни волю, пошли Славу
Нашій ненці-Україні.

http://music.i.ua/user/4765385/44565/

Скільки коштує один депутат ВР України!

Депутату від Кличка від «Удару» по округу № 144 Сергія Каплін  пропонували стати так сказати "тушкою"  аж за 5 млн доларів. С.Капліну  запропонували увійти до "провладної команди"  ПР,  тобто  у  фракцію  партії  регіонів  у  верховній  зраді.  

 

Як  мені  розказав  Каплін,  це був офіційний телефонний дзвінок з Адміністрації Президента. Співрозмовник,   грізним впевненим голосом запитав, чи готовий я вже до зміни політичної партії і, ... відповідно,  до  входження  у  фракцію  ПР  у Верховній Раді ", -  сказав Каплін. 

 

У той же час ударовец підкреслив, що співрозмовник з Адміністрації Президента назвав саме  політичну силу, яку він представляє -  це ПР !  

 

"На моє запитання, кого він представляє, відповідь була такою: мовляв, якщо треба,  то я називаю - це" провладна команда"  Віктора  Януковича» - сказав С.Каплін.  

 

За словами депутата, згода приэднатися у  фракцію ПР  за  гроші  зараз оцінюється сумою від 5 мільйонів доларів до 50 мільйонів доларів. Оплата  може  бути  і  підприємствами  та   власністю  членів  опозиціі,  яка  буде  відібрана  і  передана  мені. 

 

"При цьому, як додаток пропонується також  ще і ведення бізнесу від тих людей, яких мені  буде  названо. Бізнес відберуть у опозиціонерів і передадуть мені.  Я  буду  під  "кришею"", - додав він.   

 

……….. 

У підсумку розмови: "Я не для того перед виборами ходив по дворах, бачив сльози доведений до злиднів і відчаю людей, щоб продавати їхні голоси і їхні надії", - обурився Каплін.

 

P.S.: нагадаю, за результатами виборів партія «УДАР Віталія Кличка» посіла третє місце, з результатом 13,96%. За результатами парламентських виборів ближче всіх до формування більшості (226 голосів з 450) опинилася партія рігАналов - сфальсифіковані 185 місць (72 за списком і 113 по мажоритарних округах). Партії опозиції - "Батьківщина", УДАР та "Свобода" - в сумі отримали всього 180 місць, хоча по правді вони повинні були отримати 247 місць. Решта місць в Раді VII скликання дісталися комуністам (32 мандати - дійсне число 21) і депутатам-самовисуванцям, обраним у мажоритарних округах (43 депутати - дійсне число 33), а також представникам невеликих партій підтриманих бандитською владою (7 місць).

beat kill death

Жанна Усенко-Чорна розповіла про технології фальсифікацій !

За результатами голосування  по 132-му округу Миколаївської області, після підрахунку 100% голосів переміг  кандидат від «Батьківщини» Аркадій Корнацький, обігнавши заступника губернатора  області Віталія Травянко на 4 тисячі голосів! 

Однак через кілька годин  перемогу «віддали» саме кандидату від Партії регіонів, грубо сфальсифікувавши  результати. 


«Безглуздо», з найменшим  рівнем інтелекту, знаючи про кримінальну відповідальність,  "підійшли"  члени окружної комісії до фальсифікації виборів саме на 132-му окрузі. /Навіть дітки третього класу вигадали б більш ефективніший спосіб фальсифікацій/. 

Окружком, коли залишалося  ввести в систему дані останніх 30-ти дільниць, не знайшов нічого розумнішого, як на останньому  відрізку дільниць, відомості за якими вже були  передані дані на сервер ЦВК, почав масово маніпулювати з голосами. 


В ОВК вибрали двох  донорів-кандидатів, від яких просто відняли голоси і приплюсовується їх провладному кандидату. Таким чином нагнали йому   близько п'яти тисяч голосів. Причому, в інформаційно-аналітичній системі  «Вибори» це дуже чітко простежується. 

Всі підроблені   фальсифіковані протоколи зайшли в ЦВК практично в одну хвилину - майже всі  тридцять! 

«Ситуація має просто  фантастичну неохайність з точки зору замітання слідів», - сказала Усенко-Чорна. 


За такі фальсифікації прокуратура має негайно порушувати кримінальну справу!!!

Підкуп на виборах-2012 побив усі рекорди !!!

Вибори до Верховної Ради - 2012. Під час проведення парламентських виборів був побитий рекорд за кількістю фактів підкупу виборців кандидатами.

Ніколи на виборах в Україні такої фантастичної кількості  фактів підкупу ми ще  не фіксували.  Вони обчислюються сотнями тисяч !!!

Минуле в неділю волевиявлення народу ніяк не наблизило Україну до демократичних стандартів через системні масові фальсифікації під час виборчої кампанії. Комісії не були збалансовані, бандитські формування найняті партією влади тероризують виборчі комісії, мажоритарні кандидати, нахабно порушуючи закон,  підкуповували електорат,  міліція не реагувала на порушення посилаючись на те що такий наказ їм віддало начальство, масово використовується адмінресурс, партією влади нагло проводиться агітація в день виборів, суди відмовляються приймати заяви про правопорушення, в виборах  не беруть участь лідери опозиції, так як бандитська влада свідомо усунула їх з процесу виборів, масово крутилися «каруселі», пачками вкидалися бюлетені, комісії затягують підрахунок голосів з метою їх фальсифікації, на сервер ЦВК масово передавалися і передаються окружними комісіями фальшиві дані, ЦВК повністю паралізований і бездіяльний і свідомо не впливає на масові системні фальсифікації, ...

Крім того, я впевнена, що на результати голосування швидше вплинуть фальсифікації під час підрахунку протоколів окружними комісіями, ніж під час самого голосування. Адже підрахунок голосів окружними комісіями ведеться з грубими порушеннями законодавства!  Дані «перекручуються навпаки»  на користь бандитської влади !!!

Тому Євросоюз оцінив вибори в Україні як непрозорі та недемократичності ,  ... але  зробив це з «песимістичним оптимізмом».

США обьявили Украине «холодную» войну !!!

Отношения Соединенных Штатов Америки с Украиной на сегодняшний день «поставлены на паузу» из-за несправедливых преследований украинской властью лидеров опозиции Юлии Тимошенко и Юрия Луценка и других деятелей оппозиции, однако, пока что,  полного разрыва связей с Украиной не будет. Об этом заявил помощник государственного секретаря США по европейским и евразийским делам Филип Гордон. 

 Он подчеркнул, что в настоящее время политика США в отношении Украины  предусматривает жёсткие отношения с украинской властью для того, чтобы влиять на нее и добиться, чтобы теперешняя власть «поступала как положено в демократических странах»;  в первую очередь это касается незаконного преследования оппозиции, а также проведения парламентских выборов без фальсификаций. А они, как мы видим, намечаются !!! 

 По словам главного представителя Госдепартамента, Вашингтон считает, что суровые санкции против руководителей украинской власти будут действенными. Иначе, следующим шагом, который  мы осуществим будет замораживание иностранных счетов украинских чиновников.

Поэтому, 19 сентября, комитет Сената США по иностранным делам одобрил проект резолюции, которая  имеет целью призвать правительство США отозвать посла из Украины и ввести жёсткие визовые ограничения в отношении украинских чиновников /и их родственников/, которые прибегают к нарушению прав человека, коррупции и другим антидемократическим действиям.

Патріоти України виконали вирок!

Відомий організатор від ПР проплачених мітингів Руслан Багмут убитий патріотами України, які викинули його з вікна 16-поверхового будинку. Про це нам повідомляє районне управлінні МВС. 

«30 серпня по вулиці Оноре де Бальзака, 81/1 біля 3-го під'їзду зареєстровано падіння чоловіка середніх років з висоти. Померлим є Руслан Багмут ». 

На сторінці Багмута в одній із соцмереж під записом про його загибель координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховськийн аписав, що Багмут "був викинутий з сходової площадки 5-тьма невідомими через вікно з 16-го поверху житлового будинку". Тому доповнюю - не  невідомими, а патріотами України,  які з честю виконали  свій громадянський обовязок !!!

Багмут відомий,  як активний організатор багатьох проплачених мітингів партією ригналів. На своїй сторінці в Інеті він регулярно розміщував оголошення та збирав досить таки багато людей на проплачені ригналами акції. 

Він активно працював з куратором з організації мітингів від ПР Олегом Калашніковим, в тому числі збирав людей і майже на всі акції під Печерним судом,  під час процесу по Тимошенко. 

Багмут хвалився:  "Я хотів розповісти, що Партія регіонів постійно мені замовляє людей за гроші. Два дні тому мені знову замовив 300 чоловік на мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашников .. що потрібно привести велику групу підтримки - від Партії регіонів,  … і оснастити їх усім необхідним . Пообіцяв по 250 грн. за день. Я зібрав велику кількість людей. Тільки від мене було 280.  Всіх було приблизно 2 тисячі чоловік. Грошей повністю я нікому не заплатив,заплатив по 100 грн і всі залишилися задоволеними - адже мітинг тривав всього 3 години ... "...  тому  мій бізнес надзвичайно прибутковий …

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна