хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бандитська ГПУ боїться називати справжніх убивць Щербаня!

Генеральна прокуратура проінформувала захисників лідера опозиції  Юлії Тимошенко,  що  не готова надати їм матеріали  кримінальної  справи про вбивство у 1996 році  народного депутата Євгена Щербаня.  Про це офіційно повідомляє  відділ зв'язків із засобами масової інформації ГПУ.

«Слідчі Генеральної прокуратури не готові надати матеріаликримінальної виробництва про вбивство народного депутата України  Є.Щербаня замовниками  В.Януковичем і Р.Ахметовим  для  ознайомлення  з ними лідера опозиції  Ю.Тимошенко», - йдеться в повідомленні.

У бандитському  відомстві також спростовують  звинувачення адвоката лідера опозиції Ю.Тимошенко Олександра Плахотнюка і   в не наданні зазначених матеріалів протягом 11днів.


«Заяви адвоката А. Плахотнюка про нібито не надання   Генеральною прокуратурою України  йому особисто зазначених матеріалів протягом 11 днів не тільки не відповідають дійсності, а й свідчать про бажання останнього ввести в оману,  як засоби масової інформації, так  і  громадськість України.  Матеріали  ми не передаємо не протягом  11 днів, а протягом  14 днів », - відзначили у  відділі.

П.С.: в  ГПУ додали, що заява Плахотнюка  надійшла у відомство 18 січня і  була  розглянута  у встановлені  Януковичем терміни. Коли  він скаже, що треба надати, ми Вам їх і  надамо.

25

Коментарі

11.02.13, 19:05

як би були готові, то ще б у 1996 році надали а так, будуть готові десь років через 50, коли вбивць В.Януковича і Р.Ахметова вже не буде в живих

    Гість: Pamadka*

    21.02.13, 20:32

      31.02.13, 22:48

      *hypn osis*

        42.02.13, 09:34

        Якби були достовірні дані про причетність Юлії до вбивства, суд був би скорим, публічним з прямою відеотрансляцією на увесь світ. У нашому ж випадку готується закрите кулуарне судиліще. Судити буде ще один Родіон Кіреєв. А куди поділися Замковенки.

          52.02.13, 09:41Відповідь на 1 від Лесь Кавун

          Як Ви смієте таке казати! Янукович і Ахметов будуть жити вічно, як Ленін або Кім Ір Сен. А якщо ні, то з собою заберуть на т ой світ золоті унітази, коштовні годинники та т.і. Чим потворніша людська душа, ти більше вона прикрашає своє тіло та до поросячого вереску боїться смерті.

            62.02.13, 12:25

            да уж!

              72.02.13, 13:54

              Просто влада починае якись дії, і дивитсья яка реакція, ага біомаса мовчить,добре,а щось вякнула - так ще якусь надуману справу через приспишніків.Мені один пояснювал що хюндаї купувала ледіЮ, а прохюндяю борі довелось іх забирати.Так що це не боря винен. хоть подлость і завість тем і опасна для честних людей,что они не в меру горласті

                82.02.13, 16:59Відповідь на 7 від Gogilo

                а що тут починати якість дії усі ж знають, що замовниками були Р.Ахметов і В.Янукович а їх прокурорським дахом Пшонка і Кузьмін ось їх і треба судити !!! так само як і Кучму та Литвина за те, що замовили вбивство Гонгадзе !!!

                  92.02.13, 17:32Відповідь на 8 від НиколайВторой

                  Всех вешать!!!!!!!!!!!!!! а що тут починати якість дії усі ж знають, що замовниками були Р.Ахметов і В.Янукович а їх прокурорським дахом Пшонка і Кузьмін ось їх і треба судити !!! так само як і Кучму та Литвина за те, що замовили вбивство Гонгадзе !!!

                    103.02.13, 00:22

                    Друзья,прочитайте или перечитайте "Крутой маршрут" Евгении Гинзбург!Мы сейчас повторяем описанное ею время.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна