Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Prawdolub

попередня
наступна

...після тріумфального розгрому своїх, де він тепер?..


Мрії або дійсність !?

У зв’язку з тим, що у засобах масової інформації, інтернет виданнях розповсюджуються повідомлення щодо звернення деяких організацій партії Всеукраїнського Об’єднання  «Батьківщина» до Парламентської фракції «Батьківщина» з вимогою виключення з лав фракції народних депутатів, які не голосували за відставку уряду Азарова. Виникає питання, чи сила опозиції у єднанні? У той час, коли лідер опозиції Ю.В.Тимошенко знаходиться за гратами і не  має впливу на народних депутатів, вони щосили, забувши, що об’єднались за-ради України, роздмухують вогнище розбрату,  знищують Об'єднану Опозицію на радість владі Януковича.  Недарма кажуть, де воюють двоє, виграє битву третій.

Можна зрозуміти Київську організацію ВО  «Батьківщина», якій вибори до Київської ради затьмарили очі і вони не чують призивів лідера опозиції  Ю.В.Тимошенко щодо об’єднання, створення потужної сили опору для боротьби з провладним кланом.

Якщо розглянути з юридичної точки зору, згідно Положення про фракцію і Статуту партії, спершу питання розглядаються на засіданні фракції де, у разі грубих порушень виносяться попередження або догана. А якщо подивитись правді у вічі, ми живемо за «старою» Конституцією, де право призначати прем’єра   надано Президенту, у дуже великий сумнів викликає надія, що Янукович призначить на цей пост когось з опозиції. Такі колізії дозволяв собі робити «великий бджоляр», але після тріумфального розгрому своїх, де він тепер, і де його колись потужна партія. Не треба наступати на ті самі граблі, народ України все бачить і не пробачить.

Микита Правдолюб.

7

Останні статті

Коментарі

111.05.13, 07:58

...якщо розглянути з юридичної точки зору, згідно Положення про фракцію і Статуту партії, спершу питання розглядаються на засіданні фракції де, у разі грубих порушень виносяться попередження або догана.. (С) Все інше від "Іуди". Крапка.

    211.05.13, 17:12

    Ви праві, що Янук не призначить премєром опозиціонера, але це не привід схвалювати антинародні заходи Азарова.
    Скоро здадуть ГТС й Україні - гаплик

      312.05.13, 08:12Відповідь на 2 від М_Ірина

      Ви праві, що Янук не призначить премєром опозиціонера, але це не привід схвалювати антинародні заходи Азарова.
      Скоро здадуть ГТС й Україні - гаплик
      Не встигнуть!

        Гість: Ashnar Lynx

        412.05.13, 09:16

        Господи, знайшли час гратись в перетягування каната. Головне, вибрали в якій Верховній Раді це робити - в нинішній. Вона ж абсолютно недієздатна, то який сенс займатись крохоборством і воювати за посади? Краще б витратили енергію і час на підготовку 18 травня, а то уже, славтобігосподи, навіть свята пройшли.

          512.05.13, 11:36

          Ви, друзі , праві в тому, що треба займатися реальними речами, а не розбрат організувати у лавах опозиції. Це голосування за відставку Азарова в реальному житті нічого не означало, лиши протестувало кількість депутатів опозиції, які проти режима Януковича. Ії набралось аж 190 депутатів, стільки виявилось опозицеонерів , які готові відправити Азарова у відставку. Мета досягнута,- цією ВР можно лише показати народові, що він послав у ВР лише стільки опозіційних депутатів, і вони пять років будуть підкорятися більшості і всім законам ,які вони приймуть ,а президент затвердить. Народ таку ВР ВИБРАВ, буде інша його воля, будуть інші рішення. Навіть якщо ВР ШТУЧНО проголосувала за відставку Азарова, Президент заветував би це рішення.Треба готовитись до переобрання президента в строк або дострок

            Гість: Oleg G

            612.05.13, 12:06

            Невже можна якось оправдати дії ПР, та опозиції ????
            15 років занепаду - нічого не навчили ????
            Праця дешева , дороги розбиті , їда неякісна, "невроз" на кожному кроці - і ше хтось надіється на опозицію ???? АБСУРД ,або Вам заплатили за це гроші !!!
            Якщо Ви не вірите мені , то озирніться навкруги, КОТРІ ОБІТЦЯНКИ ВИКОНАЛИ НАШІ ОБРАНЦІ , І СКІЛЬКИ ЗБИТККІВ НАНЕСЛИ ЗА СВІЙ ЧАС !!!!!?????
            Сьогодні потрібно мати і володіти своєю країною , а не бути в ній ,та пізнавати біду !!

              713.05.13, 09:35

              Рубить лохов, Святое дело! (Закон жуликов). Жулики при власти, в лохах вся страна Но почему мы в жизни не считаем себя лохами, а в реальности ими есть! Да потому, что пока "верхние чины киевские", суки партийные, не перестанут снимать "сливки" с регионов, пока региональные организации и не смогут стабильно и продуктивно работать на победу Юлии Тимошенко.

                813.05.13, 09:38Відповідь на 7 від Prawdolub

                Рубить лохов, Святое дело! (Закон жуликов). Жулики при власти, в лохах вся страна Но почему мы в жизни не считаем себя лохами, а в реальности ими есть! Да потому, что пока "верхние чины киевские", суки партийные, не перестанут снимать "сливки" с регионов, пока региональные организации и не смогут стабильно и продуктивно работать на победу Юлии Тимошенко.Їм, там в Київі вигідно, аби Тимошенко знаходилася на в місцях позбавлення волі

                  913.05.13, 21:01

                  Мрії або дійсність... При нашім відношенні до справи, ворожі мрії оедь не стали реальністю.
                  Але пронесло, винесли попередження.