Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Лідера опозиції Ю.Тимошенко продовжують катувати!

Дочка лідера опозиції України Юлії Тимошенко Євгенія заявляє про те, що її мати продовжують катувати в колонії. Адвокати Євгенії Тимошенко сьогодні подали скаргу до Печерного суду Києва з вимогою визнати незаконною бездіяльність бандитської Генеральної прокуратури з цього приводу.

«Мене обурює й те, що й лікарі, які давали клятву Гіппократу, свідомо фальсифікують діагноз моєї матері і свідомо не надають їй медичну допомогу. Вони не дають їй навіть знеболюючого !!!, незважаючи на сильну гостру біль, який вона відчувала і відчуває і надалі.. Так знущатися,  як знущаються над моєю матір'ю можуть тільки  паталогічні садисти », - повідомила Євгенія Тимошенко.

Нагадаю, що ще 10 лютого Євгенія Тимошенко разом з адвокатом Миколою Єременко звернулися до ГПУ з вимогою порушити справу за фактом застосування тортур щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко. І по сьогоднішній день бандитське ГПУ нічого не зробило і далі не робить. Саме в зв'язку з цим захист і подав скаргу на злочинну ГПУ в Печерний суд Києва.

Але навряд чи скарга захисту в рамках національного законодавства буде розглянута, адже є пряма вказівка Януковича не надавати ніякої допомоги  і  тому треба негайно звертатися в організації міжнародного захисту. «Українці прошу Вас усіх допоможіть врятувати мою матір !!!» - звертається до нас дочка Ю.Тимошенко Евгенія.

«Вона знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням, світло не вимикається ні вдень, ні вночі, необхідні ліки і медична допомога не надається», - заявила Євгенія, додавши, що її матері, як лідеру опозиції, за прямим наказом Януковича начальнику колонії, … «відмовляють у побаченнях з правозахисниками, зарубіжними політиками, адвокатами і родичами».

30

Коментарі

12.03.12, 18:21

    анонім

    22.03.12, 18:28

    ничего с ней не случится,потерпит

      32.03.12, 18:44Відповідь на 2 від анонім

      ты не Змеюня, ты Змея подколодная она ведь Женщина !!!

        анонім

        42.03.12, 18:52Відповідь на 3 від Rino_2

        а остальные женщины-не женщины по твоему,и по больше терпят,и это моё мнение и я его никому не навязываю.Не нравится,не присылай мне о ней ничего,я её терпеть не могу

          52.03.12, 18:54Відповідь на 4 від анонім

          так а я о чём - ВСЕ Женщины в Украине должны быть счастливы !!!

            анонім

            62.03.12, 19:04Відповідь на 5 від Rino_2

            что бы мы были счастливы надо думать о нас,а не загонять нас в яму.Одна только пенсионная реформа чего стоит.Мне оставалось 9 лет до пенсии,теперь буду ждать 14 лет.Некоторые и до 55 еле дотягивают.Ладно добавили до 60,а зачем было забирать стаж? И это забота о нас?

              72.03.12, 19:07Відповідь на 6 від анонім

              при Презедентстве Тимошенко не было бы этого а при Януковиче мы будем страдать до тех пор пока не возьмём в руки оружие !!!

                анонім

                82.03.12, 19:17Відповідь на 7 від Rino_2

                Тегипко о реформе говорил очень давно,а я не уверена что Тимошенко была бы лучше Януковича,она покозала это будучи премьером,меня в её сторону не склонить.

                  92.03.12, 19:38Відповідь на 8 від анонім

                  в этом году олигархи обокрали украинский народ на 40 млрд долларов, при Тимошенко такого грабежа народа не было !!! И вот то, что пенсию продлили до 60 лет женщинам, это им ещё 800 млн долларов на их счета в офшоры !!!

                  Вот лучше пускай бы Фирташи, Хорошковские, Льовочкины, Януковичи, ... вернули 500 млрд долларов которые украли у украинского народа за все времена, тогда и пенсию можна увеличить в 10 раз и термин для женщин вернуть назад на уровень 55 лет !!!

                    анонім

                    102.03.12, 19:44Відповідь на 9 від Rino_2

                    Извини,но я не хочу больше об этом говорить,каждый пытается доказать своё и из этого выходят ссоры и разногласия.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна