хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Максимка … Лавринович зіграв весілля «на мільйон» !!!

Як проходило одруження сина беззмінного глави Мін'юсту, «талановитого» юриста Лавриновича-молодшого???

«У неділю, близько 15.30, автомобілісти, що проїжджали по Парковій Алеї, були вражені надзвичайним навіть для Києва видовищем: весільний картеж з дорогих іномарок був зупинений даішниками, …  і після короткого з'ясування з патрульної машини вивалилася ще й трійка щільних правоохоронців …  і ... почали вітати молодих танцями під голосно звучну мелодію «Gungnam style» ...



Це був  якби то сказати черговий  сюрприз для Світлани, нареченої Максимка ... Таких розіграшів і просто ексклюзивних поздоровлень було не злічити ... І масовка з імітованим сільським весіллям на Європейській площі,  «випадково» опинилася поруч з весільним кортежем,  і почесний байкерський ескорт по вулицях Троєщини,  і літак в київському небі з рекламним вітальним банером,  і вінчання в Києво-Печерській Лаврі,  і фотосесія на Михайлівській площі , яка з ранку була  «окупована» телевізійним десантом від каналу пожежника Хвірташа – телеканал «Інтер»,  і оренда кінотеатру «Блокбастер» ...  До речі, технічним забезпеченням всього проекту займався film.ua,  що на Закревського, 22.  Всі актори і масовка були надані цій відомою компанією. Туди близько 18.30 і приїхали молоді, де їх на червоних килимових доріжках зустрічали всі що  брали участь у інсценуваннях і гості, серед  яких був і Віктор Павлік.

 Після короткої фотосесії з «даішниками» та байкерами молоді та запрошені на весілля пройшли в місцевий кінотеатр film.ua, де їх чекав невеликий фуршет і перегляд нашвидку змонтованого кіношедевру,  де головною героїнею  і  була Світлана, наречена Максимка ... За попередніми розрахунками подібне весілля  тягне на мільйон гривень ...  Що ж, кому - криза, кому - війна, кому - тюрма, а кому - мати рідна ... ».

З доходами, які отримує «талановитий» юрист Максим Олександрович Лавринович, організувати свадебку  «на мільйон» - раз плюнути ... Сам Лавринович неодноразово і привселюдно заявляв, що пишається своїм талановитим  синком. Цинізм вищої проби, адже громадськість вже давно в курсі, яким саме чином побудований бізнес Максимка-юриста,  татова гордість ...

Наречений Лавринович-молодший створив потужний бізнес  під  чуйним управлінням злодія татуся.  Як відомо, юрфірма «Лавринович і партнери» (до речі, в 2013 р. четвертий рік перебуває в стадії ліквідації - напевно, щоб була можливість, якщо запахне смаженим, замести сліди хвостом!) Досягла  неабияких успіхів  в обкраданні  української держави.



Глава міністерства юстиції,  яке давно здобуло славу найбільш корумпованого за всю історію України,  настільки впевнений у власній безкарності, що навіть не гидує залучати синочка до реалізації власних корупційних амбіцій.  … Варто нагадати незаслужено забутий громадськістю показовий випадок.  Як написало німецьке (!) Видання Der Spiegel,  в 2012 році міністерський синок літав до Німеччини на переговори з однією місцевих фірмочок  з виробництва паспортів ... і тепер нам ці паспорти втюхують насильно !

П.С.:  зараз багатствами сімейства Лавриновичів зацікавилися «анонімуси», які нещодавно попередили міністра про те, що скоро країна дізнається правду про їх таємні  мільйони. «Лавринович, зберігайте гроші в ощадній касі. Ми починаємо внутрішнє розслідування фінансових потоків вашої родини. За нашими даними, за 2012 каса сімейної взаємодопомоги Лавриновичів погладшала на більш ніж 181 400 000 доларів. Звідки такі гроші ???  Слідство переходить у фазу збору доказової бази. Без поваги, Східно-Європейське  крило групи анонімусів », - повідомили  « Сашку-Мерседесу »  (цю кличку чиновник також отримав за причетність до схеми легалізації викрадених за кордоном іномарок, з якою міністр, швидше за все, також має  « дохід »)  хакери.

26

Коментарі

16.03.13, 11:11

Чудово жирують за кошт народу!!

    26.03.13, 11:19Відповідь на 1 від koba54

    юстиція в руках злодіїв і бандитів ось це одна з головних проблем !!! яку український народ має розвязати як найскоріше !!!

      36.03.13, 14:13Відповідь на 2 від Rino_2

      ЦЕЙ Жидинович ще своє отримає ...буде гірке и похмілля після блудного весілля СЛАВА НАЦІІ

        46.03.13, 16:55

        краще б зіграли похорони, раз і забули про ПРастів

          57.03.13, 07:10

          " юстиція в руках злодіїв і бандитів ось це одна з головних проблем !!! " - не только, вся Страна Опасности!

            67.03.13, 07:16

              Гість: lyo Dnepr

              714.03.13, 16:32

              Мы папуасы

                818.03.13, 20:06

                  922.03.13, 12:37

                  По РАДІО оголосили , що з кишені кожного українця щороку виймають 25 тисяч гривень на утримання кровосісів

                    1022.03.13, 15:54

                    Пир во время чумы!