хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Що це за віза? Кому відомо?



  Якщо раніше можливо було виграти Грін карт, та сміливо летіти у Сполучені Штати Америки, то зараз все більш цікавими стали країни Західної Європи, які теж люб’язно відкривають свої двері, видаючи дозволи на життя та працевлаштування.
  В останні роки, під час великих черг за візами у Європу і великим процентом відмовлень, люди шукають інші шляхи опинтися за кордоном, можливо щоб почувати себе безпечніше, щасливіше, щоб нарешті опинитися у своїй тарілці. Законодавство більшості країн Європи надає можливість іноземцям придбати нерухомість, наявність якої не завжди забезпечить легальним перебуванням у них, а українське законодавство не забороняє такі дії. Латвія надає дозволи на перебування у шенгеньскій зоні для всієї сім’ї власника нерухомості, якщо вартість при придбанні її була більшою десь за 150 тис євро у столиці або вдвічі дешевшу приміську нерухомість. Трошки дорожчими виявяться дозволи на життя у Болгарії, Андорі, Греції, Португалії та Іспанії. Іспанія надає дозволи перебування в країні та шенгеньскій зоні, шість місяців щорічно новому власнику нерухомості і так само для його родини, якщо нерухомість буде придбана не меньш ніж за 500 тис євро. Решту часу власник має перебувати за межами зони, що не всім буде зручно, як і ціна такої споруди. Так само ці страни надають право на проживання при придбанні комерційної власності серед якої можуть бути акції, облігації, нерухомість, бізнес і таке інше.
2

Коментарі

Гість: Arhata

124.10.15, 13:13

Самый простой способ взамуж или жениццо на загранитсо. А как говорил Куравлев в фильме " Не может быть":" а развестись, я завсегда смогу" .

    224.10.15, 13:34

    Это не виза, это разрешение на проживание. Выдается сроком на 6 месяцев первоначально потом на год. Через 5 лет при выполнении определенных условий выдается разрешение на постоянное проживание валидное до конца действия паспорта.