хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

СУМ підтримала ініц. Президента щодо нової редакції Конституції

  • 20.01.08, 17:39

Сучасний стан права в Україні зазнав краху, як наслідок – хаус та анархія (розквіт корупції, рейдерські атаки не тільки на бізнес, а й на культуру, землю та мову). Такий плачевний стан речей відбувається у зв’язку з дією не збалансованої Конституції, котра має комуністичний дух – “вся власть совєтам”. В наслідок такої влади рад постала най не безпечніша загроза – атака на духовність українців.

Тому, відповідно до Указу Президента України “Про Національну конституційну раду” Спілка Української Молоді внесла пропозицію до Віктора Ющенка: увести до складу Національної конституційної ради Володимира Мозгового (члена Центрального Проводу Спілки Української Молоді, Голову Київської міської організації Спілки Української Молоді). Зазначена кандидатура постала сама собою і є найбільш прийнятною, бо із членів Центрального Проводу СУМ Володимир Мозговий постійно опікується питаннями правозахисного характеру. Крім того, має не тільки досвід громадської діяльності, а й досвід роботи юристом. А також, характеризується, як чесна, порядна та толерантна людина альтруїстичного типу.

Цей знаковий крок СУМ зробила щоб українська національно-свідома праця з молодіжним завзяттям внесла вагомий вклад у підготовку пропозицій щодо концепції системного оновлення конституційного регулювання суспільних відносин в Україні та основних положень проекту нової редакції Конституції України.

СУМ очікує від Президента крок на зустріч, як майбутній приклад для наслідування.

Таким чином, СУМ сподівається, що український патріотичний молодіжний світогляд зможе посприяти створенню нової редакції Конституції в історичному українському дусі. Обов’язково враховуючи давні звичаї української нації (відносно державного управління, суспільних прав та відносин), як основоположні.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Спілка Української Молоді”

http://www.molodist.com.ua/?p=137

 

1

Коментарі