хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про Забужко одним реченням

Колись, дуже давно трапився один невеликий уривок, в "Пост-Поступі" знаменитому, чи ще десь, не менш знаменитої "Антології..." але, чи то такий уривок вибрали, чи то я сам виявився неготовим до подібного тексту, що, звісно, є більш імовірним, але спротивив си її на багато літ, віддаючи при тім належну шану іншим, не менш гідним та вартим уваги українським сучасним письменникам, що також само по собі не може бути фактом докору, але однак те упередження вилізло мені боком, не скажу яким, та про що зараз вже можна констатувати однозначно, розуміючи все ж, що то не є остаточним вироком і навіть навпаки, можливо це подарунок долі, що саме  в нинішню хвилину я відкриваю її для себе, читаючи по декілька сторінок за декілька днів, маючи сподіваня, що може згодом піде швидше, хто зна, але наразі смакую як цінитель-гурман старе вишукане вино, про яке якось забулось, бо воно лежало десь в самім куточку старого підвалу і ось потрапило на очі цілком випадково, хоч ми вже запідозрили злегка, що не все у світі пояснюється випадковістю, і навіть навпаки, пояснюється невипадковістю, бо і вино мало вистоятись і виноман мав налаштуватись, щоби бути готовим сприйняти й дати оцінку не так для когось, як для себе самого, але трохи й для когось, як у цьому конркретному випадку, щоби Ви, мої любі друзі (не плутати, просьба, і не брати до уваги заяложеність того вислову) могли також насолодитись від спілкування з цією унікальною жінкою smile podmig

55%, 6 голосів

9%, 1 голос

0%, 0 голосів

9%, 1 голос

9%, 1 голос

18%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Останні статті

Коментарі

Гість: Трифон

115.12.14, 18:08

Графоман.

    Гість: sans-motif

    215.12.14, 18:20

    Теж з задоволенням читаю сучасну українську літературу. "Антологію..." ніколи в руках не тримала, проте раніше мені гаряче рекомендували "Сестро, сестро", яку я починала читати разів шість чи сім і не осилювала більше 20 сторінок. Вже змирившись з фактом, що Забужко - занадто висока література для мого ненайвищого інтелектуального і культурного рівня, одного разу я вкотре прийшла на книжковий шопінг в львівську книгарню НТШ і, як завжди, прислухалась до порад по деяких книжках продавця в відділу сучасної української літератури. І тоді вона кладе мені до рук "Музей покинутих секретів" Забужко, я кажу, що ні, то не для мене, я "Сестро..." не осилили, після чого ввічлива продавець каже, що ну так, "Сестро..." досить специфічна, а ось ця у вас в руках - шедевр.

      Гість: sans-motif

      315.12.14, 18:24

      Книжка виявилась не просто шедевром, я досі задумуюсь над багатьма моментами з неї. Перші 80 сторінок дались зі скрипом, але далі я не могла повірити, що можливо ТАК писати.
      З українських сучасників за останній рік мене вразили "Танґо смерті" Винничула і Люко Дашвар "Рай.Центр".
      Щось мене понесло з враженнями.

        415.12.14, 18:36

        Цікава особистість...правда читати її не просто ....одне речення на пів-сторінки...думка губиться...певно тра бути теж трохи ненормальною щоб читати її книги..." Антологія...." - книга яку я 2 роки шукала в книгарні....

          515.12.14, 18:38Відповідь на 1 від Гість: Трифон

          Графоман.Добре шо не трифоман

            615.12.14, 18:41Відповідь на 3 від Гість: sans-motif

            Книжка виявилась не просто шедевром, я досі задумуюсь над багатьма моментами з неї. Перші 80 сторінок дались зі скрипом, але далі я не могла повірити, що можливо ТАК писати.
            З українських сучасників за останній рік мене вразили "Танґо смерті" Винничула і Люко Дашвар "Рай.Центр".
            Щось мене понесло з враженнями.
            Таж я саме про це й просив Нехай несе, не той трафунок, коли може не туди занести

              Гість: Трифон

              715.12.14, 18:42Відповідь на 5 від doktor_khaos

              Графоман.Добре шо не трифоман не дай сатана такого ..биографа как хауст.

                815.12.14, 18:42Відповідь на 4 від Недурка

                Цікава особистість...правда читати її не просто ....одне речення на пів-сторінки...думка губиться...певно тра бути теж трохи ненормальною щоб читати її книги..." Антологія...." - книга яку я 2 роки шукала в книгарні....Знайшла?

                  915.12.14, 18:46Відповідь на 7 від Гість: Трифон

                  Графоман.Добре шо не трифоман не дай сатана такого ..биографа как хауст.І часто до нього з подібними просьбами звертаєшся?

                    Гість: юнона_176

                    1015.12.14, 20:18

                    ...мені теж Люко Дашвар сподобалась, її нова книжка "На запах м"яса."
                    Забужко - мене попросили купити в подарунок її книгу про три покоління, ніби це: "Музей Покинутих Секретів". Прочитала перші 10 сторінок - і все. Залишилися комплекси...щодо Забужко.
                    Потім, щодо мови - у неї досить багато полонізмів - мені це якось не тово.....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна