Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Роздвоєння особистості.

  • 16.03.15, 15:14
Суть справи в тому, що одна частина мене палко бажає, щоб кривавий ман*як і кат владімір путін якнайшвидше здриснув з обрію і навіки пропав безвісти.
А друга частина розуміє: - навпаки, конче потрібно, щоб він протримався на своєму посту якнайдовше, бо наразі ніхто окрім біснуватого вови не здатен якнайшвидше і найефективніше розвалити оскаженілу ерефію. 
  І тільки діалектика здатна згладити і пом*якшити ці ментальні протиріччя і врятувати від остаточної шизофренізації особистості.  Бо правда жизні в тому, що всьому свій час - спочатку кроха владімір путін повинен виконати свою сакральну міссію на землі - стати могильщиком московської улус орди, а вже потім смірєнно і чинно склеїть ласти з почуттям виконаного обов*язку і к вящєму удовлєтворєнію всєх народов і етносов населяющих земну кулю.
2

Коментарі

116.03.15, 15:35

Вот я верил, что все таки есть люди еще которые думают , а потом делают.... или просто думают своей головой, а не телевизором

    Гість: Phoenix 28

    216.03.15, 15:40

    Неужели закончили? Недавно читал большую статью - они заканчивают разработку психотронного оружия, которое вызывает умопомешательство у всех, кто ненавидит Россию и Путина. Люди будут сходить с ума.

      317.03.15, 09:07

      марионетки у руля никогда и ничего не решали
      ну это право смешно
      актеры на сцене - это лишь для публики
      зрите в корень