Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

раша сконала,

  • 15.02.15, 16:36
загнилася-розклалася і іздає незаурядно-відразливо-удушающу вонь. Не відчувати цієї нестерпної воні може тільки людина яка сама являється насквозь прогнившою і цей запах для неї "рідний".
 З цього приводу дуже цікава аналогія-порівняння з Германією 30-40 років минулого тисячоліття.
 Тодішню Німеччину можна порівняти з молодим, агресивним, повним сил і енергії хижим і жорстоким звіром і від того дуже небезпечним.
 Небезпека ж нинішньої рашки аналогічна небезпеці, яка ісходить від разлагающєгося трупа, прогнившої падалі - тобто, небезпека массової повальної заразної епідемії і падєжа (ака тіфозної, холєрної, чумної, тріппєрної, сіфілісної і тд).
 Тобто - між ними різниця, як між небом і землею...
14

Коментарі

Гість: fedik777

115.02.15, 17:04

орлайт...

    216.02.15, 10:42

    учора розмовлял з одніею людиною. довго, та людина мені не дзвонила. а учора подзвонила, там новини переказала і дала пораду кидайте ту ґамеріку? що вам з рашкою погано? а до того похизувався він що купував ленд-ровер. от і тому він дзвонив щоб похизуватисяі так натякнул що будете разом з ґамерікю будете нішебродами і війну отримаете. я йому кажу -от ти крадеш гроші, сидіш у потокі грошей і зараз тобі добре. а от колиу тебе іх відберуть ти будеш волати-як це тяжкою працею зароблени гроші забирають. так що сидіі чекай коли повернеться до тебе