Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

demol

попередня
наступна

14/10/2011

  • 14.10.11, 15:09
1 пара , фізкультура, нічого не звичайного - здача модуля. Посміявся Андрій з одногрупниками.
2 пара - просидів в гуртожитку за компом так як пари нема
3 пара - Введення до спеціальності  практична, запізнився, сів біля одногрупниці. Було приємно,до моменту коли він загадав свож прищаве лице, як загдав який він урод, переконуючи себе що це не так, він продовжив розмову.
4 пара зігравши в карти, він був веселим, прийшла інша половина групи, було спочатку весело, але побачивши Світлану( зеленооку бллондинку) з якимось мудаком його зачепило, йому вона дуже подобалась але підходу він не знав, і тоді він знову згадав який він урод,який він страшний, і те що він, можливо, веселий всім якось похуй, був би він нормального лиця складу, то був би нормальним а так купка лайна. Андрій впав в депресію, почав дивиись чи хтось взгляне на нього так, аби подивитись, результат був нікчемним, що знову таки  підбило його самопочуття.
Придбашви квитка додому він повернувся зі смутком до гуртожитку.. сівши за комп. він почав знову грати в свою браузерну гру.. Для нього життяя здавалось беззмісту,адже немав він ще дівчини,хоч до того і не мав прищів,а тепер коли вон є шансий знайти дівчину впали до нуля.
Весь подальший час Андрій проведе сидячи за компом нічого корисного не зробивши.
0

Коментарі