Бий своїх, ... щоб чужі боялися!

Зек-презік Вітя Баньдюковіч  /за чутками з його оточення/ планує провести «велику» кадрову чистку??? … щоб покращити свій імідж !!! … втрачений через політичне переслідування опозиції !!! 

Ми очікуємо, що про це «доленосне»  рішення буде оголошено на брифінгу /своїм журналістам ЗМІ/ після розширеного засідання «кабінету міністрів України» - з участю презіка, губернаторів і високопоставлених чинуш, яке повинно було б відбутися 2 листопада 2011 року. Лжеглава держави України має оголосити про звільнення відразу кількох десятків міністрів, глав відомств першого рівня і губернаторів, високопоставлених чиновників ГПУ, СБУ та Міністерства Внутрішніх справ ...??? 

Серед імен, люди наближені до «імператора»,  називають міністра фінансів Федора Ярошенка, про відставку якого говорять в кулуарах вже протягом місяця, міністра екології та природних ресурсів України Миколу Злочевського за масове знищення лісів Карпат, міністра освіти Табачника - за ляпи в освітній галузі, генерального прокурора Пшонки - за неспроможність «таємно» провадити потрібні справи та інших ... 

Між іншим, як мені стало відомо, ... Ярошенко - найближчий «братан» прем'єра Азарова. ... ??? ...  Таким чином, його зняття - це камінь кинутий у город прем'єр-міністра ...??? Навіщо??? 

За наявною у мене інформацією, у самого Азарова останнім часом також не найсприятливіший період стосовно власного бізнесу !!! ...  Так, за моїми даними, рейдерській загрозі піддалися об'єкти великої нерухомості прем'єра, зокрема - в Криму .... Питається, а хто ж насмілився ??? 

Виявляється, …  що, бандитські угрупування,  так звані «силові» структури,  знаходяться в підпорядкуванні сина Януковича - Олександра !!! …

і  активно проводять перевірки на усіх фірмах, пов'язаних з сином прем'єра Олексієм !!!, 

основні активи якого в Австрії, проте в Україні він, використовуючи становище батька,  реалізует свої амбітні бізнес інтереси по захопленню найприбутковіших об'єктів, ... що «явно»  не подобається синові Януковича … !!! 

РЕЗЮМЕ:  якщо  батьки  відморозки  – то й  діти  у  них  мажори !!!

янек … «срать хотел» на Евросоюз !!!

Украина всегда готова вести «партнерский»  диалог с европейским Союзом. Об этом заявил презик Украины витьок янукович в интервью своим журналистам в Данецке, отвечая на вопрос о переносе своего визита в блядский Брюссель.

«Мы ведь всегда будем «встречаться»  как «партнеры»  с Евросоюзом … и будем им и дальше «вешать лапшу на уши»,  а с представителями Европейской комиссии будем встречатся тогда, когда в этом будет моя необходимость, и на односторонней основе. И вот этот данный случай - не исключение. Ведь он принадлежит к той системе, которая у нас будет теперь существовать во всех отношениях.  со всеми – не они нам будут диктовать условия,   а мы им», -  заявил наш презик янукович.

«Что же касается нашей перспективы, опять же, есть две договаривающиеся стороны и мы здесь главные. Все будет зависеть от того, каким образом они пойдут нам на уступки /ведь труба в наших руках/  … и будет ли достигнут прогресс в ближайшее время /денежки дадут – никуда они не денутся /.  … У нас есть соответствующие грандиозные планы, и мы хотим услышать от ЕС  «добро»  - и если они не изменились, мы будем идти этим путем и дальше», - отметил  наш президент.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна