хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Українці мають право розмовляти своєю рідною мовою !!!

Івано-Франківська міська рада заявила про те, що Закон України № 5029-VI «Про засади державної мовної політики» не може діяти на території  Івано-Франківська,  так як є злочинним стосовно корінного населення України - українців. 

Дана заява вчора була прийняла сесією Івано-Франківської міськради. «Ми, депутати Івано-Франківської міської ради, заявляємо, що Закон України № 5029-VI" Про засади державної мовної політики "на території Івано-Франківської міської ради не будуть діяти ніколи, так як ми керуємося Основним Законом України - КонституцієюУкраїни, а не антиконституційними законами злочинної банди ПР. Всі депутати висловили своє категоричне невизнання і злочинний, бандитський характер мовного закону, який відображає шовіністичну сутність бандитської партії влади. 

«Ми бачимо, що, грубо порушуючи ст.10 Конституції України, нині діюча бандитська жидівська влада на чолі з малоросійським президентом, шахрайськими і насильницькими методами незаконно прийняла «лжезакон», тим самим свідомо підірвала основи конституційного ладу в Україні  і розділила Україну на два ворожі табори. Відповідальність за всі майбутні наслідки несуть на собі олігархи-крадії, банкіри-ляльководи і депутати-брехуни від ПР », - зазначають депутати. 

Мовний закон являється черговим імперським, шовіністичним циркуляром на  зразок Валуєвського і Емського указів, і  не є  законом незалежної Української держави, який зобов'язаний в першу чергу захищати інтереси українців, а не інтереси іноземних окупантів  - москалів  і  жидів !!! 

Як наслідок, відбулося свідомо незаконне,  бо  без врахування  думки  населення, прийняття рядом міст і областей України незаконних рішень про визнання на їх територіях виключно російської мови,  як регіональної, ... дане рішення є злочинним,  бо  проігноровані усі  інші  регіональні мови  та  основна мова,   мова  корінного населення -  українська  мова. Тобто,  маніпулятивними,  злочинними діями,  бандитська  влада зробила  підміну  понять і обдурила  увесь  народ України !!! 

Практика останніх днів показала, що, як норми цього закону, так і наміри представників бандитської правлячої в Україні "п'ятої колони Москви", не спрямовані на зрівняння прав різномовного населення, а навпаки - на затвердження лише єдиної імперської мови в державі Україна », - зазначають депутати. 

На їх переконання, враховуючи те,  що ПР не набирає 5% голосів до парламенту, мовний закон є «спекулятивним напередодні  парламентських виборів», щоб приховати майбутні масові фальсифікації виборів …  і щоб приховати від народу масовий грабунок народуУкраїни,  який  здійснюють зараз представники бандитської влади ПР. 

«Процедура прийняття та реалізації цього закону злочинна, … вона не підкріплена ні якими законодавчими нормами України, а тому ми вимагаємо  негайної заборони  цього злочинного для українців закону Конституційним Судом України», - йдеться в заяві. 

Свою заяву Івано-Франківська міськрада публікує у всіх доступних засобах масової інформації та надсилає Президенту України, Верховній Раді та Конституційному Суду України.

51

Коментарі

123.08.12, 12:00

От ти даєш, а я -2 тобі поставив, відколи ти почав підтримувати Українську мову ?

    223.08.12, 12:23

    Ну що можна сказати молодці!

      323.08.12, 14:19

      Ще цей закон був прийнятий з грубими порушеннями (голосування чужими картками і з порушенням регламенту!!!

        Гість: burtka

        423.08.12, 14:30

        в ивано-франковске запретили говорить на мове?

          523.08.12, 16:20Відповідь на 1 від stepan

          він її завжди підтримував почитай його замітки ти його з кимось спутав

            623.08.12, 16:21Відповідь на 1 від stepan

            нарешті !!! давно так мали дати відсіч УСІ !!!

              Гість: Alyosha5

              723.08.12, 18:58

                823.08.12, 20:45

                "бандитська жидівська влада"
                Нарешті назвали речі своїми іменами!

                  924.08.12, 10:27Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                  "бандитська жидівська влада"
                  Нарешті назвали речі своїми іменами!

                  я би сказав: Бандитська москальсько-жидівська влада

                    1024.08.12, 10:45

                    ета фсьо свабодавци іспалняют прямьіє указанія с банкавай!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна