УКРАІНА і жиди - стаття 1957р. Героя УПА Тараса БУЛЬБИ\Боровця!

  • 18.03.18, 13:23

     ..... 2017  року в місті Березному на Рівненщині відкрито бронзове погруддя основоположнику УПА Тарасові Бульбі-Боровцю. Ця легендарна постать і за життя, і після смерті не мала шани та визнання ні у ворогів України-держави, ні в тих, хто за неї боровся — бандерівців і мельниківців. Зрозуміло, за що його переслідували німці, поляки, совети, та прикро, що розколоті на «б» і «м» оунівці намагалися його знищити лише за те, що Т.Бульба-Боровець як основоположник УПА стояв вище за їхні партійні інтереси, відмовився передати під оруду жодній оунівський «половинці» сформовану ним бойову силу. ...ОСЬ СТАТТЯ  про славного ТАРАСА БОРОВЦЯ "мав  згодом  повстанчий псевдонім "ТАРАС БУЛЬБА" під яким і вернеться   з Божим військом як  навіки вічні призначений за Наказом Христа Кобзаря  головний керівник  Волині  \ ....ТАРАС   Боровець    СИМВОЛІЧНО  народився   1908року   в  День СЛАВИ  ВЕЛИКОГО   нашого  ТАРАСА ШЕВЧЕНКА   9 березня  https://www.zhitomir.info/post_2338.html

Прикметно, що вже на вигнанні, в еміграції, коли 1957 року розпочалася сіоністська кампанія проти  Другого  Провідника ОУН  славного  полковника А. Мельника, Т. Бульба-Боровець став на його захист і виступив у пресі із запропонованою вашій увазі статтею, яку подаємо з незначними скороченнями. 

Мені тяжко забирати слово до питання українсько-жидівських відносин, бо на підставі мого республікансько-демократичного креда та політичної і особливо воєнної діяльности в часі ІІ-ї світової війни, німецькі нацисти, на основі інформації українських антисемітів, уважали мене юдофілом і польонофілом. Я ж ніколи не вважав себе жодним «філом», а коли на початку німецькосовєцької війни, в районах, де до 15-го листопада 1941 року, в обійдених німцями багнистих теренах Полісся, була наша воєнна адміністрація, не був не тільки розстріляний, але навіть ограбований якоюсь бандою жоден поляк та жид, то це випливало з нашого воєнного обов’язку забезпечити життя і майно всього населення даної території. Натомість пізніше, коли контрольовану нами територію посіла німецька адміністрація, а ми пішли в протинімецьке підпілля — і звідти протестували проти винищування німцями жидів і поляків на українській території як національних меншин України, то це також не було ніяке «філство», а державні методи дії. Одначе сьогодні я почуваюся до обов’язку забрати слово до українсько-жидівського питання. Причиною на те є нова антиукраїнська кампанія жидівської преси, яку започаткував напад на полк. Андрія Мельника (часопис «Джуїш Пост» у Вінніпегу 2-го травня 1957р.), що її підхопила масова інша преса. Полк. Мельник — наш ідейний супротивник, але там, де діло стосується гідности цілої нації та зневаги чесної людини явною неправдою, — ми являємося абсолютними союзниками полк. Мельника. Бо, на превеликий жаль, він не є першим і останнім об’єктом таких кампаній з жидівської сторони. Вчора ними були Симон Петлюра та всі його міністри й генерали. Сьогодні на чергу прийшов Андрій Мельник, завтра прийде Степан Витвицький  \  це   ОУНівський ЖУРНАЛІСТпсевдонім СТЕПАНА БАНДЕРИ\ котрний тоді був ще  живий   ....   і так — до безконечности. Протягом останнього десятка літ жиди українців не зачіпали, а УНРада оприлюднила в англійській мові спеціяльну брошуру про українсько-жидівські відносини, яка ставила за свою мету нормалізацію тих відносин. По цьому питанні ведуть постійні наради зацікавлені люди з обох сторін, але в центральних керівних органах світового жидівства це питання стоїть на мертвому пункті. З уваги на те, що жиди, це народ, котрий живе і діє в світовому розпорошенні,.....\     ПОРОШЕНКИ\\   ПОРОХНЯ  \ але  ДІЮТЬ  ПРОТИ УКРАІНИ  централізовано, ми маємо всі підстави боятися, що випад редактора «Джуїш Пост» не припадковий \НАПРАВЛЕНИЙ  ждмасонами  СССР  або США  , як це думає українська преса, а — планомірна кампанія з директив якогось жидівського центру.

Коли ми хочемо нарешті цю проблему так або інакше розв’язати, мусимо холоднокровно і серйозно поставити всі питання руба: 

1. Яка причина, що світове жидівство вже кілька сот літ веде явно ворожу акцію проти українського народу та його політично-державних аспірацій? Усі докази української вини — ставити на стола. 

2. Чи існує серед українського народу антисемітизм? Українці такий факт заперечують, а жиди стверджують. Приймаємо твердження супротивної сторони, але тоді мусимо вияснити ХТО, КОЛИ і ЯК той антисемітизм там породив? Усі докази жидівської вини — ставити на стола. 

3. Чи не змінилися радикально всі відносини обох народів, від Богдана Хмельницького до Бен Ґуріона, в котрих пора підходити до всіх проблем по-новому, як це диктує сучасна ситуація України та Ізраїля і всього жидівського народу? 

4. Чого хоче світове жидівство: нормалізації українсько-жидівських відносин та дружнього співжиття обох народів чи дальшої ворожнечі та війни? 

Коли жиди хочуть мирного співжиття, тоді українці розглядатимуть це питання на лінії міжнародньої дружби з Ізраїлем та всіх прав державними законами жидівській національній меншині в Україні. Коли ж жиди будуть дальше вести війну проти України, — тоді в українців вистане досить сил і засобів відповісти на війну війною. Українців не злякає той факт, що жиди мають багато капіталу та пропагандивних засобів, котрими можуть за одну мить очорнити будь-яку націю світу та всюди домагатися тільки того, що є їм до вподоби.    ПРАВДИ НІХТО НЕ ЗАКОПАЄ НА ВІКИ ВІЧНІ. Не сьогодні, то завтра вона вийде на гору. В історії бувають моменти, коли золото не вартує своєї ваги з чорного сухаря, а найсильніші постаті цього світу стають мокрим кошеням на смітнику. Жиди повинні нарешті зрозуміти, що сучасна Україна — це не «дике поле» польської аристократії з ХVІ—ХVІІ ст. та царських генерал-губернаторів, з анальфабетами, а модерна країна з великими природніми багатствами, широко розвиненою індустрією та багаточисленним високопрацездатним і нормально освіченим населенням. Це населення знає чого хоче: 1917 року створено свою суверенну державу і від тої пори жидам про всі українсько-жидівські справи треба говорити з українським народом, а не білою чи червоною Москвою. 

На превеликий жаль, жиди тримаються послідовно іншого курсу. Після українсько-польської війни в ХVІІ столітті, Мойсеєва Церква щороку проклинає Гетьмана України Богдана Хмельницького — поруч з Аманом, котре практикують і досі. Цими прокльонами розпалюється ненависть цілого жидівського народу не до одного Богдана Хмельницького, а до цілого українського народу. За модерних часів елементи цієї релігійної помсти перенеслися на політичну площину. Жиди вважають, що інтереси жидівської людности в Україні можуть бути найкраще захищені тільки тоді, коли Україна не матиме своєї державної суверенности, а буде під якоюсь чужою окупацією, Тому вони раніше трималися Польщі, а коли виросла нова Російська імперія, що завоювала цілу Україну, жиди автоматично стали найвірнішими прихильниками російської великої держави, перебуваючи на українській землі. А коли 1917 року впала царська влада, а на її місце прийшла комуністична система, жиди найактивніше стали на її стороні. 

Джерело українсько-жидівських антагонізмів 

В історії України за період Великого Київського Князівства про жодні антижидівські настрої слідів не знаходимо. Якщо за тих часів там жиди були, то вони поводили себе лояльно — і тому влада й місцеве населення хотіли їх радо бачити, на рівні з іншими багатонаціональними чужинцями. Щойно після роозпаду Київської держави, коли в ХV—ХVІ ст., частину її території окупувала Польща, стали датуватися сліди українсько-жидівських конфліктів. Польські королі віддавали окуповані українські провінції під абсолютну владу своїх феодальних намісників — князів і графів. Натомість ці останні всю фінансову політику в тих провінціях передавали привезеним ними з Польщі жидам. Уся українська людність була на рабських правах. Жиди були вільні й разом з польськими адміністраторами експлуатували народ. У їхніх руках була вся торгівля, надто ж — густа мережа ресторанів, що розпинали народ. Навіть Божі храми виорендовані жидам. Коли православні християни хотіли молитися у своїй церкві, то мусили «купувати ключа» від шинкаря-жида. За найменший спротив цьому ладові польські пани насторомлювали живих людей на загостреного кола — там вони мусили мучитися на очах решти народу кілька днів, а потім кілька днів конати. Всі жиди вірно трималися своїх хлібодавців, заробляли казкові гроші, а їхні корчми служили за осередок шпіонажу — там вони спочатку людей споювали, потім підслуховували, що ті говорять і все негайно доносили польській адміністрації. 

Польські князі та графи були далеко від народу, а жиди були постійно між народом, як постійне око та вухо польської влади. Тому серед анальфабетичної народної маси, котра не орієнтувалася в політичних проблемах та не знала навіть хто є її пан, увесь гнів проти цього ладу, ввесь гнів став ятрити насамперед проти тих чужих елементів, котрі були до неї найближче, тоб-то жидів. Таким ось чином, уперше в історії України, постав «антисемітизм». Але маємо поставити питання: хто його викликав. 

Кінець цьому ладові польських феодалів в Україні поклали багатолітні війни Богдана Хмельницького та інших командирів української збройної сили. В цих воєнних операціях, за тодішніми методами вести війну та вияву помсти за заподіяні кривди, народні маси очевидно так само жорстоко карали всіх своїх ворогів, тобто в даному разі — поляків і жидів. Кожен народ має право боронити свої інтереси. Якби жиди були тоді на місці українців, вони очевидно робили так само. Тому просто дивовижно виглядає той факт, що світове жидівство ще й досі вважає за головного винуватця в усіх історичних подіях не тодішні польські уряди, котрі до них довели своєю політикою, а Мойсеєва Церква рік-річно проклинає Хмельницького, поруч Амана, замість проклинати головних спричинників усіх трагічних подій — Конєцпольського та Потоцького. 

Коли ж польська держава була знищена і вся територія України поступово була завойована в ХVІІІ ст., новою євразійською імперією Росією, українські жиди, хоч їхня царська влада тримала наче прокажених у «полосах осєдлості», замість шукати спільної мови з українським народом, всіма силами підтримували владу і культуру нового окупанта України. Натомість світове жидівство автоматично зробилося найактивнішим адвокатом цього «жандарма Європи» на міжнародньому форумі. В такому стані знову минали століття. Царська влада жидів до політики не допускала. Перейняті були вони тільки торгівлею, ремеслом та вільними професіями. Старі польсько-жидівські кривди в масах українського народу стали поступово забуватися... В українців з’явився новий політичний ворог — Росія. Ба більше: українці і жиди зробилися однаково-гнобленими національ-ними меншинами Росії, де українцям заборонено навіть писати та говорити рідною мовою. 

Прогресивна жидівська молодь в Україні на переломі XIX ст., не обмежувалась однією обороною українців перед російськими судами. Вона заглянула глибше до сфальшованої російською наукою історії Росії та України. І вона прийшла до переконання, що Україна має повне право на свою державну суверенність, котрої не сьогодні, то завтра доможется, а роджені в Україні жиди, повинні бути не ворогами, а лояльними громадянами української держави. На превеликий жаль, за такі погляди тих людей, решта жидів в Україні під проводом консервативної Мойсеєвої Церкви та світове жидівство, вважали за таких, що «за-блудилися». Жиди надалі всеціло підтримували Росію. Елементи середньовічних релігійних прокльонів у модерних часах перенесли на політичну площину, поборюючи визвольні змагання України від Росії. Нова інтеліґенція України, що постійно поставала і вивищувалась, під проводом таких авторитетів, як професор Михайло Драгоманов та інших, усіма силами намагалися в Україні та за кордоном довести до нормалізації українсько-жидівських відносин, але всі ці заходи відкинула друга сторона. Більшість жидів і надалі ставилися вкрай вороже до України. 

Українська держава і жиди 

Від перших днів революції в Росії, що її започаткували українські вояки з Волинського полку лєйбгвардії в березні 1917 року, в Петрограді, Україна проклямувала свою незалежну державу. В Києві постала Українська Центральна Рада, з лона представників політичних партій, станових організацій та військових делегатів, під проф. Михайла Грушевського. Отже, волею цілого українського народу, ця рада прийняла характер тимчасового парляменту України, проклямувала Україну спочатку автономною, а пізніше суверенною державою, покликала свій уряд і дала цій новій державі все законодавство. Окрім того, що українсько-жидівські відносини, як ми вже бачили, аж до вибуху війни не були унормовані з жидівської вини, молода Українська Народна Республіка своїм законодавством забезпечила всі права жидівської меншини в Україні, НА РІВНІ З УКРАЇНЦЯМИ. Жидам було дане місце в Центральній Раді та створено спеціяльне міністерство жидівських справ в уряді, що його чолили жиди. Мало того, навіть на грошових банкнотах УНР, були видруковані жидівські написи, поруч з українськими. Крім жидівського міністерства, жиди брали рівноправну з українцями участь у решті уряду та дипломатичній службі молодої держави. 

Це не була якась спеціяльна акція в бік жидів. Українці, чи це подобалося жидам чи ні, самі здобулися на свою державу, самі нею керували, мали поважну силу і мали повне право та всі можливості видати зовсім інші закони та повести зовсім іншу політику супроти жидів. Отже, вищезгадане законодавство, це була зовсім нормальна річ, котра свідчить про те, на яких основах український на-род будував свою демократичну державу. Якже ж до цієї держави поставилися жиди в Україні, Росії та світове жидівство? Царської системи жиди не любили, бо вона їх переслідувала та не допускала до політики. Тому, коли вибухнула революція, жи-ди в Україні поділилися на три табори: українсько-державницький, що обстоював право України на її державність, незалежну від Росії; республікансько-федеративний, що повалив царську систему, але всіма силами намагався тримати Україну в складі Російської імперії; большевицький, що боровся за радикальну зміну всього соціяльного ладу та поворот України в склад комуністичної Росії. Руху царських білих генералів жиди зовсім не підтримували. Жиди мали багато партій та різних організацій. Деякі з цих організацій у цілості стали на українські позиції, деякі тільки частинно, а деякі повністю боролися проти України. Це було залеж-не від того, які погляди заступала більшість член-ства тих організацій. 

Перший табір, заложений з вищої малочисельної молодої інтелігенції, був зовсім не популярний серед решти єврейського населення та світового жидівства. Другий табір, зложений з багатших кляс та консервативної старшої вищої інтелігенції, був більше популярний, але слабо зорганізований та замало активний. Він втратив свої позиції разом з тимчасовим урядом Керенського. Отже, до вирішального голосу, прийшов третій табір жидівських большевиків, зложений з великого числа інтелігенції та пролетарських мас. Стратегія і тактика російських большевиків давала цьому таборові не тільки право участі в політиці, але навіть ведучу ролю. Коли світове жидівство побачило, що концепція Керенського провалилася, стало підтримувати також і назовні большевицьку концепцію та її нову комуністичну державу, як нову форму великоросійської імперії. 

Табір жидівських большевиків в Україні (під проводом таких своїх визначних діячів, як Борнштейн-Троцький, брати Каґановичі, Лівшиц, Бош, Квірінґ, Косіор, Ягода, Ізааков-Крайсберґ, Люксенбурґ, Лугановський, Баліцкий, Ґрінвіч, Рухімовіч, Конн, Ґопнер, Межилук, Аврен, Еп-штайн, Авсьом, Ґоровіц та інші з першої провідної ґарнітури і багато тисяч людей з другої та третьої ґарнітур) — оволодів усім жидівським пролетаріятом, стероризував решту жидівського населення і зробився найзапеклішим ворогом Української держави. З уваги на те, що українські робітники твердо стояли за Центральну Раду, а російських робітників тоді в Україні було ще дуже мало, за всієї геніяльности Леніна, його партія ніяк не могла захопити України державним переворотом, як це було в Росії, бо в Україні большевицьким ідеям не було на кого спертись у народі. Це виявив Перший з’їзд рад робітничих і солдатських депутатів, що його скликали в Києві 17-го грудня 1917 року большевики, де на 2.000 делегатів виявилося тільки 60 большевиків неукраїнського роду. Напередодні цього з’їзду російський «Совнарком» вислав ультиматум до Центральної Ради: якщо вона за 48 годин не передасть усієї влади в Україні «совєтам», тоді «совєцька» Росія розпочинає війну проти України. Натомість большевицькі делегати на з’їзді поставили до схвалення резолюцію про розпущення Центральної Ра-ди та проклямування влади совєтів в Україні. Центральна Рада ультимат відкинула, а з’їзд рад робітничих і солдатських депутатів найгостріше осудив ультимат Леніна, відкинув пропозицію большевиків про розпущення Центральної Ради та ухвалив постанову про повну довіру до останньої. Тоді Лєнінові залишалась тільки одна рада: оголосити Україні війну та здобувати її тери-торію російською армією ззовні і червоною пар-тизанщиною зсередини. 

Червона армія під командою комісара Анто-нова (що пізніше прибрав собі українське псевдо «Овсієнко», бо Росія уклала мир з центральними державами і не мала права вести війну) та полковника царської армії Муравйова, отримала наказ «Совнаркому» виконати першу частину цього стратегічного пляну. Натомість другої частини росіяни просто не мали в Україні ким виконувати. І тут їм стала в колосальній нагоді жидівська большевицька організація, що була широко розгалужена особливо по великих містах України, під загальним керівництвом Лєбєдєва, братів П’ятакових та Євгенії Бош. Чим переймалися тоді 4 єврейські організації — про це свідчить нам сьогодні жидівський історик: «...на спільному засіданні Київського ревкому та губкому партії був створений підпільний Центральний штаб червоних повстанців України, котрий накладав безпосередній зв’язок з Червоною Армією. Повстанський штаб, проводив успішну розвідувальну роботу... Розвідна інформація, що її здобував штаб, передавалася Совєцькому командуванню. Створив цілу мережу партизанських відділів на лівому і правому берегах Дніпра, постачав їх зброєю, грішми, та керував їхніми бойовими операціями...». 

Армія молодої української держави цілих три роки вела криваву боротьбу проти армій Лєніна і Дєнікіна, як зовнішніх ворогів. І коли остаточно вона з виснаження впала, то тут колосальну ролю відіграли 5-ті колони большевицької партії, як внутрішній ворог, у котрих головне ядро спочатку становили жидівські большевики. В бою військ отамана Зеленого під Трипіллям з червоними, був оточений та витоплений цілий комсомольський батальон, що складався з самих лиш молодих жидів. І так було всюди. Перед тим, як захопити якусь територію, вони шпигували там, провадили диверсії та повстання, а по тому, як червоні війська за-хоплювали території, ставали комісарами, діяли в органах ЧеКа, адміністрації та вступали до лав Червоної армії, котра тоді поповнювалась елементами, завдячуючи негайній мобілізації. Як відбувалася співдія регулярної армії з червоними партизанами, про це говорить той сам совєцький історик: «По закріпленні своїх позицій у Донбасі, Криворіжжю, Харкові, Катеринославі та інших пунктах Лівобережжя, Українські Совєцькі війська (під командою таких «українських» генералів, як Антонов, Муравйов, Єгоров і Березін Т.Б.В.), 18-го січня 1918 року, завдячуючи червоногвардійцям Москви, Петрограда й Мєнська розпочали переможний наступ на Київ, за повне визволення України від панування націоналістичної Ради... Контрреволюційні війська Центральної ради, не зважаючи на своє безвиглядне становище, довго ставили одчайдушний спротив... а 28-го січня в Києві вибухнуло збройне повстання київських робітників проти контрреволюційної Центральної Ради...» КІНЕЦЬ ЦИТАТИ статті славного Героя УКРАІНИ   Тараса  БУЛЬБИ\Боровця ...МИ  офіцери\капелани УГВР  \УПА маємо  наголосити ..що нахабність й ЗЛОчинність   СІОНмафії в УКРАІНІ і  світівстає всебільша і всеочевидніша....Про це  є відео не лиш наші..а багатьох інших совісних людей   з різних націй світу  ..особливо ГУГЛіть  відео ДЕВІДА  Дюка  .... ось одне з них        Молодці ті які протидіють  всяляко як можуть....цій  лукавій пейсатій і пихатій   та пархатій ГЛОБАЛшантрапі та іх запроданцям з різних націй  в УКРАЇНІ і в світі   .....Украіну  рятував Бог і божі люди  ...і  неминуче порятує   про це є  наші відео   УПА  з 2010року   в інтернеті   де можна дізнатися навіть те  ..хто очолить  кожну  область УКРАІНИ  після  ПРИШЕСТЯ ХРИСТА   і воскреслих не з гробів ..а з СОНЦЯ  наших ГЕРОІВ  і друзів ЗСУ\УПА  ось  гляньте  де в УКРАІНУ має зійти   200 чудоХРАМІВ   ймовірно   весною   2018....МИ ВІРИМО в ГЕРОІВ ВОСКРЕСІННЯ ...що не з гробів ...а з Сонця променІв .. .ПРИЙДЕ із БОГОМ в ЧАС БІДИ й ТЕРПІННЯ ...КОБЗАР і СОТНЯ тисяч КОЗАКІВ . http://blog.i.ua/user/8113241/2215054/ Велику Правду для усіх єдину

Наш ПОКЛИК Бога з СОНЦЯ всім несе: " Христу й КОЗАЦТВУ будь вірний до загину - Бог й Україна вищі понад все! " ... Веде нас в бій Героів НАШИХ слава - Для нас закон найвищий є наказ: Соборна Українськая Держава - Вільна, міцна, з Карпат аж по Кавказ..ПАМЯТАЙТЕ ГОЛОВНА Тайна ФАТІМИ це Пророцтва УПА за сонячне воскресіння Героів з БОГОМ в 2018 http://blog.i.ua/user/4400999/2016724/ ЧИТАЙТЕ Й МНОЖТЕ статті Божих пророцтв УПА http://blog.i.ua/user/4400999/1280307/ СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Смерть юного Героя Івана Іванківа це Божий знак за Пророцтва УПА

  • 11.03.18, 23:21
 Слава  Ісусу  Христу  !  Привіт і найкращі побажання всім патріотам УПА\ЗСУ   від інтернетгрупи офіцерів  \капеланів  УГВР з  ФРАНКІВСЬКА  ...Сумна вістка надійшла з Донеччини в Прикарпаття в село РОСІЛЬНА.... християнин Іван Михайлович Іванків .... який 18 січня відсвяткував своє 20 річчя....був двічі ранений до того на антипутніському фронті 
рашофашистами ....... як героічний танкіст ЗСУ загинув за УКРАІНУ.....СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЮ....Щирі співчуття друзям і нашій великій єдиній козацькій християнській родині.. ПОРУЧ села ІВАНА є село з якого загинув в перший рік війни наш Почесний Друг УПА Володимир Байдюк котрий як передала ПРЕСВЯТА МАТИ воскресне не з гробу...а з СОНЦЯ серед тисячі святих саме з того чудоМЕТАЛхраму з котрого має вернутися серед тисячі святих божих обранців ІВАНКО ІВАНКІВ ....дай Бог на весні 2020.......ГУГЛіть про це ПРОРОЦТВА УПА ....МОІИОСЯ І ВИМОЛИМО....БОРІМОСЯ І ПОБОРЕМО...ВІРИМО в СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ НАШИХ Героів з БОГОМ І ПЕРЕМОГУ над антихристом Путіним та іншими потворами рашофашистського зла ....Іванко
Іванків був патріотичним і побожним украінцем ...працьовитим і добрим сином своіх батьків й похресником нашого Почесного Друга УПА християнки УПЦкп ОКСАНИ ЗВАРИЧУК \ відео з якою від 2010року є в неті за Пророцтва УПА .... а статті про яку писали газети " Голос народу..."Галичина "+Паралелі "..... ..ГУГЛіть "Чудомедалик УПА +Хрест на горісі "..." САМЕ в селі РОСІЛЬНА СТАЛОСЯ неймовірне ЧУДО Боже створення хреста на горісі в хресноі мами ІВАНКА в ніч на 12 квітня 2010 року після ПРОВІДНОІ ВЕЛИКОДНОІ НЕДІЛІ.....а через три роки перед КРИВАВИМ МАЙДАНОМ буревій зламав дерево\ясен\ на подвір"ї ІВАНА і в часі зрізання того дерева в стовбурі виявився нерукотворний ХРЕСТ........ЧЕРЕЗ 5 років в ХРЕСТОПОКЛІННУ НЕДІЛЮ надійшла в те село сумна вістка що І юний наш Герой ВАНКО загинув.... \ .... Божим знаком є те ...що саме ІВАН був єдиний
з юнаків села РОСІЛЬНА який помагав в 2015році будувати \ заливати бетон та викладати каменем стіни \ капличку на чудоджерелі "ВЕСЕЛКА " .. САМЕ там в серпні 2015....на свято 1 Спаса отримав в нагороду за це чудовервичку від Генерала капелана УГВР Дністра який зробив це за наказом ПРЕСВЯТОІ Богородиці яка явилася там в селі РОСІЛЬНА в час першоі зустрічі Б.Голодюка з ІВАНКОМ ...він щиро вірив в Пророцтва УПА та
постійно носив вервицю на шиі ......й час від часу писав запитання до нашоі ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів УГВР\ЗСУ на патріотичні і релігійні теми......ІВАНКО був одним з добровольців\воінів ЗСУ Галичини
.....і першим героічно загинув з того славного 5 тисячного Карпатського села.....де не раз являлася ПРЕСВЯТА МАТИ й синеокий русий ІСУС ....саме з того ЧУДОджерела "ВЕСЕЛКА " ... що є майже навпроти його хати Божим чудом в ніч перед воскресінням 324 тисяч
святих не з гробів...а з чудоХРАМІВ ...має багато годин від 23 години ночі ВЕСЕЛКОВО ТЕКТИ ВОДА до річок БИСТРИЦЯ \ДНІСТЕР ... а далі з Руського моря потече сотні кілометрів проти течії до витоків Буга і Дніпра та іх приток.. в бік СІЧЕСЛАВА\ЧЕРКАС\КИІВА ....Це передала ПРЕСВЯТА МАТИ саме в час спорудження тоі каплиці в серпні 2015....що це буде до трьох років в найважчий час нападу антихриста ПУТІНА та рашофашистів на КИІВ.....Тому ОСОБЛИВИМ БОЖИМ ЗНАКОМ є ця
героічна смерть ІВАНКА ІВАНКІВА народженого ПЕРЕД СВЯТАМИ Богоявлення \ХРЕЩЕННЯ ГОСПОДНЬГОГО\ і ІВАНА ПРЕДТЕЧІ .....народженого в свято ТРЕТЬОГО СВЯТОГО ВЕЧОРА в особливий ПЕРШИЙ рік ЯВНОГО ПРИХОДУ до влади в МОСКВІ глави ФСБ\КГБ АНТИХРИСТА Путіна \ЩЛЬОМАНА \1998= 666 множ на 3 \ ... Пресвята БОЖА МАТИ передала ...що ІВАН вже є святий в БОГА і посвячений в число 144 тисяч БОЖИХ ОБРАНЦІВ на ім"я " ТАРАС ВЕСЕЛИЙ" в неділю 11 \3\2018....і Бог має згідно глав 14 та 20 Одкровень Бібліі та Пророцтв УПА вернути його в новім вічномолодім тілі...з нашим славним Гетьманом і Королем УКРАІНИ Тарасом Шевченком.....воскреснути ІВАНКО має з одного з 324 чудоХРАМІВ ... 200 з яких зійдуть в УКРАІНУ .....а аж 100 в ГАЛИЧИНУ ... ОДИН З НИХ між його селом та ЧОРНИМ БОЖИМ БАНДЕРІВСЬКИМ ЛІСОМ...навколо якого ще в 2008 році за це покладено 15 хрестів найбільшоі Хресноі ДОРОГИ УПА....ГУГЛіть 123 км ХРЕСНА ДОРОГА УПА ....15 БОЖИХ ЗНАКІВ.. ГАЛИЧАНИ особливо масово постарайтеся пошанувати прощею й свічею\молитвою\квітами те чудотворене БОЖЕ джерело й могилу ІВАНА ІВАНКІВА в селі РОСІЛЬНА юного НАШОГО танкіста ГЕРОЯ..... ПОСТАРАЙТЕСЯ молитися та палити ЩОТИЖНЯ свічі за БОЖИМ НАКАЗОМ В КАПЛИЦІ на джерелі "ВЕСЕЛКА " в селі РОСІЛЬНА і біля Хреста КОБЗАРЯ в Франківську за скорше воскресіння Героів з БОГОМ..... НЕ ЗРАДЬМО ...Слава Богу за все ....Слава УКРАІНІ ! 

Колядка Перемоги Бога й УПА=Вітаємо з Різдвом Христа й 2018роком

  • 04.01.18, 20:48
Христос рождається ! СЛАВІМО  Христа нашого синеокого русого Бога і СПАСА на многая і благая літа.....ГАРНИХ вам Різдвяних новорічних свят БАЖАЄМО ми офіцери\капелани   ЗСУ \ УГВР \ УПА з бандерівськодовбушевих Христових КАРПАТ =   ВИВЧІТЬ =СПІВАЙТЕ =МНОЖТЕ = КОЛЯДКА ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ Й БОГА

З Віфлеєму йде новина:

Засіяла там Зоря,
Породила БОГА СИНА
Там ПРЕЧИСТА МАРІЯ !!!!
Породила Спаса СИНА
Там ПРЕЧИСТА МАРІЯ !!!

АНГЕЛ там з неба з'явився
У поля до пастухів,
Наказав іти вклонитись
БОГУ Дитятку у хлів !!!
Наказав іти вклонитись
БОГУ нашому у хлів !!!

На той хлів Зоря сіяла
Променями в Віфлеєм,
Вся природа там співала
Перед Всесвіту ЦАРЕМ !!!
Вся природа там співала
Перед іСУСОМ ЦАРЕМ !!!

Трьом царям з країн далеких
Та Зоря вказала шлях,
І один з них з України
В тому хліві тоді вкляк !!!
І один цар украінець 
В тому хліві тоді вкляк  !!!

Він промовив до МАРІЇ
БОГОРОДИЦІ слова:
“Маю ТЯ й БОЖЕ ДИТЯТКО
Забирать й сховать від зла, 
Маю ТЯ й святе ДИТЯТКО
Забирать сховать від зла !!!
Маю вести ВАС в Карпати,
Де колись був БОЖИЙ РАЙ,
Там найбільш побожні люди,
Там найбільш священний Край....
Там найбільш ХРИСТОВІ люди,
Там найбільш священний Край...

БОГ поміг тоді в Єгипет
Тайно вивезти ХРИСТА,
А потім до України
Прийшла жить СІМ’Я СВЯТА !!!!
А потім у ПРИКАРПАТТЯ 
Прийшла жить СІМ’Я СВЯТА.!!!!

Жили ВОНИ у Карпатах
Тайно понад десять літ,
Тут ІСУС як українець
Ріс до Сонця наче квіт !
Тут ІСУС як українець
Ріс як Бога перший квіт..!

Як в Ізраїлі царь Ірод
Здох, мов гадина в норі,
Тоді МАРІЯ, ЙОСИФ, ІСУС
Сіли в човен на Дністрі,
Тоді МАРІЯ, ЙОСИФ, ІСУС
Сіли в човен на Дністрі.!!!!

І прощались галичани
Із святою Родинов
І просили повертатись
В Україну знов і знов !!!
І просили повертатись
В Україну НАШУ знов !!!

Наш ІСУСИК в Назареті
Свято й чемно тоді жив,
А потім ІВАН ХРЕСТИТЕЛЬ
В Йордані ЙОГО хрестив !!!!
А потім ІВАН ХРЕСТИТЕЛЬ
В тридцять літ ЙОГО хрестив.

А потім у Ізраїлі
НАШ ІСУС правду учив,
Помагав ВІН людям Божим,
Три роки чуда творив,
Помагав ВІН людям Божим,
Три роки чуда творив  !!!

За добро наш БОГ розп’ятий
Вмер ГЕРОЄМ на ХРЕСТІ.
Хоч жидами ВІН був клятий,
Та ВОСКРЕС у третім дні,
Хоч жидами ВІН був клятий,
Та ВОСКРЕС у третім дні  !!!

Сорок днів ІСУС ВОСКРЕСЛИЙ
Творив дива й чудеса,
А потім на БОЖЕ СОНЦЕ
ВІН вознісся в небеса  !!!
А потім на БОЖЕ СОНЦЕ
ВІН вознісся в небеса  !!!

Та по світу йде новина,
Що наш БОГ скоро прийде,
І найперше Україна
БОГОМ спасенна буде,
І найбільше Україна
БОГОМ спасенна буде  !!!

У Карпатах в Україні є прекрасні колядки,
Що воскреснуть з Сонця скоро
Всі опришки й козаки  !!!
Ще воскреснуть з Сонця з Богом 
Наші славні козаки  !!!

Буде світом йти новина,
Що БОГ творить чудеса,
Що воскресла Україна
Міцна вільна і свята,
Що воскресла Україна
Міцна вільна і свята !!!

Верне БОГ наших героїв,
Верне друзів й козаків,
УКРАЇНА переможе
Всіх проклятих ворогів,
УКРАЇНА переможе
Всіх проклятих ворогів !!!  
Щасти Вам й нашим патріотам\козакам http://blog.i.ua/user/8113241/  Бог нам помагав і ще більше поможе.....ВІРИМ  ....ЗНАЄМ...ЗМОЖЕМ...ЄДНАЙМОСЯ всебільше   й   діймо всегероічніше     ВСІ  БОЖІ ДІТИ   ПРАВДИ І ДОБРА  проти  потвор зла  й антихриста Путіна  .....  Слава УКРАЇНІ  !  ГЕРОЯМ   СЛАВА ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ  ! 

Божа Мати дала ГенералуУГВР Б.Голодюку камінь у формі іі стопи !

  • 22.11.17, 18:27
Слава   Ісусу  Христу  !  Кращі побажання всім патріотам Украіни від нашоі ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\священиків  УПА\УГВР\ЗСУ  з Франківська  на День Свободи і Гідності ...Долучаємо   наші молитви   до Христа  БОГА   на  свято Архангела МИХАІЛА   та майбутні дні....  СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ   ПАМЯТЬ  НАШИМ   ГЕРОЯМ   ЯКІ в 2014....ЗАГИНУЛИ на столичнім  МАЙДАНІ   й до ...та після нього...  ЦАРСТВО ім  НЕБЕСНЕ   ДАЙ БОЖЕ   сил  всім живим патріотам...а особливо нашим  воінам\козакам які   героічно  захищають  Украіну від  рашофашистів....  В цей святковий  День    сталося особливе чудо яви ПРесвятоі БОГОРОДИЦІ   в Франківську\КНЯГИНИН  ГАЛИЧІ\   на гербі якого  як в Киіві  є зображення Архангела Михаіла   \затверджен  сесійним рішенням   е ще  понад 25 років тому  депутатами  керованими  Головою ІФРуху Б.Голодюком   замість польського хреста\пиляви  \...  ВСІМ   ХРИСТИЯНАМ  нагадаємо що тільки в ПОЧАІВІ  Пресвята МАТИ  понад 500років тому   лишила відбиток своєї правоі босоі стопи на камені......ВПЕРШЕ в світі   на корені   \стовбурі тополі   Пречиста   Богородиця лишила   відбитки своіх стіп    в   Франківську   біля  Сонячного Хреста УПА  .  встановленого  поруч 50 будинку на вулиці  Провідника ОУН С.Ленкавського  у    2009році   в травні  ...та   в  2017році   30 квітня   ОСЬ що написав   22  листопада  2017 року  ....54 річний   Генерал  капелан  УГВР   БОРИС   ГОЛОДЮК  \ ПАВЛО ДНІСТЕР  ..."в коментарі до цеі фотографії  на Фейсбуці Увечері 21 листопада 2017 року після 23 години на свято Архангела Михаіла до мене ХРИСТИЯНИНА вірного УГКЦ була з"ява в моій оселі в Франківську юноі Пресвятоі Богородиці ...яка втрете передала мені в ім"я Пресвятоі Трійці третій камінь у виді стопи іі лівої босоі ноги \ на фото праворуч\ на якім видно ікону Пресвятоі Богородиці " ДЕРЖАВНА " .....Перед тим . ця ікона Божим чудом кілька секунд сіяла в суботу 18 листопада близько 18 години ... в той час як в селі РОСІЛЬНА Богородчанського району приіхала помолитися ВДРУГЕ з Львівщини християнка УГКЦ Леся...\ вона єдина яка з іншоі області за останні сім років приіхала в те село на прощу за всіх і все....повіривши в Пророцтва УПА ...першиий і приізд був в 2013році перед кривавими подіями на МАЙДАНІ ...які вона передбачала теж маючи візіі й знаки від Бога....Т
.Та візіонерка християнка УГКЦ сестра ЛЕСЯ ЛЬВІВСЬКА в капличці на чудоджерелі "Веселка " .... молилася з християнкою УПЦкп ПОЧЕСНИМ ДРУГОМ УПА Оксаною ЗВАРИЧУК \котра живе\ поруч за своі особисті наміри та
за скорше здійснення Пророцтв УПА \ про сонячне воскресіння Геров з БОГОМ в 2017... НЕДАВНО на свято ДМИТРА 8 листопада 2017 ....\ за півроку до ВЕЛИКОДНЯ який в 2018 році святкується 8 квітня...\ пані ОКСАНІ був пророчий сон в якому вона чула голос що звістив що "божі пророцтва УПА здійсняться ПОВНІСТЮ в 2018році...".мається на увазі ПЕВНЕ що саме в жовтні 2018 року має завершитися все те....що описано святим АПОСТОЛОМ Іваном в главах ОДКРОВЕНЬ \Апокаліпсу\ БІБЛІІ та Процтвах УПА ...ЙМОВІРНО це БОГ мав би почати робити своім явним Пришестям саме в цім році ....або ж в наступнім...НАГАДАЄМО ...що саме пані Оксані ЗВАРИЧУК на іі 45 річчя за велику віру в Пророцтва УПА за наказом Бога й БОГОРОДИЦІ був мною Борисом ГОЛОДЮКОМ переданий чудомедалик УПА який божим чудом почав в той 2012рік почав самозамальвуватися різними фарбами ...котрі змінюються кольлорами жовтий на синій та червоний на зелений й інші ...так чудо триває вже понад пять років і про це написала наввіть найпопулярніша серед прикарпатців відома на весь світ багатотиражна щотижнева газета "ГАЛИЧИНА " у квітні перед Великоднем кривавого 2014року......ТАКОЖ .сім років тому
ЯВИВСЯ НЕРУКОТВОРНИЙ ХРЕСТ на горісі який росте поруч оселі пані ОКСАНИ ЗВАРИЧУК в селі РОСІЛЬНА унікальним в світі божим чудом \ в ніч з
Провідної неділі\ на понеділок 12 квітня 2010року= Про це в інтернеті ГУГЛіть " Хрест на горісі " й" Божі вісті УПА +ЧУДОмедалик ЗВАРИЧУК .".. ЧИТАЙТЕ також цю статтю 2016року http://blog.i.ua/user/4400999/1892271 Саме пані ОКСАНІ за божим наказом був переданий в жовтні чудокамінь стопи Пречистої залишений\даний мені 1 вересня 2017 року в часі моєї 30 км пішоі прощі біля каплички УГКЦ на околиці села Старий Лисець \ближче до мого рідного села ЗАГВІЗДЯ в якім третього жовтня 2017року я отримав другий камінь правої стопи Пресвятоі ...на місці де БОЖА МАТИ порятувала мене від утоплення в річці Бистриця в яку я провалився під лід увечері 8 січня ...в час свята СОБОРУ Пресвятоі Богородиці по Різдві Христа 1975року .Не маю дозволу сказати всім все те...що чув 21 листопада 2017.... я від ПРЕЧИСТОІ ....коли отримав відбиток іі ніжки у формі каменя в якому світилася певний час божа ікона ... але ДОЗВОЛЕНО ВСІМ сказати тільки одне= ПОПЕРЕДУ БУДУТЬ НАЙСТРАШНІШІ В ІСТОРІІ НЕ ЛИШ УКРАІНИ ....а й світу АПОКАЛІТИЧНІ ДНІ які почнуться можливо не через місяці ..а тиждні....і в тих днях памятаймо що ВІРА НАША в Христа і Пророцтва УПА має бути тверда як камінь...БОГ перевірить ВСІХ на віру і вірність.... В тій оселі де я живу понад 40 років з весни 1977року до мене були багато раз особливо з свята Спаса 2009року .
від Сонця й з чудоікон \одна з них є замість мого фото
на аватарі мої сторінки в ФЕЙСБУК\ = яви синеокого русого Бога і СПАСА нашого Ісуса та ПРЕЧИСТОІ МАТЕРІ і деяких святих ...серед них Т.Шевченка і О.Довбуша...які я бачив з закритими очима ....так само з закритими очима божі яви з часу католицького Різдва 25 грудня 1995року по 23 серпня 2003року свято Дня Незалежності бачив та чув Ісуса мій старший син Ярослав Тарас \ КОЛИ Я В МОЛИТВІ КЛАВ НА НЬОГО РУКИ З БІБЛІЄЮ АБО КАПЕЛАНСЬКИМ ХРЕСТОМ УПА \ Ярослав родився 23 вересня 1988року \ в 1000 літній ювілей християнського хрещення киян \....Бог передав через ЯРОСЛАВА особливі молитви й вісті котрі друкував в 1996=1998 роках наш вже майже 20 років як заборонений часопис ІФР\УНРуху УПА \УГВР "ПОКЛИК" .. Окрім БОГА ... благословення на тайне ширення цих молитов й вістей серед християн саморобними листівками \ після підвердження правди Христа відомим 90 річним боговидцем\старцем Порфирієм з Дори \ дали в ті роки нині покійні ПОЧЕСНІ ДРУЗІ УПА єпископи УГКЦ Софрон Дмитерко та Софрон МУДРИЙ = сонячне
воскресіння яких
обіцяє БОГ з нашими ГЕРОЯМИ й друзями УПА \ЗСУ в нових вічномолодих тілах.....ТАКОЖ одна з тих листівок 1996року \ в якій є близько 20 видів вервичних молитов\ зберігається з літа 2010 року в оселі пані Оксани ЗВАРИЧУК ...і вона іх час від часу множить КСЕРОКОПІЄЮ іншим християнам ....Також ПРЕСВЯТИХ Ісуса і Марію і деяких інших БОЖИХ святих в часі молитви в моій оселі бачили інші....4 побожних людей ...а серед них\ з 2010року \ і моя вірна УГКЦ покійна мати Степанія кровна далека родичка Героів України грекокатоликів С.Бандери і Р.Шухевича ...котра померла на свято вервиці 7 жовтня 2013 ....В мою оселю Бог не дозволяє збирати людей для молитви ...бо в ній я молюсь тільки з найріднішими ...а інколи з особливопобожними двома\ трьома друзями ..в імя ПРЕСВЯТОІ ТРІЙЦІ серед них є мій Перший ІНТЕРНЕТзам офіцер\капелан УГВР Петро ОПРИШОК ...СКАЗАНО ІСУСОМ де двоє \троє моляться в ім"я моє....то я серед них...В 2008році я через певні брехливі інфи передані мені пробував продати свою оселю....але ТОДІ в час НЕБУВАЛОГО ПОТОПУ в ГАЛИЧИНІ вкінці липня до деяких візіонерів УПА була ява ПРЕЧИСТОІ БОГОРОДИЦІ котра сказала ...що я маю там жити і щодня побільше молитися щоб скорше прийшов НАШ БОГ з воскреслими ГЕРОЯМИ і друзями УПА \ЗСУ ...серед яких будуть і моі родичі і друзі....Ці ж слова я просив щоб БОЖА МАТИ сама особисто сказала мені ...бо тоді була дуже важка скрута в нас в родині ..а за 42 КВ.МЕТРОВУ мою приватну оселю на першім поверсі на одній з найбільшбагатолюдних центральних вулиць Франківська бізнесмени бажаючи відкрити магазин давали близько 120 тисяч доларів США ...але особисто мені ПРЕСВЯТА МАТИ сказала триматися цеі оселі до ЯВНОГО БОЖОГО ПРИШЕСТЯ з ГЕРОЯМИ аж в 2009....й з серпня того року я почав іі бачити і чути там майже щодня ....з боку СОНЦЯ ... з давніх ЧУДОІКОН й 50 см статуетки ПРЕЧИСТОІ БОГОРОДИЦІ \МІСТИЧНА ТРОЯНДА\ ...
.На місці 5 поверховоі 34 квартирної хрущівки в якій я живу в двокімнатній оселі колись як мені багато літ тому
сказала Пресвята МАТИ була понад 400років деревяна давня церква ...а потім стояв деревяний покутний Хрест.... побожні люди які тисячами йшли з Карпаат на прощі в КРИЛОС\ІЗУПІЛЬ\\ГАЛИЧ та ЗАРВАНИЦЮ\ПОГОНЮ ..й галичани які йшли на прощу в КАРПАТИ у МАНЯВСЬКИЙ СКИТ в БОГОРОДЧАНСЬКІМ РАЙОНІ .....
де тайно перші 11 років жив ЯК УКРАЇНЕЦЬ \СОНЦЕВІР з святим ОБРУЧНИКОМ Йосипом \ ЯРОСЛАВОМ\ умовним Ісусовим батьком \ та Пресвятою Богородицею МАРІЄЮ\МИРОСЛАВОЮ
маленький русий синеокий ІСУС під іменем СВЯТОСЛАВ....Також .поруч тоі моєї хрущівки\пятиповерхівки біля липи на захід Сонця ...і біля клена на Схід =деякі побожні і добрі моі сусіди бачили не раз ще з минулого тисячоліття сіяючі постаті Пречистоі. Богородиці .....НЕ СПРИЙМІТЬ ЦЕЙ ПОСТ ЯК ЯКЕСЬ глупство чи ЧВАНСТВО....БО Я МНОГОГРІШНИЙ БОЖИЙ СЛУГА маю так як деякі інші християни БОЖІ візії й дари Святого Духу тільки щоб ставати всебільш праведнішим і патріотичнішим й безкоштовно помагати в більшій праведності всім іншим божим грішним людям ...як Генерал капелан УГВР і просто як божа людина... Тримайтеся ДОРОГІ
ХРИСТИЯНИ та інші БОЖІ ЛЮДИ нескорено і красиво .... ЩАСЛИВО ! РАЗОМ ми СИЛА ! ...Вірим ..знаєм...зможем.... скоро ПЕРЕМОЖЕМ...з БОГОМ.... СЛАВА УКРАІНІ ! Слава .Богу за все...

Сенсація в 500літ Героя Украіни Дмитра Байди Пророцтва УПА 2017!

  • 08.11.17, 11:01
Слава Ісусу  Христу  ! ПРИВІТ й  НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ  всім ПАТРІОТАМ нашоі  УКРАІНИ від інтернетгрупи офіцерів\капеланів ЗСУ\ УГВР\УПА \з Франківська  ...Хай   благословить вас Бог  й Божа МАТИ   500річною  СІЧЕСЛАВСЬКОЮ  чудоіконою  ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ  з Царем Христом яка є  одною з найбільших цінностей  побожноі  козацькоі  родини   Генерала УГВР  Дністра  \  ...Ця ікона   божим чудом оновлюється   з  1993  по  2017р...та з неі від 1995року   є всечудовіші божі яви  ....\   В 2017році на свято ДМИТРА =8 листопада виповнюється 500років  Дня народження славного першого Гетьмана \отамана\ Січі і  Украіни  християнського Героя   Дмитра  Вишневецького котрий загинув в 1563році  ...Дмитро БАЙДА  був  спочатку спокушений пропозиціями самого султана   очолити  яничарів  та взяти  за це його красуню доньку  прийнявши басурманську віру та  великі  багатства в дар.....  за  зневагу   цеі пропозиції  НАШ   ГЕРОЙ  був жахливо  катований  й  підвішений ребром за гак  в Туречині незрадивши ПРИСЯГУ ВІРИ й  ВІРНОСТІ    Христу й козацтву  УКРАІНИ     ... Про це  є знаменита давня  козацька  пісня  ...Тож згадаймо щирою   молитвою по всім світі   неповторного   легендарного нашого Лицаря  козацтва Дмитра Байду  й всіх наших  славних Героїв РУСІ\УКРАІНИ .....8 листопада 1888,...народився...а  НА ХРАМОВЕ СВЯТО святого Нестора ЛІТОПИСЦЯ був 9 листопада...охрещений як християнин Нестор МАХНО в селі Гуляйполе Олександрівського повіту Катеринославської губернії, яку тоді окупувала Російська МОСКОВСЬКА імперія =ЦЕ (нині місто Гуляйполе Запорізької області, Україна) — НЕСТОР помер 25 липня — за іншими даними: 6 липня — 1934, Париж, Франція) — політичний та військовий діяч, командувач Революційної повстанської армії України, керівник селянського повстанського руху 1918–1921 років, відомий анархіст і тактик ведення партизанської війни....В музеі Франківська є копія архівною заяви 1921року в мерію нашого міста від Нестора МАХНА який хотів жити з сім"єю саме в обласнім центрі Прикарпаття під опікою монахів УГКЦ та тоді польська окупантвлада побояласть дати на це згоду....про це була недавно стаття в газеті "Галичина " ..Саме з Франківська в ГУЛЯЙПОЛЕ на честь 100річчя народного Героя НЕСТОРА МАХНА відбувся за БОЖИМ НАКАЗОМ УГВР останній в історіі "соколів" УПА минуклого тисячоліття явний КОЗАЦЬКОХРИСТИЯНСЬКИЙ антикомуністичний АВТОПОХІД в час якого 22 галичани зустрілися з сотнями юних гуляйпільців на годинному концерті та подарували ім заборонені з того року КуЧМОПутінВЛАДОЮ газети УПА "" ПОКЛИК " \вервички\іконки....й дали ПЕРШУ за ДНІПРОМ ПРИСЯГУ дружби і єдності в антмосковській боротьбі дністрян і дніпрян ХРИСТИЯН і РУНвірців за УКРАІНУ 4 листопада 1998 року ...ПОДІБНИЙ   до Хреста  УПА  на місці майбутнього сонячного  воскресіння КОБЗАРЯ з ГЕРОЯМИ    в Франківську....тоді ж в ГуляйПОЛІ поруч ХРАМУ СВЯТОГО Миколая був встановлений за рішенням УГВР та участю Генерала УГВР Дністра\Бориса ГОЛОДЮКА \НА ФОТО ВВЕРХУ \   2 метровий смерековий Хрест УПА з ГАЛИЧИНИ ....який потім був знищений ворогами Христа й УКРАІНИ.... .Після БОЖОГО СУДУ в 1934 році як передала візіонерам УПА Пресвята МАТИ багато років небівжчик НЕСТОР МАХНО покутував за своі гріхи в чистилищі та згодом в 1942 році його світла душа дійшла до раю...і Бог благословив його бути спочатку офіцером ...а далі й Генералом УГВР якою керує з 1862 року ТАРАС ШЕВЧЕНКО ...про що сказано в ТРЕТІМ УНІВЕРСАЛІ УГВР 2006року де є божі Пророцтва УПА  про майбутню владу Христа І Кобзаря та воскреслих Героів в УКРАІНІ.....ПО БОЖИМ ПЛАНАМ САМЕ Нестор Махно МАЄ БУТИ ГОЛОВНИМ КЕРІВНИКОМ ДОНЕЧЧИНИ ... ВЗАГАЛІ В УКРАІНІ буде ПЯТЬ ТЕРЕНОВИХ \ КРАЙОВИХ \ козацьких Генералів це БАЙДА\ МАХНО\ КОНОВАЛЕЦЬ ОЛЬЖИЧ\ СТУС \ ...навколо яких об"єднуватимуться 4 або 5 обласних полковників.... як от навколо Коновальця будуть полковники ДОВБУШ \ СЛІПИЙ \ ВОЛОШИН \ БОРОВЕЦЬ\ МИКОЛАЙЧУК ....а навколо МАХНА будуть полковники СІРКО \ ЧЕХІВ \ТРЯСИЛО\ АРКАС \ УТЬОСОВ \
всі вони будуть підлеглі Царю царів синеоокому русому ІСУСУ ХРИСТУ та АПОСТОЛЬСЬКІЙ й ПРОРОЧІЙ раді Пресвятоі Болгородиці і 4 Гетьманським Генералам християнськоі козацькоі влади УКРАІНИ.... = ГЕТЬМАНУ й Королю Т.Шевченку\ Прем"єру С. Бандері \ Міністру оборони Р.Шухевичу\ ГОЛОВІ ВСЕНАРОДНОГО ВІча \ парламенту\ Дмитру ВІТОВСЬКОМУ  \ котрому 8 листопада   2017року сповняється 130 років...\...  В Божім війську в СОНЦеНЕБоРАЮ є всього .....33 Генерали ..найбільше з них украінці .. серед них Головою ВІЧА\ РАДИ НАЦІЙ світу буде ІВАН ФРАНКО .....а ГЕНЕРАЛАМИ Божого війська з ставкою СТОЛИЦЕЮ РОСІІ в БЛАГОВІЩЕНСЬКУ там де потік АМУР будуть В.Висоцький та М.ТВЕРДОХЛІБ які воскреснуть в ПРИКАРПАТТІ ....ТАК як на НЕБІ так і на ЗЕМЛІ скоро неминуче ЯВНО БУДЕ ЦАРСТВО БОЖЕ в якому будуть навіки вічні ТРИ царі....девять королів....та 27 князів.....ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР БОЖОГО ЦАРСТВА буде в УКРАІНІ\ГАЛИЧИНІ ....ці пророцтва мають здіснитися незалежно від віри людей ...але здійсняться скорше якщо в них повірить так як хоче Бог 33 тисячі людей...особливо украінці.... САМЕ за БОЖИМ НАКАЗОМ в 1944 році на Землі була створена силами кращих офіцерів УПА наша УГВР яка визнала підпорядквання створеній в 1563році УГВР .ЯКУ ПЕРШИМ ОЧОЛЮВАВ СЛАВНИЙ ПЕРШИЙ ГЕТЬМАН Украіни ДМИТРО ВИШНЕВЕЦЬКИЙ \БАЙДА.... ПАМЯТАЙТЕ Христові слова що Бог приготував таке спасення світу ...що й нікому в голову це не приходило і на розум не спадало... та мало хто в це повірить...Бо як прийде Христос то лиш меншість людей повірить в нього ...а більшість піде за лжебогом....задурена більшістю лжесвящеників різних вір....та популярними людьми ...а .більшості буде до 55% ......Світ буде звільнений від зла не людською зброєю а божими покарами описаними в главах 11=19....Одкровень ІВАНА Богослова в останній книзі Бібліі ... Про це ГУГЛіть " НОВИЙ ЄРУСАЛИМ ЗІЙДЕ В ГАЛИЧИНУ.. ДИВІТЬСЯ ВІДЕО .за 200 чудоМЕТАЛхрамів один з яких зійде між Донецьком і ГУЛЯЙПОЛЕМ з котрого воскресне серед тисячі святих на вид 27річний Генерал Нестор МАХНО ...Нагадаємо що з кожного чудоХРАМУ воскресне ЗА ОДНУ ГОДИНУ з СОНЦЯ в нових вічномолодих тілах по сто священиків \сто дітей \ триста відомих в тій місцевості людей родичі яких є живі та 500 ВОІНІВ Христа і УПА в похідних ОДНОПОГОННИХ формах відомих з 1995року по походах соколів Бандери\ГОЛОДЮКА з ГАЛИЧИНИ " ...Генерал УГВР Дмитро ВІТОВСЬКИЙ на вид 27річний воскресне з чудоХРАМУ який зійде біля його рідного ГАЛИЧА й села МЕДУХА ... В нових безсмертномолодих тілах за БОЖИМ ЧУДОМ на віки з СонцяХРАМІВ Генерали ТАРАС ШЕВЧЕНКО \ ІВАН ФРАНКО \ РОМАН ШУХЕВИЧ \ДЖОХАР ДУДАЕВ\ВОЛОДИМИР ВИСОЦЬКИЙ вернуться з воскреслими БОЖИМИ ОБРАНЦЯМИ через ФРАНКІВСЬК Світлая вічная память НАШИМ Героям й страдникам .... ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ й слава тим  хто  загинув  ...і має сонячно воскреснути  з БОГОМ   Гляньте відео   УПА  2013..
за владу Христа й Кобзаря \Бандери  .й ГУГЛіть та множте Пророцтва УПА  ...НЕ ЗРАДЬИО ГЕРОІВ  ....БОРІМОСЯ ПОБОРЕМО... МОЛІМОСЯ І ВИМОЛИМО....Хай міцніє наша воля від Карпат до Гуляйполя ....Щасти Вам і всім нашим патріотам\козакам...Щасливо  з БОГОМ ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО....Слава Украіні ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

Вітаєм з 99 річчям ЗУНР+9днями МОЛИТВИ до ЗАРВАНЕЦЬКОЇ чудоІКОНИ

  • 01.11.17, 12:26
   СЛАВА   ІСУСУ   ХРИСТУ НАШОМУ ВСЕМОГУТНЬОМУ БОГУ  й СПАСИТЕЛЮ  та ПРЕСВЯТІЙ  БОГОРОДИЦІ Маріі  ...Слава  Украіні  ! ГЕРОЯМ СЛАВА з БОГОМ  ! ВІтаємо  ВАС  дорогі брати і сестри УКРАІНЦІ   ....особливо ГАЛИЧАНИ   з святом 1 листопада ...з Днем 99 річчя створення ЗахідноУКРАІНСЬКОІ Народноі РЕСПУБЛІКИ \ ЗУНР \ .... З Днем ШАНИ  наших  славних   Украінських Січових Стрільців.... Згадаймо іх  прекрасні пісні і героічні подвиги  та   не зрадьмо іх священним заповітам  життя задля  Христа і УКРАІНИ ... СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ тим хто майже 100 років тому творив УКРАІНУ щасливішу й вільнішу та жив і вмирав за неі ...виховуючи нові покоління борців \героів.... Слава  на віки та ЦАРСТВО БОЖЕ     тим хто загинув за УКРАІНУ  тоді...й зовсім недавно....слава украінцям  й людям  інших дружніх нам націй   які померли  в боротьбі проти ворогів і зрадників  Украіни ....ПРИВІТ й найкращі побажання всім патріотам ОУН\УПА\ЗСУ від нашоі інтернетгрупи офіцерів\капеланів УГВР з ФРАНКІВСЬКА =ГУГЛіть СОНЦЕЗНАК УПА й зрозумієте що саме ТРИЗУБХрест який ви бачите на фото   має стати в небі  опівдні  на СОНЦІ як знак БОГА перед 2 ПРИШЕСТЯМ ХРИСТА в УКРАІНУ ...НАЙСТРАШНІШІ дні й ночі ПРОТИСТОЯННЯ СИЛ воїнів СВІТЛА й ТЬМИ.... ймовірно будуть до 19 грудня 2017...\свята МИКОЛАЯ\...вбо до 22 травня   2018....але саме тоді неймовірний смуток праведних людей зміниться на надзвичайну радість бачити СОНЯЧНЕ ПРИШЕСТЯ до РІЗДВЯНИХ  чи  ЗЕЛЕНИХ   СВЯТ нашого синеокого русого Христа БОГА й воскреслих в нових вічномолодих безсмертних тілах наших Героів ЗСУ\УПА =ГУГЛіть 15 божх знаків за воскреіння в 2017....МОЛІМОСЯ  І ВИМОЛИМО....БОРІМОСЯ І ПОБОРЕМО.... Починаючи з 1 по 9 листопада 2017....\ свято НЕСТОРА й НАШОІ МОВИ\ щиро молимось девятницю до ЗАРВАНЕЦЬКОЇ ЧУДОІКОНИ Божоі МАТІНКИ з синеоким русим Нашим ВСЕМОГУТНІМ Спасом й БОГОМ Христом ІСУСОМ http://molytva.at.ua/index/dev_39_jatnicja_do_zarvanickoji_materi_bozhoji/0-189 ДЯКУЄМО всім хто приєднується до нас офіцерів\капеланів УПА\УГВР\ЗСУ молитвою і постом...коштами і справою помагаючи НАШИМ КОЗАКАМ у священній війні проти антихриста Путіна та інших гадів зла....ДЯКУЄМО ТИМ хто вірить і множить ПРОРОЦТВА УПА за скоре сонячне воскресіння ГЕРОІВ =  В середу  1 листопада  2017... на  ФЕЙСБУКсторінці  на котрій   впродовж 7 років  є  НА ТІМ САЙТІ МАКСИМАЛЬНА КІЛЬКІСТЬ   \  5 тисяч \  НАШИХ друзів   =  наш явний керівник   ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів УПА\УГВР\ЗСУ   дав  чудоІКОНУ  Зарванецькоі   ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ  \ вона є на 1фото зверху\  з таким написом ...."Нагадую я Генерал капелан УГВІР Б.ГОЛОДЮК \ДНІСТЕР  ....що саме в ЗАРВАНИЦІ вперше з 1990року....за потоком  ДНІСТРОМ я бачив НАЙБІЛЬШІ ЯВИ ПРЕЧИСТОІ БОГОРОДИЦІ   до мене й деяких інших побожних людей \ в тім числі до соколят УПА... а серед них й мого тоді 7 річного сина Ярослава ТАРАСА в 1995 р..\він  на  фото внизу  крайній ліворуч в козацькій шапці серед  соколят й козаків та друзів ІФРуху ОУН\УПА \  .та меншого 5 річного   сина Борислава \ІВАНА в 1998... який був наймолодший учасник  10 денного героічного антикомуністичного  пісенноагітаційного   козацького молодіжного   автопоходу " СІЧ  1998"  \ на фото  2011  року \внизу\   він  вже  18  річний  ліворуч  з  батьком   Борисом    й  мамою Оксаною й старшим  на пять років братом Ярославом  та  своіми  вже покійними й святими   бабусями  Степанією \Марією Голодюк  \ 1931+2013\ та Оленою\Олею  Литвинець \ 1938+2015\.... ОТОЖ  єдиний в історіі  ГАЛИЧИНИ \УКРАІНИ   той  автопохід ІФРуху   ОУН\УПА  за БОЖИМ НАКАЗОМ  1 листопада  1998року виіхав АВТОБУСОМ  "ІКАРУС"  який дали й частково  оплатили його і пальне  місцеві підприємці  \патріоти  ....виізд  був   з  тисячами чудоіконок  ІВАНОФРАНКІВСЬКОІ Богородиці   та   сенсаційними  листівками й    статтями  виданоі   5 тисячним накладом  забороненоі   в тім році  промосковською КуЧМОвладою   НАШОІ  НАЙБІЛШСЛАВНОІ   в НОВІТНІЙ  ІСТОРІІ  ГАЛИЧИНИ  газети ЧАСОПИСУ ІФР\УНРуху   УПА "Поклик"   про оновлення ТАЙНОІ діяльності  юноі зміни героів і родичів    УСС\УПА \УГВР    та прийняття ПЕРЕД СОНЯЧНИМ ВОСКРЕСІННЯМ НАШИХ Героів    з БОГОМ   2 Універсалу УГВР  ПРОТИ  комуногебістського  КуЧМОреваншу  АНТИХРИСТА Путіна котрий   прагнутиме окупувати УКРАІНУ   й стати явним царем   в КИІВІ....  \кінець    цитати  =    Зауважимо ми  ІНТЕРНЕТзами  Генерала УГВР  Дністра що   ТОЙ  знаменитий в Бога і божих людей  ...  та  замовчуваний досі всіма лжежурналістами  й лжеісториками   героічний авторейд   27 галичан\голодюківців    більшість яких були молодші  12 років ...серед них 2 рідні сини  їх  вожака  Генерала  УГВР\УПА  "Дністра"   Б.Голодюка \він на фото внизу  з синами й соколятами\   почався  увечері   1 листопада  1998 ...з   Франківська  до  Киіва  ...а далі  Білоі Церкви  \Чигирина\Кременчука\ Січеслава\   ГУЛЯЙ ПОЛЯ\  ЗАПОРІЖЖЯ\  НІКОПОЛЯ\КАПУЛІВКИ\АПОСТОЛОВА \ЗЕЛЕНОДОЛЬСЬКА  \ВОЗНЕСЕНСЬКА \УМАНІ ....й завершився  7  листопада  1998року   молитвою ПОДЯКИ  біля БОГОРОДИЧНОГО чудоджерела  в ЗАРВАНИЦІ  на ТЕРНОПІЛЛІ  ..а далі на чудоджерелі  біля  давнього ГАЛИЧА\Франківська  ...в  ПРИКАРПАТТІ  ...та в храмах    УГКЦ та УПЦкп  рідних міст й   сіл  учасників   авторейду   9 листопада...  ОСЬ  унікальне відео ЗНЯТЕ  5  \11\1998року  в м.АПОСТОЛОВЕ  між Січеславом й  ТарасоШевченківськом \   Херсоном  \  одного з 7 концертів  АНТИКОМУНІСТИЧНОІ козацькохристиянськоі  ПРОТИІМПЕРСЬКОЇ  ЄДНОСТІ  ДНІСТРЯН І ДНІПРЯН   які дали  тоді  юні патріоти керовані  Генералом УГВР Дністром та були фінансовані  за останні особисті   його гроші та гроші  інших друзів УПА  серед яких ніколи не було сумновідомих  нині олігархів  котрі в той час  ще явно й тайно  доказували свою вірність комунякам на  "праздніках Велікава Октября " покладаючи квіти  сатаністу Леніну та іншим  комуновиродкам  \окупантам Украіни....та  проплачуючи вибори  іх комуноІМПЕРмутантів у ВРУ та в інші структури влади і  МВС\СБУ\ГПУ...То був страшний час   наживи й  РОЗГУЛУ  ДНІПРоКуЧМоЖДІВСЬКОІ МАФІІ  котру   змінила  ще злочинніша  ІМПЕРкомуногебістська  ПРОПУТНСЬКА  ПРиБЮТна   донецькомосковська  ОЛІГАРХбанда  ЯНУКОВІЧА\ХАМА......ТО був  час  коли за ЧЕРВОНОЧОРНИЙ ПРАПОР   ОУН\УПА  навіть в ГАЛИЧИНІ  лукаві   менти   били  НАШИХ ПАТРІОТІВ й  саджали  в СІЗО..а  соколята  УПА й Борис  ГОЛОДЮК  з тими СВЯЩЕННИМИ нашими СТЯГАМИ які Бог і БОЖА   МАТИ посвятили в ЗАРВАНИЦІ  прийняли   ПЕРШУ ЯВНУ СОНЯЧНОколоПРИСЯГУ  юних  друзів УПА  за ДНІПРОМ   як бандерівці  з  махнівцями  в ДНІ ШАНИ 110річчя славного ГЕРОЯ УКРАІНИ   Нестора МАХНА в його ріднім ГУЛЯЙ ПОЛІ  перед  тим давши  у переповненій залі місцевого профтехучилища антикомуняцький  концерт за який потім керівництво того учбового закладу зазнало  репресій від  комуновлади   Запоріжжя  в якім  аж 2017 року був знятий найбільший ідол КПССатаниста Леніна на ДНІПРІ....... ОТО Ж продовжуємо МИ офіцери УГВР   цитувати напис на ФЕЙСБУКфото ЗАРВАНЕЦЬКОІ БОГОРОДИЦІ  0 1\11\2017... Б.ГОЛОДЮКА    .. ".В Зарваниці на прощі я був з 1990року майже щороку ...загалом 19 раз ...з них 4 рази йшов туда багато   десятків кілометрів  пішо .... з Франківська або з інших ближчих до цього ЧУДОмісця з   міст Бучача ... Монастириська  й  Галича ... ВОСТАННЕ 24 СЕРПНЯ 2010 року в ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАІНИ я з майже сотнею християн йшов пішою 30 км прощею з рідного села славного Патріарха УКГЦ Героя УКРАІНИ святого Йосипа СЛІПОГО \про це є кілька серій  з 197серійного  нашого ЮТУБвідео "СВІТЛО ВІРИ УПА "    ось одне з них   №64   ...В тому 2010році 16 серпня вороги УПА убили \отруіли мого на 10 років молодшого від мене ЄДИНОГО по  МАМІ РІДНОГО брата МИХАЙЛА ОСОКІНА \ внизу  він 20 річний  на фото  1993р...    Михайло був  народжений в  НІЧ НА СВЯТО Миколая 18 \12\1973... в ФРАНКІВСЬКУ від іі другого ШЛЮБНОГО чоловіка знаменитого музиканта\композитора Юрія ОСОКІНА \ 1930+ 1997\ з яким й моім братом вона поіхала жити в 1990 році в м.ІЗМАІЛ біля потоку \кордону ДУНАЮ на ОДЕЩИНУ ....там мій брат був явним активістом РУХУ й ющенківськоі партії НАША УКРАІНА ...і тайним козацьким сотником друзів УПА посвяченим на ім"я "МИКОЛА Дунай "  ...звісно.... що перед цим він став в ФРАНКІВСЬКУ заприсяженим учасником ОУН\УПА ...прийнявши присягу 10 років після мене в 1989році ....й нераз тайно помагав мені як Голові ІФРуху ОУН\УПА ...та мав своі недоліки й  гріхи ....як кожна людина і саме тому я майже нічого не їв в ті дні .... та дуже похудав \що видно у неоднім  відео  й фото того року  ...\ просячи БОГА щоб МИХАЙЛО мій брат був скорше з іншими божими людьми прощений й з чистилища прийнятий до раю....ПРЕСВЯТА МАТИ Марія з синеоким  Пресвятим ІСУСОМ БОГОМ   тоді 24 серпня 2010року явилася мені з Сонця в одному з сіл біля Зарваниці та в самій ЗАРВАНИЦІ і сказала ...що від 28 серпня 2010року мій брат буде в раю і стане явним Божим воіном ...а може й офіцером....та НАСТУПНОГО РАЗУ в ЗАРВАНИЦЮ я приіду з ним й воскреслими ГЕРОЯМИ \БОЖИМИ ВОІНАМИ на білих  безсмертних   конях ...а звідти ми переможно поїдемо в ГУЛЯЙПОЛЕ та на КИІВ де буде ЗІБРАНО ВІЙСЬКО наших  КОЗАКІВ смертних й безсмертних воінів УПА\ЗСУ ХРИСТОВИХ ....  Пречиста  БОЖА МАТИ сказала щоб я молився і постив за це....й що до мене ВОНА з ІСУСОМ являтиметься переважно ЩОДНЯ    тільки в ФРАНКІВСЬКУ  та передаватиме вісті ...які відомі з фільмів й статей нашоі ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів УПА\УГВР\ЗСУ....У тих вістях ще в 2010році були пророцтва за кривавий МАЙДАН й війну антихриста ПУТІНА проти УКРАІНИ в якій загинуть десятки...а може сотні тисяч українців...найкращих з яких БОГ верне серед 200 тисяч тих ...хто загинув за УКРАІНУ до них ...впродовж останньоі тисячі років....тобто з 1010року ...в тім числі Бориса й Гліба убитих в 1015р.. Це станеться через три ...або пять....або сім років ...а за кілька ТИЖДНІВ або МІСЯЦІВ перед тим ПРЕСВЯТА МАТИ дасть для наших  тисяч   ІНТЕРНЕТдрузів   наказ МОЛИТИСЯ  особливу   ДЕВЯТНИЦЮ до ЗАРВАНЕЦЬКОІ ЧУДОІКОНИ всім ....ХТО вірить в ПРОРОЦТВА УПА ...Це нарешті сталося в  листопаді  2017.... ЧЕРЕЗ СІМ РОКІВ   моєї останньоі 19  покутноі  прощі за всіх і все  24 серпня 2010...  до  ЗАРВАНИЦІ   ....Саме  в серпні  2012року Бог  створив ЧУДОпостать  ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ на зламі вершка верби біля міськозера та  СШ 23  поблизу місця майбутнього  СОНЯЧНОГО ВОСКРЕСІІННЯ Героів  УПА\ЗСУ з КОБЗАРЕМ  в ФРАНКІВСЬКУ  ...ТАКОЖ  перед тим  2011 року Пресвята МАТИ саме  в серпні  з БОГОМ  дала  в ФРАНКІВСЬКУ  на мою ліву  долоню  руки  БОЖИЙ НЕРУКОТВОРНИЙ  ЧУДОзнак ІКОНИ яка   опівночі  в час іі з"яв  й молитви  починає  сіяти в певні  страстні дні  і має вид різних ікон БОГОРОДИЦІ ..в залежності  в який День  це є...востанне  вона засіяла саме  в ніч  на  1листопада 2017...як ЗАРВАНЕЦЬКА ІКОНА ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ ....Молимось за покаяння і просвічення розумів БІЛЬШОСТІ ЛЮДЕЙ які не вірять в ПРОРОЦТВА УПА й за скоршу нагороду Божу  всім ТИМ .....хто   повірив ...ПАМЯТАЙМО... що ТІ ХТО більше й СКОРШЕ повірили і помагали нам й нашим друзям та козакам молитвою\коштом\справою отримають більшу Божу нагороду....Нагадаю що від РІздва 1976року... я не лежав в ніякій лікарні та до 7 березня 1998року мав право пити лиш  з таблеток  анальгін та в час лікування\виривання зубів \  міг знеболювати їх новокаіном ...ніякі інші хімікати я не приймав і лікувався травами й МЕДОМ   та   Святим ПРИЧАСТЯМ та СВЯТОЮ ВОДОЮ і благодаттю БОЖИХ ІКОН й ХРЕСТІВ\ВЕРВИЦЬ  ....за Божим наказом до 1 березня 2013 року коли я БОРИС ГОЛОДЮК відзначив своі 50 років... продовжувався мій   особливий   15 річний піст з листопада  1998.... я не мав права   важити більше 70 кг...хоча в молодості  звісно  я виглядав красиво тілом..але через роки  став красивішим душею  ... Вкінці того 2013.... МАЙДАНроку...коли   на свято вервиці  7 жовтня   померла моя  кохана матуся   ....на  9 день після іі смерті   БОЖА МАТИ  сказала   за те що вона вже особлива свята   ....та з БОГОМ дозволили мені йти  поступово  на поправку щороку набирати ВАГУ по три кг...але не більше 79...при моім рості 1м 79 см.... Я кажу  з гумором як  КОЗАК...ХАЙ   БУДЕ ТАК .... щоб не мучився мій  кінь на якім дасть Бог поіду в Киів....чи щоб не втомилися від моєї надмірноі ваги  оті  козаки які мене убитого ворогами  УПА  ховатимуть як недай Бог я  загину  ....то могила  моя буде  за моім заповітом на горі біля ФРАНКІВСЬКА в селі ВОВЧИНЕЦЬ де колись найбільше люди в 1994році  навесні  голосували майже всі   за мене як народного депутата Украіни  .... а 24 серпня 1990року ВПЕРШЕ зі мною  молилися і  присягали  вони з своім чудовим   й патріотичним церковним хором  в КАНЕВІ  біля могили КОБЗАРЯ за вірність Христу й УКРАІНІ та ІФРуху ОУН\УПА....Дякую всім хто всебільше є з нами...божими козаками ...РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО= ТРИМАЙМОСЯ НЕСКОРЕНО І КРАСИВО =Щасливо з БОГОМ....Слава УКРАІНІ ! Героям слава ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ ....

100%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вітаєм з 75 літтям УПА=Віримо у воскресіння наших Героів й Бога!

  • 12.10.17, 15:53
Найкращі побажання на свята Покрову Пресвятої Богородиці й козацтва УПА і ЗСУ= всім захисникам НАШОЇ Неньки України !  14 жовтня в Україні відзначаємо  75 річницю створення Української повстанської армії. УПА діяла від 1942 р. до вересня 1949 р., після чого реорганізована у збройне підпілля, діяльність якого тривала до початку 1960-х років. У 1944 році як орган політичного керівництва УПА та всього визвольного руху було створено Українську Головну Визвольну Раду – протопарламент, який складався з представників різних політичних сил. Через лави УПА пройшло понад ста тисяч осіб. За участь в повстанському русі чи його підтримку каральними органами СРСР було репресовано понад півмільйона осіб. Загальна площа території, охопленої повстанським рухом УПА  у 1944 році, становила близько 150 тисяч квадратних кілометрів, на ній проживало близько 15 мільйонів людей. Це приблизно чверть площі теперішньої української держави. Разом із тим націоналістичне підпілля ОУН, пов’язане з УПА, діяло на території всієї України, включно з Кримом та Донбасом....з  1943  року  Бог виявляв  свою всебільшу любов до нашоі справді народноі  легендарноі УПА й вперше в світі  саме через  офіцера\капелана  УПА  Степана НАВРОЦЬКОГО "ХРЕСТА"  \1922-1944\...Через  цього святого християнина УГКЦ  з роду поляка і украінки народженого  в селі Залуква  яке поруч давнього ГАЛИЧА  \Франківська   вперше в історії  людства  своіми голосами кілька хвилин переважно   опівдні від 12 до 16 години..\..після  вервичних молитв  біля  СТЕПАНА НАВРОЦЬКОГО в часі яких  він засипав  й мав БОЖИМ ЧУДОМ Христові рани \ говорили  НАШІ СВЯТІ  загиблі в минулі роки Героі КОЗАЦТВА \Гетьманату й УССтрільців....САМЕ через тіло стигматика   С.Навроцького вперше з весни 1943року  до Генералів  УПА Р.Шухевича й  М.Арсенича  говорив  наш славний КОБЗАР..... ТАРАС ШЕВЧЕНКО  й ЄВГЕН  КОНОВАЛЕЦЬ  від Бога дали наказ  створити   УГВР  в 1944  .... переформувати  НА ЧАС   КОМУНОСОВІТСЬКОІ ОКУПАЦІЇ великі загони  УПА  в малі сімейні трійки і пятірки  котрі діятимуть  в залежності від обставин боротьби  ...незалежно одна від одноі по совісті....бо  вороги намагатимуться знищити Генералітет  УПА   ...й впровадити свою  агентуру  в ряди народних борців та створити  лжеструктури ОУН\УПА\УГВР.....ПОПЕРЕДУ як  передав  Бог  через Степана НАВРОЦЬКОГО ТА ІНШИХ  БОГОВИДЦІВ\візіонерів\  УГКЦ\УПА   будуть   ВАЖКІ  РОКИ  в ЯКИХ  ПАТРІОТАМ наказано  ВИЖИТИ  і ВИХОВАТИ ТАЙНО НОВУ ЗМІНУ  героічних БОРЦІВ  за нашу  СПРАВЖНЮ  козацьку  ХРИСТИЯНСЬКУ УКРАІНУ  ...   Бог передав  патріоам ОУН\УПА  ще  в  1943  році....що  імперія зла 666Рабів   існуватиме  до початку  90 років  минулого століття ...а потім  нібито розпадеться   та до 25  років  знову  захоче оновитися  ще більше на весь світ але вже під видом лжехристиянськоі скпердержави  явивши  нехриста Кремля  ....саме тому  предтеча антихриста Сталін  вже створив  разом з НКВДистами  в 1943році лжехристиянську РПЦ...та буде причетний  з іншими ГЛОБАЛмасонами  до поновлення  Ізрайлю   з  комуноМАСОНжидів СССР ТА ІНШИХ дежав світу   щоб явити там  лжебога    ....Саме тому   легендарна   УПА  всебільштайно з 1944 ....буде боротися   багато десятків років   проти  окупантів і зрадників словом\молитвою\  зброєю аж  до  часу  явного воскресіння Героів з КОБЗАРЕМ і БОГОМ   які  буде  ймовірно  від 1998 \ = 666 х 3\  ...до    2018  року\СТОЛІТТЯ   ЯВ  ПРЕСВЯТОІ  Богородиці  у ФАТІМІ \ПОРТУГАЛІЯ\   в 1917...   яка попередила ЩО ПІШЛО   ОСТАННЕ СТОЛІТТЯ  ПРАВЛІННЯ  САТАНИСТІВ  в СВІТІ   яке завершиться  явою АНТИХРИСТА  з МОСКОВІІ  котрого переможе до 2018року  \включно\   своім ПРИШЕСТЯМ САМ  Бог  синеокий русий ІСУС ХРИСТОС  й ПРЕСВЯТА  МАТИ та КОБЗАР   і воскреслі в нових безсмертномолодих тілах  ...не  з гробів  ...а з чудоМЕТАЛхрамів   СОНЦЯ   святі Героі  котрих  найбільше буде  з РУСІ\УКРАІНИ....   ГОЛОВНА БОЖА  Гвардія \АРМІЯ нашого  Господа  Бога і СПАСА Ісуса ХРИСТА  буде   найбільше складатися  з  ХРИСТИЯН\УКРАІНЦІВ    матиме назву    УПА   ...Бог  САМЕ ЧЕРЕЗ описане в главі 14 Одкровень  Бібліі    не з гробів...а з Сонця   воскресно поверне Героів й страдників УКРАІНИ    ...і нагородить  особливим прощенням і спасенням іх  родичів  й друзів ...якщо вони робитимуть проти антихриста  Путіна ті інших гадів зла  всебільше  те .. що воскреслі від  Бога передадуть ім  .Саме тому САМ  БОГ і БОЖА МАТИ  будуть  НАЙБІЛЬШЕ в УКРАІНУ\ГАЛИЧИНУ  являтися  найбільшпобожним  воінам і  друзям УПА  та передаватимуть іншим патріотам ОУН\УПА  накази і поради ....Так воно і сталося  ...й саме  через ІНТЕРНЕТгрупу офіцерів\капеланів  УГВР\УПА яка діє за БОЖИМ РІШЕННЯМ   з літа   2010року  в соціальних мережах  вперше були повідомленні БОЖІ ВІСТІ відомі як ПРОРОЦТВА  УПА ...ЯКІ   ПО СУТІ   Є   БОЖИМИ ВІСТЯМИ   ПЕРЕДАНИМИ  ще 100літ тому   у ФАТІМІ  в 1917році    Це  СВЯЩЕННА БОЖА  ПРАВДА     про те як  ГОСПОДЬ БОГ  СВОІМ ЯВНИМ ПРИШЕСТЯМ в ГАЛИЧИНУ   та   через  воскресіння  200 ТИСЯЧ Героів Й ДРУЗІВ  КОЗАКІВ  Січі\УСС\УПА\ЗСУ  з СОНЦЯ  в УКРАІНУ   хоче  СПАСТИ  людство від  зла антихриста Путіна та інших  нелюдів   й потвор пекельної тьми ... На підтвердження   замовчуваних у всіх  ждмасонських  ЗАСОБАХ МАСОВОІ ДЕЗінформації   ПРОРОЦТВ  УПА  наш БОГ ДАВАВ  особливо в ПРИКАРПАТТІ  багато БОЖИХ знаків  звязаних  з Генералом капеланом УГВР\УПА  Борисом Голодюком  \Павлом ДНІСТРОМ\  який  з 2010року має  ЯВНЕ Богом дане   ПРАВО  говорити БОЖІ щотижневі   НОВИНИ як Головний священник і  вісник УПА ...бо він відомий вже понад 25 років  героічною й праведною  діяльністю  явного Голови ІФРуху ОУН\УПА  .... ПРО ЦЕ ГУГЛіть " СЛОВА   ХРИСТА й  ДНІСТРА  "  та дивіться  наші статті і  відео  "ПРОРОЦТВА УПА  "  ...СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ й  слава  та Царство НЕБЕСНЕ  всім   НАШИМ козакам  ГЕРОЯМ ....а особливо полеглим за Украіни щастя і волю   безсмертним воінам  УПА\ЗСУ ...ДАЙ БОГ сил і всього кращого тим ЖИВИМ КОЗАКАМ  й друзям   ОУН\УПА\УГВР  які ведуть  НЕСКОРЕНУ ВІЙНУ  проти ІМПЕРгадів  Москви та інших виродків зла  ......МИ  ПЕРЕМОЖЕМО....Бог наш синеокий русий  ІСУС й ПРЕСВЯТА  МАТИ нам помагали...й ще прекрасніше поможуть....ЩАСЛИВО ! Тримаймося РАЗОМ й КОЖЕН ЯК МОЖЕМ всебільше  героічно і совісно...гідно  і  красиво.....СЛАВА  Богу за все....СЛАВА УКРАІНІ ! Слава УПА ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! Смерть ворогам...

Вшануй воїнів революціонерів УПА !

Божа Мати дала Генералу УГВР 2 камені у вигляді своєї стопи !

  • 04.10.17, 14:06
  Слава  Ісусу   Христу  !  Привіт і найкращі побажання  ВАМ  дорогі краяни \християни від ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів УГВР  з  Франківська  ........Маємо  для ВАС  добру новину яка засвідчує що БОГ  особливо  обрав УКРАІНУ   як свою найбільш улюблену землю....де  має  скоро з Сонця \ згідно глави  21  ОДКРОВЕНЬ  святого апостола ІВАНА які є   останньою  книгою  Бібліі \    зійти  12км \ШИРИНОЮ\ДОВЖИНОЮ\ВИСОТОЮ\   золоте місто куб  НОВИЙ ЄРУСАЛИМ   яке буде всесвітньою БОЖОЮ СТОЛИЦЕЮ   ....На ствердження  ПРАВДИ   цього ПРОРОЦТВА   саме в УКРАІНІ багато віків тому   ПРЕСВЯТА МАТИ  в ПОЧАІВІ   на камені залишила відбиток своєї   ПРАВОЇ  ніжки   ....  В  2009році   такого ж вигляду і розміру... відбитокСВОЄЇ СТОПИ  наша   ПРЕЧИСТА МАТИ   залишила  на стовбурі кореня тополі   біля якої  за тиждень до цього чуда за БОЖИМ НАКАЗОМ   був ПОРУЧ украіноєврейського цвинтаря    та будинку 50  вулиці Степана Ленкавського  в ФРАНКІСЬКУ  \   на територіі яка колись належала хутору КОЗАКІВЦІ   рідного  Провіднику ОУН С.Ленкавському та його родичу Генералу УГВР Дністру\Б.ГОЛОДЮКУ  села ЗАГВІЗДЯ  \  становлений  СОНЯЧНИЙ ХРЕСТ УПА   5\5\2009........Потім   14  лютого  2015року   саме біля тоі тополі де є ніжка Пресвятоі   БОГОРОДИЦІ   цей відомий  своєю чесністю і  порядністю  Генерал УГВР   Дністер   зняв на фото  опівдні  чудояви  з СОНЦЯ   Пресвятої   МАРІІ  та  Всемогутного   ІСУСА  ...  Після  ВЕЛИКОДНИХ СВЯТ   в неділю 30  квітня  2017року  ПРЕСВЯТА МАТИ  лишила поруч  відбитку стопи своєї правоі ніжки ще й ліву.........ВСЕ ЦЕ СВІДЧИТЬ  що ВЖЕ СКОРО  БУДЕ 2 БОЖЕ   ПРИШЕСТЯ.....І  особливі ЧУДА СТАЛИСЯ  в перші дні  вересня і  жовтня  цеі ОСЕНІ  2017    звязані  з  ПРЕСВЯТОЮ БОГОРОДИЦЕЮ   ....яка задля ВІРИ   в ПРОРОЦТВА УПА   передає  ТІЛЬКИ   Генералу УГВР  Дністру як Головному священику\КАПЕЛАНУ   УПА  камені  відбитків своіх стіп  ....які абсолютно подібні на ті які є на тополі  біля СОНЯЧНОГО Хреста УПА  в ФРАНКІВСЬКУ....ЦІКАВО  що  БОЖА МАТИ  перший камінь передала   на відстані 20 км  ...а другий на відстані   10 км біля течіі річки Бистриці  в бік гори ВОВЧИНЕЦЬ   де має стати  СРІБНИЙ ПАЛАЦ Богородиці   в ту ж годину коли в УКРАІНУ   зійде НОВИЙ ЄРУСАЛИМ   та 200 чудоХРАМІВ   з котрих аж 100 в ПРИКАРПАТТЯ  ....й по 4-5 в кожну область....ТАКОЖ саме тоді ж  у ВЕЛИКИЙ ДЕНЬ   в якому Сонце сіятиме понад 77 годин  зійде по одному чудоХРАМУ   в майже кожну   краіну  Європи і Америки....а також в Австоалію і Африку....та Азію...з них 22 в РФ.....та 11...в БІЛОРУСЬ !. ТОЖ  ЗА  БІЛЬШОЮ  ВІРОЮ  КОЖНОГО   Й  НАШОЮ  СПІЛЬНОЮ ...ВСЕБІЛЬШЕ  БУДЕ БОЖИХ ЧУДЕС ...Й СКОРШЕ  СТАНЕТЬСЯ  БОЖЕ СПАСЕННЯ  світу  від антихриста Путіна та інших потвор зла....  ......Засвідчую я Генерал капелан УГВР Борис ГОЛОДЮК\ Павло Дністер СВЯТУ ПРАВДУ ...що Пресвята МАТИ явилася мені зранку близько 11 години у вівторок 3 жовтня 2017....на березі потоку ІЗ\ річки Бистриці \ в час християнськоі пістноі 30 км пішоі прощі \ ...ПРЕЧИСТА передала камінь зображення відбитку своєі правоі ніжки з словами...ХАЙ БУДЕ ВІРА Й НАДІЯ та ЛЮБОВ ТВОЯ Й ТВОГО \НАШОГО НАРОДУ ВСЕМІЦНІША як ЦЕЙ КАМІНЬ..... БОРІТЬСЯ ...МОЛІТЬСЯ....ЖИВІТЬ ВСЕБІЛЬШСОВІСНО Й ПРАВЕДНО й вірте що вже скоро буде СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ Героів з БОГОМ .....АМІНЬ= БУЛИ ЗВІСНО ЩЕ ІНШІ ТАЙНІ СЛОВА МЕНІ ДЛЯ ГЕНЕРАЛІТЕТУ УГВР\УПА .. Опівдні 1 ВЕРЕСНЯ 2017 року знову ж у час прощі десь в 10 км від мого рідного села біля КАПЛИЦІ УГКЦ не подалік ЮщенкоПОРОШЕНКІВСЬКОГО МОСТУ\ той бетонний міст був 30 вересня 2017....відкритий ПРезидентом П.Порошенком замість майже такого ж ...що був при Президенті В.Ющенку знесений водою 27липня найбільшоюв сторіі Прикарпаття повінню 2008року яка була БОЖОЮ КАРОЮ ГАЛИЧАНАМ за невірство в БЛАГОВІСТ Олекси Довбуша та Пророцтва УПА ....ЧУДОЯВА ПРЕСВЯТОІ Богородиці була до мене біля веселоі верби й потічка на повороті з ОБ"ЇЗДНОГО ФРАНКІВСЬКОГО ШЛЯХУ до села Старий ЛИСець.. Пресвята Мати тоді 1 вересня 2017...дала мені майже такий же камінь у формі іі босої стопи ...котрий я Борис Голодюк ВІРНИЙ УГКЦ передав 4 жовтня 2017року в село РОСІЛЬНА Почесним Друзям УПА християнам УПЦкп Юрію і ОКСАНІ ЗВАРИЧУК про яких ГУГЛіть інтернетстатті " ЧУДОмедалик УПА + джерело ВЕСЕЛКА = Хрест на горісі ..." ...ТОЙ ПЕРШИЙ КАМІНЬ СТОПИ ПРЕЧИСТОІ був дарований ЗАДЛЯ ЄДИНОІ НАШІ ВІРИ після 33 днів посвяти в моій оселі яка від КАТОЛИЦЬКОГО РІЗДВА 25\12\ 1995року ПОСВЯЧЕНА СВЯТИМ ДУХОМ ЧУДОЯВАМИ Бога і БОГОРОДИЦІ має статус церквиці\каплички СЕРДЕЦЬ МАРІІ й ХРИСТА ...НАГАДАЮ що моі сини в дитинстві ..а від 2003року тільки я отримували БОЖІ ВИДІННЯ з БАГАТЬОХ чудоікон моєі оселі.....2 КАМІНЬ був переданий мені на тім місці де минуло вже 500 місяців як в Різдвяні свята 1975році я мав потонути в річці Бистриця СОЛОтВИНСЬКА яка тече між моіми рідними селом Загвіздя та містом ФРАНКІВСЬКОМ\ГаличКНЯГИНИНИМ ...Тоді я 12річний провалився під під несучи свічку до могили моєі бабусі Маріі \ 1905+1968\ троюрідноі сестри С.Бандери і спецзвязковоі ОУН\УПА .... Сталося тоді чудо що Пресвята МАТИ ...порятувала мене ...та ще й 25 градусний мороз за кілька секунд обсушила і обігріла та благословила мене на святіше життя та показала видіння деяких подій з мого майбуття... Тодіж Божим чудом ПРЕСВЯТА МАТИ перенесла мене на відстань 4 км в ФРАНКІВСЬК за кілька секунд .. від веселоі верби \яка на фото в селі ЗАГВІЗДЯ \ до плакучоі верби яка росла біля міськозера в 300метрах від котрого я жив....та верба була зломана єдина в час буревію 5серпня 2012року ...й БОЖА МАТИ сказала що як закінчилися плачі тоі верби.....так пройдуть сумні плачевні дні моі й мого роду та народу і всіх людей божих...бо сам БОГ прийде явно царювати в УКРАІНУ ....праворуч поруч тоі верби була створена перша чудоікона на плакучій вербі в День народження КОБЗАРЯ 9\3\2007...а ліворуч було створено першу 2 метрову чудопостать Пресвятоі Богородиці на зламі верби котру можна побачити на відстані 300метрів з берега найближчого до ЧУДОХреста УПА на місці де з небес має зійти ДИВОметалХрам воскресіння Тараса Шевченка і 999святих в нових вічномолодих безсмертних тілах....... ГУГЛіть" Пророцтва УПА " 10 божих знаків + В Франківську воскреснуть 2 Шевченки =Молись до Хрестів Кобзаря.... .й Каменяра =Хресна Дорога Богородиці й УПА....НЕ  ЗРАДЬТЕ  наших   Героів   які загинули   ....на Майдані  в Киіві  ...і до нього ...і після нього.........ПРОСЛАВЛЯЙТЕ  іх і вірте в  сонячне воскресіння найпотрібніших   з них   СЛАВТЕ   й не зрадьте Пресвяту Матір та   нашого ПРЕКРАСНОГО Бога й СПАСА  СИНЕОКОГО РУСОГО ІСУСА  ...  ОСЬ ВІДЕО   2017року  памятайте ...й передайте іншим  ...  що в МОСКОВІІ   вже є  чорноокий чорноволосий  сатанист  якому ВИДАНО ОФІЦІЙНИЙ ПАСПОРТ  на ІМ"Я  ІСУСА  ХРИСТА  \МЕШІАХА   сина МАРІІ  ... .а ЦЕЙ  ЛЖЕХРИСТОС   при підтримці   голобаМАСОНсатанистів  вже багато років тайно  каже ...що Путін має бути  царем всього світу  з столицею у Киіві   котрий є нібито його "НОВИЙ ЄРУСАЛИМ ."....Саме тому  там в Киіві так часто   біснуються   лжепопи з лжехристиянами  РПЦ\УПЦмп та   всебільше нахабнішають путінські ФСБандити\сепари  ...а  за 100км від Киіва   в Білорусіі   з вересня місяця зібрано  понад 100 тисячну   озброєну до зубів  РАШОорду  ....ТОЖ нескорено  БОРІМОСЯ й  поборемо...НЕУСТАННО   щиро МОЛІМОСЯ і вимолимо....Щасти Вам й нашим патріотам\козакам http://blog.i.ua/user/8113241/ УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ .... Бог нам помагав і ще більше поможе=Слава УКРАЇНІ....

З Днем Волі Украіно=Вір в Пророцтва УПА за Перемогу з Богом 2017

  • 24.08.17, 17:08
З Галичини шлемо НАШІ офіцерів УПА\УГВР \ЗСУ вiтання ВСІМ НАШИМ украiнцям й друзям УКРАЇНИ з Днем Незалежностi ...Всього найкращого вам кохані БРАТИ й СЕСТРИ украiнцi !!! Щасливо з Богом ВСЕ БІЛЬШЕ БУДЬМО й ВІРМО ...що скоро УКРАЇНА наша ПЕРЕМОЖЕ................Бог  нам помагав і  поможе ....про це  ГУГЛіть  "  Пророцтва  УПА         =Джублик=Зарваниця .......   СВІТЛАЯ   ВІЧНАЯ   ПАМЯТЬ  Й  СЛАВА   та Царство   НЕБЕСНЕ  ТИМ  ХТО  ЗАГИНУВ....НЕ ЗРАДЬМО  НАШИХ  ГЕРОІВ  Христа   й УКРАІНИ  .......ДАЙ   БОГ  СИЛ  Й ВСЬОГО НАЙЖАДАНІШОГО  ЖИВИМ  ПАТРІОТАМ  Й  СКОРІШОГО СПАСІННЯ  УКРАІНІ  !  Борімося!  ПОБОРЕМО !  Щасливо  з БОГОМ !  РАЗОМ    ми СИЛА    Молімось   ...й вимолимо...Вірмо    в   скоре  ПРОТИ   АНТИХРИСТА   ПУТІНА   та інших  гадів  рашоІМПЕРзла  сонячне  СЛАВНЕ  воскресіння  НАШИХ   Героів  й друзів        КОЗАКІВ           УПА \ЗСУ  з БОГОМ  !  .БУДЬМО  ВСЕБІЛЬШ ПАТРІОТИЧНІ Й ПОБОЖНІШІ й  скорше буде СПРАВЖНЯ  НАША  КОЗАЦЬКА ХРИСТОВА УКРАІНА.


Генерал УГВР Б.Голодюк проти лжеУГВР Цаповіча!

  • 17.08.17, 14:53
      Слава   Ісусу  Христу  !  Привіт і найкращі побажання  на  свята Спаса  та  на  Дні  Прапора і НЕЗАЛЕЖНОСТІ   Украіни  вам дорогі  краяни ...брати і сестри украінці  !   .... В  найбільшпопулярній газеті   Прикарпаття  "Галичина  "   17 серпня  2017 року  й мабуть в інших   ЗМІ  було  офіційне  повідомлення   про черговий  з"їзд  ГРУПИ ОСІБ яка   кілька  років тому  назад назвала себе " ПАРТІЯ  "Організація Украінських Націоналістів  "   та   зареєстрована  МінЮСТОМ  Украіни...  нині  право  очільника цієї партіі  має  сумновідомий в Франківську 44 річний   Віталій  Цаповіч   якого в народі називають  КАЦАПОВІЧ....і про  ганебну поведінку  та  погані провокаційні діі якого давно є  відомо  патріотам нашого міста  й Украіни  ...а особливо  про це  гарно в інтернеті написали  недавно свободівці  захищаючи добре ім"я  обраного від іх партіі мера нашого міста Руслана   Марцинківа    й  доповнювати  іх правду в час коли треба  кріпити єдність державницьких сил я не буду  .. бо  для справжніх патріотів  \галичан  хто такий  є той  ЦапоВІЧ   є  давно зрозумілим    й хай   галичани кажуть цю правду всім кому хочуть..... але  в  тім газетнім  повідомленні  17 серпня  2017року є   сказано про  створення   на  з"ізді лжеОУН  якоісь     громадськоі організації  під назвою  "  Украінська   Головна Визвольна Рада   котру очолює якийсь ІВАН   Палагніцький......й заявлено  те що  лжеОУН  Цаповіча   на виборах буде співпрацювати  з  відомою дніпрожидівською   партією  "УКРОП"  ...... Звісно   що  все це робиться з метою   дискридитації справжніх структур   ОУН\УГВР   до яких   я маю честь належати   вже багато десятків років   про це  з 2010року   є  відео  й статті в інтернеті..... Наголошу  що про  УГВР   яку створила з своіми  друзями    в  1944році   ОУН  КОНОВАЛЬЦЯ\МЕЛЬНИКА\БАНДЕРИ     та оновили   нащадки  Героів ОУН \УПА  в 1998 році  написала  саме  наша  газета  ОУН\УПА  "Поклик  "  яка тодіж була заборонена   ...  Також  є відома постанова  УГВР   25\7\1998....   що я  як відома своєю чесністю і праведністю людина  маю виключне  ДОСМЕРТНЕ явне ПЕРШЕ   право  давати  інформацію  ЗМІ  від   УГВР ...Про це  й про мене  з  2010року   є інформація   у  багатьох  відео ІНТЕРНЕТгрупи  офіцерів\капеланів УГВР\УПА \ЗСУ    "СОКІЛДністер  "  ...Хоч вороги   УГВР   заборонили всім кому могли  писати і говорити  в ЗМІ про  мене і  тих хто зі мною...  ......бо  перед тим  добрі  статті  про мене  були  у  багатьох  газетах УКРАІНИ  та   у відомій всесвітній  газеті ОУН  " Украінське слово  "   та    патріотичнім   львівськім  журналі "ДЕРЖАВНІСТЬ "  ще в 1995році Наголошую всім ...  що справжні патріоти ОУН\УПА   \УГВР   з часів  створення цих  структур   мають план   зміни влади в УКРАІНІ    не через  лохотронні вибори і   наші кращі патріоти  не прагнуть  йти в депутати   та висміючи   й викриваючи  совдепівські різнопартійні  ідеї   пропагують  ідею  безпартійної Гетьманськоі  ХРИСТИЯНСЬКОІ   КОЗАЦЬКОІ  Украіни   яку  очолить  ймовірно в 2017році   воскреслий   з Христом   й  Героями та на віки   призначений за БОЖИМ НАКАЗОМ   Гетьман  й Король УКРАІНИ  Тарас Шевченко.... ТОЖ  сподіваюся   ...що   справжні патріоти  ОУН\УПА\УГВР  і далі будуть   ВСЕБІЛЬШЕ  з справжніми  НАШИМИ   структурами ОУН\УПА  \УГВР...   а не з тими  які  з метою дурисвітства і розпалення ворожнечі творить  сумновідомий Цаповіч та  політичні аферисти  масонСЕКТИ ХАБАД  Путіна \МЕДВЕДЧУКА  й КАЛоМОЙШИ \ВАЛЬЦМАНА     які фінансують його  й   подібних йому   примітивів ...Сподіваюсь на  добре слово  й праведні справи за мене і  моїх друзів  по боротьбі і праці  яку я веду  явно майже  30 років ....Дякую  тим хто поміг і поможе нам словом\молитвою\коштом і справою...Хай возддасть ВАМ сторицею Господь БОГ й ПРЕСВЯТА МАТИ Нагадаю  що згідно БОЖИХ  ПЕРЕДАНЬ Пресвятої Богородиці в ніч  перед 2Пришестям Христа  й воскресінням  з СОНЦЯ  наших Героів  до   33 тисяч людей які найбільш вірять  в Пророцтва УПА  й Христа  дивом зявиться  НАША  газета "ПОКЛИК  " котра  буде надрукована  не на Землі....й  в ту ж ніч  в 2017...будуть інші Божі чуда ...  Вірю що  БОГ   скоро явно в 2017...поможе нам   й   НАШИМ справжнім патріотам  !  Борімося і поборемо....Молімося і вимолимо....Щасливо  з  Богом  !  ВІРИМО   в  Добра  й   ПРАВДИ  ПЕРЕМОГУ  ....Слава  УКРАІНІ.....ГЕРОЯМ СЛАВА ! Слава  Наці ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ ... а особливо антихристу Путіну і його  явним і тайним  гадам\цапам\козлам....