хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Йосип Тереля воскресне в Джублик з Героями й Богом з Сонця !

  • 16.03.17, 16:33
УКРАІНЦІ памятаймо НАШОГО ПРОРОКА й ГЕРОЯ !!!   Помяни  І ПОВЕРНИ  скорше Боже   найкращих  наших  сонячновоскреслих борців й праведників в 2020році ....! 16 березня 2009 року помер славний християнський пророк і боговидець УГКЦ та ПОЧЕСНИЙ ДРУГ УПА видатний художник й   мислитель  Йосип Тереля ....він був тоді у вимушеній еміграції в Торонто (Канада) , а на початку липня його тіло було перевезено в Україну і, після похоронної відправи у греко-католицькому храмі в с. Нижнє Болотне, Іршавського р-н., Закарпатської області, віддано рідній землі.біля чудоджерела "ДЖУБЛИК "  де має зійти з  СОНЦЯ  чудоМЕТАЛхрам з котрого він воскоресне в новім вічномолодім тілі серед тисячі святих БОЖИХ ОБРАНЦІВ весною 2020  ....   ЙОСИП ТЕРЕЛЯ  народився 27 жовтня 1943 р. в с. Келечин, Міжгірського р-н., Закарпатської області. В цьому ж селі народився Президент Карпатської України героічний   священик УГКЦ  о. Августин Волошин   18 березня  1874  року  ... котрого жахливо закатували в Москві   ленінськосталінські  НКВДибіли   19 липня 1945  року ....При житті ЙОСИПУ Терелі  багато раз являлася ПРЕСВЯТА МАТИ  й  ВСЕМОГУТНІЙ БОГ ІСУС котрих він  нкамалював так як бачив....ВАЖЛИВО  наголосити що на  ІСУС синеокий й русий  та має постійні ГВІЗДрани на долонях .\ так як у  ЗАБОРОННОМУ МАСОНхабадСІОНІСТАМИ фільмі "СТРАСТІ ХРИСТОВІ "\.. . а  гундяєвці й єговісти та   інші сектанти  пропагують  зображення чорноокого і чорноволосого лжехриста з лжеранами на запястях.   .Ім'я закарпатця Йосипа Терелі добре відоме не лише в Україні. Він був захисником прав віруючих, жертвою каральної психіатрії, автором і розповсюджувачем самвидаву в часи СРСР. Дисидентом, котрий  понад  20 років  героічно   відсидів у в'язницях за антирадянську, християнськонаціоналістичну пропаганду.... У християнському світі   по всІй планеті  його ще знають як чудового іконописця  та   праведного   пророка, який передрікав світові катаклізми на початку ХХІ століття.  ...ЙОСИП ТЕРЕЛЯ   родився сином високопоставлених комуністів, відповідальних за боротьбу з релігією і націоналізмом. 2.... Варто зазначити, що життєпис Терелі досі досконало не вивчений, в його біографії досі багато «білих плям» через секретні документи, що зберігаються в архівах КДБ. Сьогодні  ми   офіцери   капелани УПА \УГВР  \ЗСУ   пропогуємо ВАМ  ГЛЯНУТИ   статтю  про цього героічного патріота УГКЦ \ОУН\УПА\УГВР    з Закарпаття  http://www.mukachevo.net/ua/news/view/83266 Він найбільше з усіх українців   \політвязнів дружив і зустрічався   з славним і вже святим Папою  ІВАНОМ ПАВЛОМ   2   та був СПЕЦофіцером     Ватікану  й тайним офіцером капеланом УПА .... Найцікавіші пророцтва    Йосипа Терелі  .співпадають  з  Пророцтвами даними  в переод  з 1942року  по 2017рік візіонерам   УПА  й   сам  ЙОСИП ТЕРЕЛЯ   був тайним учасником ОУН\УПА   та  через  довірених осіб  тримав тайні звязки  ще з 90років  особисто з   Головою ІФР й УНРуху ОУН\УПА  Генералом капеланом  УГВР  БОРИСОМ ГОЛОДЮКОМ  \ДНІСТРОМ  .  

Йосип Тереля МАВ від БОГА чимало пророчих видінь. Зокрема про деякі він розповідав  всім   сам.

А почалося все з тюремного холодного карцеру, де він був зачинений роздягнутим у 1972 році. Саме там до Йосипа Терелі, за його словами, явилася Богоматір. Вона розповіла про страшну війну, що розгорнеться на початку XXI століття, і показала карту Росії в суцільному крузі вогняних спалахів.

«На початку XXI століття буде страшна війна. Мені була показана карта Росії в колі спалахів вогню. Осередки спалахували на Кавказі, в Середній Азії, в Прибалтиці та по усьому Далекому Сході, де противником Росії став Китай…»

Нібито майбутній лідер Росії на ім'я Володимир розв'яже війну з Ізраїлем. Але після цих наступаючих катаклізмів, Тереля передрікав духовне відродження та «золотий вік» для слов’ян.

У інтерв'ю , яке він дав у травні 1993 року , заявив: «Існує велика комета , що наближається до Землі . Це не кінець Землі , але це буде причиною безлічі катаклізмів на планеті.  Багато земель в Америці опиняться під водою. Через величезну повені  урожай не буде рости, тваринам нічим буде харчуватися , і це сприятиме великому голоду. Рано чи пізно там буде страшна битва за продукти. Ми виживемо , але ми всі є свідками великих катастроф . Не бійтеся і не турбуєтеся, моліться і Дух Святий буде вести вас».

ДАЙ БОГ ..СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ НАШОМУ святому праведному брату по боротьбі й молитві та іншим Героям і друзям ЗСУ\УПА найпотрібнішим на спасіння наше і нашоі землі...й  щоб УКРАІНУ Неьку очолив за БОЖИМ НАКАЗОМ   з весни 2020..на віки вічні   НАШ Гетьман і Король ТАРАС  ГРИГОРОВИЧ  ШЕВЧЕНКО...Молімося  і вимолимо....Борімося  й поборемо ....Щасливо ! СЛАВА   УКРАЇНІ  !
6

Коментарі

116.03.17, 23:07

Світлая вічная память й дай Бог скорше сонячне воскресіння нашим Героям і праведникам весною 2017... http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава УКРАІНІ