хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Біблійні пророцтва на ці часи і їх пояснення від священиків УПА+

  • 13.02.13, 22:44
до





Є в Біблії книга, книга пророча, книга остання, книга складна, книга НАПИСАНА   100 річним Апостолом ХРИСТА  про якого ІСУС вмираючи на Хресті  сказав до Пресвятоі Богородиці  " МАТИ це СИН Твій  !...." ЦЯ КНИГА з 22 глав ВСЬОГО НА 10 СТОРІНКАХ     називається АПОКАЛІПСИСОМ а більшості вона відома  під назвою: «Об`явлення Івана Богослова». http://www.ukrbible.com/index.php?option=com_content&view=category&id=67:2009-08-11-23-49-22&Itemid=44  Постарайтеся прочитати іі  та попитати  через коментарі нашу ІНТЕРНЕТгррупу офіцерів \священників УПА те що ВАМ цікаве чи недостатньо зрозуміле тут ....Цю статтю 2013року ми доповнюємо для  більшої  актуальності  нашим відео 2016року  надсилаючи найкращі побажання всім нескореним НАШИМ патріотам  з вірою що вже скоро буде явна Перемога України  й синеокого русого Христа Бога !




Далі даємо  для вашого  сумлінного осмислення совісні думки  одного нашого ідейного друга  ЮРІЯ СПРУТІНА   і до свята ВЕЛИКОДНЯ  яке почмналося в 2013році якраз у ЮРІВ ДЕНЬ  неділі 6 травня .... Щиро роздумуєм разом  над  однією із основних частин, з волі Божої, ним за благодаттю СВЯТОГО ДУХУ розшифрованих пророцтв, які відбувалися в недалекому минулому, відбуваються в теперішньому і будуть відбуватися в недалекому майбутньому. Зауважимо   що  те що написав  і озвучив Юрій  незалежно від нас  в 2012р  охарактеризувавши  666Р як ЧЕРВОНОГО ДРАКОНА\ЗМІЯ   а МОСКВУ як блудницю  й НОВИЙ ВАВИЛОН які обовязково від БОЖОІ КАРИ ЗГИНУТЬ  було  в листівках УПА  вказане ще  в 1944році  ....за переданням БОГОРОДИЦІ  І Бога  через загиблого героічного воіна УПА Степана НАВРОЦЬКОГО  !http://www.traducionalist.info/forum/33-431-1    Отже    для одних – це буде "казка", так як і Біблія для багатьох являється "казкою", для інших – це повинно бути, як мінімум одним із варіантів тлумачень, пояснень даних пророцтв. задля СПАСІННЯ  душі своєі і своіх рідних і близьких   http://www.youtube.com/watch?v=Gdqo03uKHK4   



А може розтлумачите може хтось краще  краще? Чи будете чекати  описаного в АПОКАЛІПСИСІ  реального червоного семиголового змія з десятьма рогами на якому роз`їжджає жінка??? 
Для полегшення сприйняття, розуміння – копіюємо, чи виписуємо із вказаних розділів вказані вірші і робимо єдиний текст: 12:3; 13:1,2,3; 17:1,2,3,4,5,6,7,12,15,18; 18:21. (різницю в величині цифр - я тут не зміг виправити).

(І я з повною відповідальністю ставлюся до 22:19 в книзі оцій, і нічого з Біблії, чи даної книги не відкидаю. А те, що я написав, я бачу в загальному тексті, і те, що багато хто із вас не побачить в тексті спрощеному)

Отриманий текст  БІБЛІІ  \Одкровень  ІВАНА Богослова . 


12:


3). І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.


13:


1). І я бачив звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена.


2). А звірина, що я її бачив, подібна до рися була, а ноги її як ведмежі, а паща її немов лев'яча паща. І змій дав їй свою силу, і престола свого, і владу велику.


3). А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана смертельна її вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною!


17:


1). І прийшов один із семи Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною, кажучи: Підійди, я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами.


2). З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивались мешканці землі.


3). І в дусі повів він мене на пустиню. І побачив я жінку, що сиділа на червоній звірині, переповненій іменами богозневажними, яка мала сім голів і десять рогів.


4). А жінка була одягнена в порфіру й кармазин, і приоздоблена золотом і дорогоцінним камінням та перлами. У руці своїй мала вона золоту чашу, повну гидоти та нечести розпусти її.


5). А на чолі її було написане ім'я, таємниця: Великий Вавилон, мати розпусти й гидоти землі.


6). І бачив я жінку, п'яну від крови святих і від крови мучеників Ісусових, і, бачивши її, дивувався я дивом великим.


7). А Ангол промовив до мене: Чого ти дивуєшся? Я скажу тобі таємницю жінки й звірини, яка носить її, яка має сім голів і десять рогів.


12). А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства, але приймуть владу царську із звіриною на одну годину.


15). І говорить до мене: Води, що бачив ти їх, де сидить та розпусниця, то народи та люди, і племена та язики.


18). А жінка, яку ти бачив, то місто велике, що панує над царями земними.


18:


21). І один сильний Ангол узяв великого каменя, як жорно, і кинув до моря, говорячи: З таким розгоном буде кинений Вавилон, місто велике, і вже він не знайдеться!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Отриманий текст з поясненнями.

І з'явилася інша ознака на небі, ось змій червоноогняний, великий, що мав сім голів та десять рогів, а на його головах сім вінців.

Змій – комуністичний режим, СССР.


Червоноогняний (в деяких варіантах – просто червоний) – Червона площа, червона зірка, червоний прапор, червона армія, червоний галстук, червоний транспарант, червоний партквиток і так далі…


Великий – СССР не був маленький.


Сім голів – це сім лідерів комуністичної партії і за сумісництвом керівники (царі) СССР, а саме: Ленін, Сталін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, Черненко, Горбачов.


Десять рогів – це також десять керівників (царів), і серед них ці семеро, плюс ще троє, які відрізняються від тих семи, тому і різниця показана.

І я бачив звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена.

Богозневажні імена – якщо хто не знає, то хай поцікавиться, як голови компартії, комуністичний режим , СССР і його служителі відносилися до Божих храмів, до віруючих різних релігій, різних Церков і різних конфесій.

Вінці (в деяких варіантах – діадеми) – це корони, які носили царі; а для даного часу – це керівники держав, країн, республік…


Десять рогів на яких десять вінців – це десять керівників (царів), прізвища сімох ми вже називали, плюс ще троє, а саме: Єльцин, Путін і Ведмедєв.

А звірина, що я її бачив, подібна до рися була, а ноги її як ведмежі, а паща її немов лев'яча паща. І змій дав їй свою силу, і престола свого, і владу велику.

Дана звірина – це теперішня влада в Московіі  ЯКА триста літ  ВКРАЛА в нас  СОБІ назву Росії, яка взяла свій початок після закінчення панування СССР. Влада відрізняється від попередньої, Бога так як би не зневажає, але по Божому закону не чинить (чесну владу взагалі важко знайти, але між нечесними є різниця..., і ми тут говоримо саме про ту, про яку йдеться в пророцтві, і яку деякі експерти порівнюють з мафією).


Змій дав звірині свою силу, і престола свого, і владу велику – правонаступницею 666Р стала Росія, яка владою і силою не обділена;


а престол – це Кремль.

А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана смертельна її вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною!

Одна із її голів – це Путін;
ніби забита на смерть – це його відхід від президентства;


але рана смертельна її вздоровилась – це його повернення на президентство, якщо хто сумнівається, що це станеться саме так – то хай зачекає деякий час....\ПРОРОЦТВО написане  ЮРІЄМ за кілька тижнів  до виборів  ПУТІНА  

І прийшов один із семи Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною, кажучи: Підійди, я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами.

Велика розпусниця – це Москва.


Води – народи.


З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивались мешканці землі.

Розпуста – нехороші вчинки.


Земні царі – це в минулому керівники соціалістичних республік, керівники держав соціалістичного табору і не тільки соціалістичного, і не тільки в минулому…

І в дусі повів він мене на пустиню. І побачив я жінку, що сиділа на червоній звірині, переповненій іменами богозневажними, яка мала сім голів і десять рогів.

Жінка, що сиділа на червоній звірині, яка мала сім голів і десять рогів – яке місто було столицею СССР і являється столицею теперішньої Росії?

А жінка була одягнена в порфіру й кармазин, і приоздоблена золотом і дорогоцінним камінням та перлами. У руці своїй мала вона золоту чашу, повну гидоти та нечести розпусти її.

Якщо мені хто скаже, що Москва бідне місто – не повірю.

Гидота та нечесть – вбивства, репресії, голодомори, богозневага і випливаючі із цього вчинки, любов до неправди, чинення несправедливості, і тому подібне...


А на чолі її було написане ім'я, таємниця: Великий Вавилон, мати розпусти й гидоти землі.






Великий Вавилон – один із прикладів: мавзолей Леніна, який на Червоній площі під стінами Кремля, є фактично копією Вавилонського зіккурату і подібністю тієї першої Вавилонської вежі.

І бачив я жінку, п'яну від крови святих і від крови мучеників Ісусових, і, бачивши її, дивувався я дивом великим.


А Ангол промовив до мене: Чого ти дивуєшся? Я скажу тобі таємницю жінки й звірини, яка носить її, яка має сім голів і десять рогів.

(якщо хто думає, що на Небі роз`їзджають жінки на семиголових звірах, які мають десять рогів – то той сильно помиляється, але якщо хто думає, що на Небі, і не тільки на Небі, нічого і Нікого (нікого) немає, окрім того, що знає теперішня офіційна наука – то той помиляється набагато більше)

А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства, але приймуть владу царську із звіриною на одну годину.

Ангел пояснював, що десять рогів – це десять царів (керівників держав).


Ще не прийняли царства – це писалось 2000 років тому назад.

Одна година – це приблизно одне століття, а рахувати треба від 1917 року.

І говорить до мене: Води, що бачив ти їх, де сидить та розпусниця, то народи та люди, і племена та язики.

І тут Ангел говорить в поясненні, що води – це народи.

А жінка, яку ти бачив, то місто велике, що панує над царями земними.

І тут Ангел дає зрозуміти, що жінка – це місто велике.


Я не сказав би, що Москва місто мале і не має впливу на багатьох керівників різних держав. А що робилося при СССР?..

І один сильний Ангол узяв великого каменя, як жорно, і кинув до моря, говорячи: З таким розгоном буде кинений Вавилон, місто велике, і вже він не знайдеться!


Прийде час, і Москва загине, а загибель буде швидкою, як говорить Ангел в пророцтві. Але це, - не буде спонтанним, бо в 18:4 написано, що Бог попередить, щоб Його люди вийшли звідти (зрозуміло, що не Сам власне попередить, а способом - доступним людям це почути).





P.S.


До влади в теперішній Росії і її керівників я тут не ставлюся негативно і нікого не закликаю цього робити; а Боже передбачення і певна Його воля не можуть бути невиконанні, хоча і не всім вони бувають до вподоби. Та й виконувати те ж передбачення і певну ту ж Його волю - також треба комусь!?.



Спочатку я цього не писав, думав - самі повинні побачити після освідомлення вище написаного...

В книзі оцій йдеться про звірину з двома рогами - це ті ж самі, що входять до десяти і до трьох, а саме: тандем Путіна та Ведмедєва. Один із них головний, інший як будь-то фальшивий, спеціально поставлений, який буде закликати вклонитися тому, хто був як будь-то мертвий і ожив (алегорично сказано), а саме: буде закликати голосувати за Путіна і віддасть йому свої голоси. Окрім цього, - допускаю інші додаткові варіанти розвитку подій.

Фактично цим правління і подіями, які мають статися, і які тут частково описані - закінчується Біблія, а Біблія просто так не може закінчуватися; в недалекому майбутньому Бог відкриє людям Своє існування так, що в цьому вже ніхто більше сумніватися не буде, але це відкриття людям не минеться безболісно, і це також написано в книзі оцій.

Хай не покидає Вас присутність Святого Духа !  ОТОЖ  наша ІНТЕРНЕТпятірка офіцерів\капеланів УПА згідна за БОЖИМ ПЕРЕДАННЯМ  саме з таким поглядом пояснень пророцтв  і пропонує ВАМ щодня перечитати наші пояснення  інші щодо пророцтв  БІБЛІІ ! БОЖЕ Вас прости і  бережи  ! В супровід  статті ставимо  МІСЯЧНУ СОНАТУ  БЕТХОВЕНА  під мелодію якоі  від 19 до 20 години  в 357 місцях світу а найбільше в УКРАІНІ  будуть Божі чуда сходження НЕРУКОТВОРНИХ Христових МЕТАЛхрамів  з яких воскуреснуть в молодих й безсмертних тілах героі і друзі УПА ...ОДИН з тих Храмів з тисячою непереможних святих  зійде просто на КРАСНУ ПЛОЩУ  в Москві  і до 24 годин Кремль  та більшість будинків МОСКВИ  провалиться  а ПУТІН буде прогнаний  разом із злими людьми  з того сумновідомого  МОНСТРміста яке  майже все   загине..як новітній ВАВИЛОН  і в ньому залишиться жити лиш  три сотні  осіб  ....ОСЬ ТУТ Є ІНШІ Божі   ПРОРОЦТВА  які ширить УПА http://www.youtube.com/watch?v=GrKBV0_GoNs&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=22   Аце  ПРОРОЦТВА  Богородиці   ЯКІ МАЮТЬ ЗДІЙСНИТИСЯ  до 14 червня 2016р   http://poperedzennya.blogspot.ru/2012/07/blog-post_12       ..МИ розумієм що це  неймовірне пророцтво  ...Але БОГ приготував те що  нікому і в голову не прийде....Це слова Христові з БІБЛІІ ! У цім відео УПА http://www.youtube.com/watch?v=nxjxuZ1V20U&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1   на 33 хв генерал\капелан УГВР Голодюк \ДНІСТЕР ОПОВІДАЄ про НАДЗВИЧАЙНЕ ДИВО з"яви в його ОСЕЛІ у Франківську  Бога І Богородиці о 21годині 30хвилин в середу  13 \02\2013р та іх Слово для УПА та чудо зявлення напису "ІЗ "що означа БОГ\СПАС та СИНІХ ОЧЕЙ на гіпсІКОНІ Страстного ЛИЦЯ ХРИСТА +ЯВНИЙ Провідник ІФРуху УПА наголошує що ймовірно скоро  2013р  буде ВОСКРЕСІННЯ тисяч героів й друзівУПА не з землі а з небесних явних БОЖИХ храмів які зійдуть від 19 до 20 години в різних місцях світу а найбільш \200!\ в Украініhttp://1tv.com.ua/uk/euronews/2013/02/12/34736    Блискавка над собором св.Петра у Ватікані в ніч з 11 на 12.02.2013р після ЗАЯВИ Папи Римського  БЕНЕДИКТА 16 \Рацінгера про зречення від понтифікату з 28лютого .....Кажуть Пресвята Богородиця й Божі люди що з  НЕБЕС громи МОЖЕ ПОСИЛАТИ ЛИШ Господь БОГ а   блискавки забивають зло й чортів в землю та часто вбивають саме особливо грішних людей ......Також священики й побожні люди  казали .."Не грішіть бо БОГ громом вас знищить...!" ГРІМ взимку то є особливе Боже диво....Один з найславніших генералів УПА \УГВР  вірний УГКЦ добродій Микола Твердохліб \ 1911+1954 \ мав псевдо "ГРІМ "...Згадаймо як написав ФРАНКО ПРОРОЧО " ГРИМИТЬ ...тайна дрож проймає народи ...БЛАГОДАТНА ПОРА НАДХОДИТЬ ! Дай БОГ кращого  http://www.youtube.com/watch?v=Su6awR7F0Lo !   Не зрадьмо героів ! Совісно й затято ПРОДОВЖУЙМО священний чин ОУН +ТАКОЖ  ПЕРЕДАЄМ   позицію УПА   від  БОГА  що  В Челябинську БУВ ЗЛОЧИН ФСБ    http://video.i.ua/user/4400999/55777/398782/    МНОЖТЕ новину про ПАДІННЯ ЛЖЕМЕТЕОРИТУ на УРАЛ ! ЦЕ Є СПЕЦРАКЕТА КГБандитів й черговий ТАЙНОСПЛАНОВАНИЙ ЗЛОЧИН жидомасонів ПУТІНА Й ОБАМИ в РОСІІ http://blog.i.ua/user/4400999/Це сталось як майже всі умисні біди в пятницю.ЩЕ Й НА СТРІТЕННЯ ! А Богородиця в Франківську о 16 годині повідомила нам що ФСБіси з Путіним й ЦРУлі з ОБАМОЮ готують інші акці по явному розпаленні третьоі світовоі війни та зяви АНТИХРИСТА як лжеспасителя в ближчі дні й створення весною 2016 р ВСЕВІТНЬОІ ЯВНОІ ЛЖЕХРИСТИЯНСЬКОІ диктатури ГЛОБАЛІСТІВ СІОНІСТІВ та чіпізацію всіх людей;)ТОМУ в РОСІІ умисно арештовують і нищать патріотів антипутінців й планують з Китаєм поновленння КОМУНОІМПЕРІІhttp://svit24.net/events/42-events/56955-chyslo-postr. ЩАСТИ ВАМ ))) ОСЬ  прочитайте  http://ru.wikipedia.org/wiki/Крашенинников,_Вячеслав_Сергеевич        ГЛЯНЬТЕ ЦЕ ПРОРОЦТВО  ЩО КИТАЙ НАПАДЕ  НА РОСІЮ  Й ПУТІН  З НИМИ  ОКУПУЄ СВІТ  та визнає АНТИХРИСТА своім БОГОМ http://www.youtube.com/watch?v=0PbJYkcp3WE


На фото 1992 р померлий майже 20років на 11році життя СВЯТИЙ отрок ВЯЧЕСЛАВ Крашенников \1981+1993\ могила якого є там де Челябінськ   коло озера ЧЕБАРКУЛЬ де упав 15 лютого 2013р нібито метеорит а насправді САТАНИНСЬКА хім БОМБА ФСБісів ПУТІНА.)))))   СПАСИ БОЖЕ ВАС Й НАС  http://www.youtube.com/watch?v=D5WVHnkMAH0    Гляньте це відео  УПА на підтвердження пророцтв  ОТРОКА ВЯЧЕСЛАВА  про якого  дуже популярна стає книга  вже тричі перевидана кількома тисячними тиражами  видана УГКЦ редакцією "СВІЧАДО" з  2010р   !  
  Долучайтеся в друзі до нас офіцерів УПА ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+SAY/TV http://say.tv/SOKILDNISTER УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ нашоі інтернетпятірки козаків УПА НА І ЮА http://narod.i.ua/user/4400999/ В КОНТАКТІ    https://vk.com/sokildnister  ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER  " ВСІ ТУТ   " http://vsitut.com/SOKILDNISTER/ Щасливо  !  МНОЖТЕ !  Разом ми сила  !  СЛАВА Украіні   МОЛОДЦІ ті хто нищить металморди ПЕКЕЛЬНОГО виродка ЛЕНІНА бо свідчимо ВАМ як офіцери\капелани УПА що від цього дуже росте БОЖА БЛАГОДАТЬ на УКРАІНІ +Передаєм як офіцери\священники УПА ВЕЛИКУ ПОДЯКУ Бога і БОЖИХ воінів та друзів УПА тим патріотам СВОБОДІВЦЯМ та УПЦкп які під керівництвом народного депутата УКРАІНИ  Ігоря   МІРОШНИЧЕНКА на СВЯТО СТРІТЕННЯ 15лютого 2013р зруйнували гіпсоідол Богомроклятого творця ІМПЕРІІ 666Рабів жидомасона суперзлочинця ЛЕНІНА\Бланка в м ОХТИРКА Сумськоі області ! Нагадуєм БОЖЕ ПРОРОЦТВО що коли воскреснуть святі Христові героі то ті хто буде виступати проти них впродовж 4 тижнів прилипнуть і згорять разом з найближчими до них памятниками Леніна та проваляться в землю..Такі чуда згоряння і провалення в землю найбільше були саме на РУСІ\УКРАІНІ Ій про це є передання які нищили атеісти і комуністи ! ТОж дай БОГ щоб патріоти зруйнували все зле чим задурили нашу Націю ПРОКЛЯТІ  Богом  і УКРАІНОЮ КОМУНОІДІОТИ...Ось  СТРАШНА ПРАВДА ПРО ІМПЕРкомуняцькі КОНЦТАБОРИ в яких служили багато тих особливо кримчаків хто зараз бреше що воював проти гітлеровцев и празднуєт ДЕНЬ САВЕТСКАЙ АРМИИ http://censor.net.ua/photo_news/232960/ujasy_gulaga_glazami_byvshego_nadsmotrschika_fotoreportaj   Поясніть тим хто захищає комуняк що БОГ скарає не лиш іх а іх дітей\внуків\правнуків...МОЛІТЬСЯ ЗА ПОКАЯННЯ І ПРОЗРІННЯ грішників...СПАСИ Боже ВАС http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BPRGwGTDiRc#!   В Франківську ТРИ памятника ЛЕНІНА були зняті 1990року ще в часи ЯВНОГО ІСНУВАННЯ ІМПЕРІІ ЗЛА КПССів 666Р ..ТОДІ цим керував голова ІФРуху облдепутат в тім ОКРУЗІ й тайний капітан УПА "Промінь " А НИНІ явний генерал УГВР та шеф нашоі інтернетпятірки УПА "Дністер " ...РІШЕННЯ БУЛО прийнято 72голосами з 140 депутатів і досі прізвища тих хто голосував не оприлюднені ПРО БЮТною ДЕПждмасон МІСЬКгазетою "Західний КУРЄР" бо протидіяли нашим депутатам нинішні БЮТнабрдепи а тоді ГОЛОВНІ КОМУНЯКИ міста і області ШЛЬОМКО та ПЕДОРЧУК )))Щорічне всенародне АНТИКОМУНЯЦЬКЕ СПІВОЧЕ ПОЛЕ та СВЯТО зняття у Франківську ВСІХ морд ЛЕНіНА та ВЕЧІРНІЙ свічковий багатотисячний ЕКЗОРЦИСТИЧНИЙ СПІЛЬНИЙ християнський МОЛЕБЕНЬ ПРОТИ КОМУНОЗАРАЗИ та хворих на червону чуму за наказом УПА депутат ГОЛОДЮК добивався введення ще в ДЕНЬ ІВАНА Богослова 9 жовтня 1990року \ т оді в цей день зняли найбіольший 15метировий бовван ЛЕНІНА коло ІФРоблмуздрамтеатру ...АЛЕ на жаль КУНаки\НРУхівців та ТРИЗУБці й свободівці та інші патріоти досі замовчують цю ініціативу так як не підтримують ідею ІФРуху ОУН УПА 1990року про перейменування КАЛУША на БАНДЕРІВСЬК http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N9eLCyZs_Ms ТОЖ будьмо БОЖІ люди ! Щасливо...СЛАВА УКРАІНІ Вітаєм всіх друзів УПА а особливо РУХІВЦІВ ОУНівців з СВЯТОМ публікаці в газеті "ЛІТЕРАТУРНА Украіна " 16 лютого 1989р ПРОЕКТУ Статуту НАРОДНОГО РУХУ Украіни який з того часу почав створювати ПЕРШІ ЯВНІ ОСЕРЕДКИ патріотів Державності УКРАІНИ серед них ПЕРША група підтримки НРУ була створена нами голодюківцями\бандерівцями в Франківську тогож ДНЯ на МЕБЛЕВОМУ КОМБІНАТІ який потім в 90роки умисно знищили комунокучмисти перетворивши це НАЙСЛАВНІШЕ ДЕРЕВООБРОБНЕ 4 тисячне підприємство ...на примітивний Горілчаний ЗАВОД яким нині керують ПРиБЮТні задолизи що звісно ліквідували МУЗЕЙ РУХУ УПА який діяв там ...ПРО ВСЕ ЦЕ мовчать пригодовані застрахані журналісти та лжепатріоти ...ЯК і про те що саме на цім підприємстві ВПЕРШЕ НА ТЕРИТОРІІ 666Р в липні 1990 року ЗА 2 ТИЖНІ перед останнім з"іздом КОМУНЯК ІМПЕРІІ ЗЛА було під гаслом " РОБІТЬ ТАК ЯК МИ...РОБІТЬ КРАЩЕ НАС " " ТА керівництвом ТАЙНОГО офіцера УПА й Голови ІФРуху та "комсорга ПМК " ГОЛОДЮКА проведено ГЕРОІЧНИЙ молодіжний МІТИНГ ПОКАЯННЯ ЗА ЗЛОЧИНИ КПСС і ВЛКСМ та РОЗПУЩЕНО 654особову КОМСорганізацію все майно якоі передано в ІФРух який від тоді ПРОФЕСІЙНО очолив ГОЛОДЮК КОТРОГО ЗА ЦЕ ВСЕ НАМАГАЛИСЯ ВБИТИ та увязнити чи очорнитти й скалічити....ТА БОГ нас захищає і наш  ПРОВІДНИК і досі ГЕРОІЧНО діє З НАМИ І ВСІМА ТАЙНИМИ й явними ПАТРІОТАМИ так як треба ОУН\УПА\УГВР http://www.youtube.com/watch?v=uFedoTrb0-A ))) ЯК ІФРухівці ми провели ЗМАГАННЯ ще в 1990році МІЖ районами в Прикарпатті очистивши ще в ЧАСИ ДИКТАТУРИ КГБандитівв й КПССів 666Р наше бандерівське Прикарпаття від ВСІХ ЯВНИХ МЕТАЛОгіпсоМОРД 1 КОМУНОФАШИСТА ...ТАКОЖ через газету ІФРуху ОУН\УПА " ПОКЛИК " ще до ГКЧП 1991року оголосили що МИ І САМ БОГ нагородить тих хто зніме першу тисячу ЛЕНІНпамятників в УКРАІНІ з ДНЯ Акту волі і думали що за 10 років в УКРАІНІ не буде жодного памятника ...але ж наші люди ще хворі на ЧЕРВочуму і невтямлять що не мож любити ХРИСТА Бога і Богом прокляту лису жидоСАТАНУ ЛЕНІНА ЯКОГО в УКРАІНІ є близько 5тисяч морд і більше 20тисяч вулиць. сіл і містечок особливо за Дніпром ...)))оСОБЛИВО гидко все це бачити після 20років можливості взнати все що мож за суперзлочини комунофашистів\ленінців проти украінців особливо східняків яких жидомасони знищили тільки в 1933р більше 10млн ГОЛОДОМОРОМ.. СТРАШНА КАРА БОЖА буде всебільше явно на тих хто є за комуняк ....Отож боротьба триває..Й ми щиро раді що хоч один депутат свободівець доказав що він справді антикомуняцький борець не словом а ділом...дай Бог щоб так довели інші + ВІРИМ І ЗНАЄМ що .ПЕРЕМОЖЕ БОГ Й УКРАІНА НАША+ І МИ КОЗАКИ СОКОЛИ УПА ДНІСТРА+ДНІПРА+Щасливо.... Слава НАЦІІ ! СЛАВА Украіні )))))  17 лютого 1664р героічно загинув славний полковник козацтва ІВАН БОГУН !http://www.youtube.com/watch?v=PgFqL7IVZZQ Благородний шляхтич і відважний лицар-козак, він став легендою ще за життя. Польський історик середини XVIIст. В. Коховський писав про Івана Богуна - "сміливий, розумний ... надзвичайно популярний, вміє, як ніхто інший, вдало діяти; сильний і хитрий, як лис; людина відважна і завзята". Проте, незважаючи на велику популярність, історичні джерела скупо зафіксували різні етапи життя цього видатного козацького ватажка й стратега козацької доби. Вічная память всім борцям за волю й щастя Украіни талійський священик Джованні Скарабеллі стверджує, що Іван Богун та італієць Джузеппе Гарібальді - це були тоді два найбільші лицарі світу    !  СЛАВА УКРАІНІ http://svit.ukrinform.ua/celebrities.php?page=bogun.htm; СЕНСАЦІЙНА НОВИНА\фотоУПА про те де скоро коло Франківська БОжа МАТИ покладе свій ГОЛОВНИЙ ВСЕСВІТНІЙ 7км Срібний ПАЛАЦ В Украіні ! ДИВ коментарі і співайте ПІСНЮ УПА ))   А в нас у Франківську ...Де ВОВЧИНЕЦЬ й річка тулиться близенько до підніжжя гір ...МАЄ ТАМ поставить свій ПАЛАЦ МАРІЧКА ...То є МАТИ БОЖА ...Щиро ти в це вір ! Нам ВОНА сказала вістку цю предивну ширити між люди в ці важкі роки....Нам ВОНА всміхнулась та сказала мило .." .УКРАІНА БУДЕ ....ВІРТЕ КОЗАКИ...!!!.Вірте і моліться ...щиро неустанно в Бога Пресвятого ТРЕБА ЦЕ БЛАГАТЬ ...Проти зла боріться .. і ВЖЕ СКОРО СЛАВНО ....БОЖЕ ЦАРСТВО ЯВНО ТУТ БУДЕ СТОЯТЬ ))))) Ось так оцю пісню ширте межи люди ..!! МНОЖТЕ СВІТЛО ВІРИ ....БО В НІМ БЛАГОДАТЬ !!! ...СКОРО ВЖЕ воскресне БОГ й УПА героі !!! ..СКОРО вже щасливо будем ми співать ..!!! .СКОРО вже проженем всю гидоту вражу з нашоі святоі Божоі землі....!!! Скоро вже ВСЕВИШНІЙ ангелам накаже щоб вогнем спалити всіх хто підлі й злі ! !!! СКОРО повернуться славні КОЗАЧЕНЬКИ з ТАрасом ШЕВЧЕНКОМ на білім коні !!! ....СКОРО заспіває УКРАІНА ненька вільна і щаслива з Богом на веснІ ))))))) 


В'ється, наче змійка, неспокійна річка,
Тулиться близенько до підніжжя гір.
А на тому боці — там живе Марічка,
В хаті, що сховалась у зелений бір.

А як з хати вийде, на порозі стане, —
Аж блищить росою далечінь ріки.
А як усміхнеться, ще й спідлоба гляне:
"Хоч стрибай у воду!" — кажуть парубки.

Не питайте, хлопці, чом я одинокий
З вечора допізна тут один ходжу!
Там, на тому боці, загубив я спокій,
Та туди дорогу, мабуть, не знайду.

Та нехай сміється неспокійна річка,
Я туди дорогу все одно знайду.
Чуєш чи не чуєш, чарівна Марічко?
Я до твого серця кладку прокладу....ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ http://www.youtube.com/watch?v=NmcPO0jK7ZY ГЕРОЯМ   СЛАВА http://www.youtube.com/watch?v=o9zBRHs4WGM   
НЕ ГАНЬБІМО РОДУ Й НАШОГО НАРОДУ ...Чуєш — сурми грають,
Юнаків скликають,
У ряди збирають,
"Буде бій!" — звіщають. Гей!

Приспів:
Націоналісти — раз, два!
Молоді орлята,
Хлопці, хлопці,
Соколята!

Україна-мати
Кличе нас повстати,
Одностайно стати,
В бою погуляти. Гей!

Приспів

Не будемо спати,
Плакати-ридати,
День пімсти, розплати
Будем готувати. Гей!

За нашу свободу,
За красу і вроду,
Підем в огонь, в воду
Для свого народу, гей!

Приспів

Не сумуй родино,
Не тужи дівчино!
Кличе Україна —
Наша Батьківщина. Гей !...Щиро вітаєм від нашоі інтернетпятірки офіцерів\священників УПА З ДНЕМ 59 річчя ВІКТОРА ЮЩЕНКА ! Всього кращого нашому Почесному другу УПА і всім хто вірить в Перемогу НАШОІ Украіни яка буде не від ВИБОРІВ людей а від ВОСКРЕСІННЯ нашого ГОСПОДА БОГА і повстання УПА .... +Многая літ ))Щасливо з БОГОМ ! )) СЛАВА Богу за все  http://www.youtube.com/watch?v=D8mWyQdy6zg.
    Є  БОЖЕ пророцтво яке  ширять патріорти  УПА що коли ЙМОВІРНО 2016 р прийде при тайній і явній підтримці  ГЛОБАЛмасонів до всесвітньоі влади  Антихрист  ПУТІН то він разом з жидомасонами підло для чвар розділить УКРАІНУ \Частину промосковських  областей    потягне до РАШОфедерастів  а іншу віддасть під НАТО  ДЛЯ румунів\поляків\мадяр  а центр  для євоеів під НОВИЙ ІЗРАЇЛЬ...бо ж вес більш видно що попереду криваві  подіі відірвання від Украіни  південних областей й Криму а потім  за  тайною згодою глобалсіоністів  в Украіні буде робитись  НОВА СУПЕРЖИДІВСЬКА ДЕРЖАВА  а цими розділеними частинами Украіни   сварячи  українців  керуватимуть як тайні САТАНИСТИ  жидомасони  які є офіцерами ФСБ й давні вірні друзі Путіна   ...ЦЕ  ЖИДЮля  " МАКУХА "   та  МЕДВЕДЧУК " НАРЦИС " проти яких написав  в 2002\2009роках  пророчі книги народний депутат Украіни  мер міста Броди  й Почесний  ДРУГ УПА Дмитро ЧОБІТ й цим викрив  цих лукавих  ворогів Христа й УКРАЇНИ  !   То будуть страшні дні але   в той найважчий час прийде з небеснаш синеокий  русий Христос   БОГ і  БОГОМ ВИЗНАЧЕНЕ  число 357 ТИСЯЧ з небес воскреслих Божих героів і друзів УПА  !  Гляньте ГУГЛшуком  відео "ПРОРОЦТВА  УПА  "  де сказано  що  тоді  буде такий НАШ СИМВОЛ   СТЯГ  як на фото УНРеспубліки ГЕТЬМАНА Тараса ШЕВЧЕНКА \Божоі Украіни в центрі стягу буде ХрестТРИЗУБ Й символ УПА \Ж подібний \ який єднатиме навколо ГАЛИЧИНИ  патріотичну СХІДНУ й ЗАХІДНУ Украіну але не за ідеі глобалМАСОНІВ а за героічні чини БОЖИХ святих ГЕРОІВ НАЦІОНАЛвизвольних змагань  різних націй  Азіі та Європи і світу Злі люди будуть в світі все більш мати владу і нахабніти аж поки БОГ Отець не пошле небесну поміч своім дітям......МИ офіцери УПА і наші друзі як змогли більш як на 50% особливо в Галичині ПОБОРОЛИ комуномутантів СОВЕЦЬКИХ переборем і донецьких та всіх інших окупантів та зрадників бо не наша це війна людська а БОЖА й вже скоро ХРИСТОС з воскреслими героями і друзями УПА прийде і смерть всім гадам до 21 дня в УКРАІНІ БУДЕ ...ЦЕ слова БОГОРОДИЦІ вміщені в таємну частину ТРЕТЬОГО УНІВЕРСАЛУ УГВР 2006року складеного на основі БОЖИХ ПРОРОЦТВ про те що повстане скоро явно КОЗАЦЬКА Християнська УНРеспубліка на чолі з Гетьманом\Королем ТАРАСОМ ШЕВЧЕНКОМ та вічне ХРИСТОВЕ ЦАРСТВО з УКРАІНИ на весь світ ...http://www.youtube.com/watch?v=SJnxIn3FBFA Дай БОГ це СКОРШЕ +Слава УКРАІНІ !!!!
21

Коментарі

114.02.13, 00:24

звертаюсь з офіційним запитом до тієї п'ятірки офіцерів пояснити ось це:
http://blog.i.ua/community/2745/609792/

    214.02.13, 15:55

    Цікава інформація!

      314.02.13, 20:47Відповідь на 2 від Пан нОЧкА

      Вітаєм з ДНЕМ Валентина й бажаєм щиро ВАМ всього КРАЩОГО мила СЕСТРО У цім відео УПА http://www.youtube.com/watch?v=nxjxuZ1V20U&list=UUx_DYuR_KteV2arXaEs1EFQ&index=1 на 33 хв генерал\капелан УГВР Голодюк \ДНІСТЕР ОПОВІДАЄ про НАДЗВИЧАЙНЕ ДИВО з"яви в його ОСЕЛІ у Франківську Бога І Богородиці о 21годині 30хвилин в середу 13 \02\2013р та іх Слово для УПА та чудо зявлення напису "ІЗ "що означа БОГ\СПАС та СИНІХ ОЧЕЙ на гіпсІКОНІ Страстного ЛИЦЯ ХРИСТА \ ГЛЯНЬТЕ ТЕ чудо ФОТО у статті +ЯВНИЙ Провідник ІФРуху УПА наголошує що ймовірно скоро 2013р буде ВОСКРЕСІННЯ тисяч героів й друзівУПА не з землі а з небесних явних БОЖИХ храмів які зійдуть від 19 до 20 години в різних місцях світу а найбільш \200!\ в УкраініЩАСЛИВО ! Слава УКРАІНІ

        414.02.13, 21:01Відповідь на 1 від LeoLine

        Слава ІСУСУ ! Ми прочитали ВАШУ статтю і згідні з тим що Біблійні тексти через перекладачів втрачають частково точність форми НАЙГОЛОВНІШОІ МОЛИТВИ "Отче наш " але по суті ця СУПЕРмолитва ГОСПОДНЯ вислуховується БОГОМ так як це хоче БОГ а не людина..Молитва це розмова людини з СВОІМ НАЙКРАЩИМ Творцем і НЕБЕСНИМ Отцем єдиним з Христом та Святим ДУХОМ та ПРЕЧИСТОЮ Богородицею й святими ЯК СВІТЛО проти тьми ! Молитви є канонічні і прості й Богу головне не те щоб людина часто молилася а не грішила і праведніше жила та всебільш БогуслужилаБОГзвісно любить як ЙОМУ читають довгі Давидові Псальми окремі з яких завіршували поети і серед них наш СЛАВНИЙ Кобзар але БОГ сприймає ОДНАКОВО з ними ЩИРУ молитву з кількох слів " ПРОСТИ І СПАСИ Боже" й те як люди просять святих заступників

          515.02.13, 14:35

          Цікаво!

            615.02.13, 20:00Відповідь на 2 від Пан нОЧкА

            МНОЖТЕ надзвичайну новину про ПАДІННЯ ЛЖЕМЕТЕОРИТУ на УРАЛ ...ЦЕ СПЕЦРАКЕТА КГБандитів й черговий ТАЙНОСПЛАНОВАНИЙ ЗЛОЧИН жидомасонів ПУТІНА Й ОБАМИ в РОСІІ....Це сталось як майже всі умисні біди в пятницю.НА СТРІТЕННЯ ! .Пресвята Богородиця в Франківську о 16 годині повідомила нам що ФСБіси з Путіним й ЦРУлі з ОБАМОЮ готують інші акці по явному розпаленні третьоі світовоі війни та зяви АНТИХРИСТА як лжеспасителя в ближчі дні й створення весною 2013 р ВСЕВІТНЬОІ ЯВНОІ ЛЖЕХРИСТИЯНСЬКОІ диктатури ГЛОБАЛІСТІВ СІОНІСТІВ та чіпізацію всіх людейТОМУ в РОСІІ умисно арештовують і нищать патріотів антипутінців й планують з Китаєм поновленння КОМУНОІМПЕРІІ http://svit24.net/events/42-events/56955-chyslo-postradavshyh-ot-padenyja-meteoryta-na-urale-rastt

              715.02.13, 20:00Відповідь на 1 від LeoLine

              МНОЖТЕ надзвичайну новину про ПАДІННЯ ЛЖЕМЕТЕОРИТУ на УРАЛ ...ЦЕ СПЕЦРАКЕТА КГБандитів й черговий ТАЙНОСПЛАНОВАНИЙ ЗЛОЧИН жидомасонів ПУТІНА Й ОБАМИ в РОСІІ....Це сталось як майже всі умисні біди в пятницю.НА СТРІТЕННЯ ! .Пресвята Богородиця в Франківську о 16 годині повідомила нам що ФСБіси з Путіним й ЦРУлі з ОБАМОЮ готують інші акці по явному розпаленні третьоі світовоі війни та зяви АНТИХРИСТА як лжеспасителя в ближчі дні й створення весною 2013 р ВСЕВІТНЬОІ ЯВНОІ ЛЖЕХРИСТИЯНСЬКОІ диктатури ГЛОБАЛІСТІВ СІОНІСТІВ та чіпізацію всіх людейТОМУ в РОСІІ умисно арештовують і нищать патріотів антипутінців й планують з Китаєм поновленння КОМУНОІМПЕРІІ http://svit24.net/events/42-events/56955-chyslo-postradavshyh-ot-padenyja-meteoryta-na-urale-rastt: )

                815.02.13, 20:00Відповідь на 5 від Ternopol

                МНОЖТЕ надзвичайну новину про ПАДІННЯ ЛЖЕМЕТЕОРИТУ на УРАЛ ...ЦЕ СПЕЦРАКЕТА КГБандитів й черговий ТАЙНОСПЛАНОВАНИЙ ЗЛОЧИН жидомасонів ПУТІНА Й ОБАМИ в РОСІІ....Це сталось як майже всі умисні біди в пятницю.НА СТРІТЕННЯ ! .Пресвята Богородиця в Франківську о 16 годині повідомила нам що ФСБіси з Путіним й ЦРУлі з ОБАМОЮ готують інші акці по явному розпаленні третьоі світовоі війни та зяви АНТИХРИСТА як лжеспасителя в ближчі дні й створення весною 2013 р ВСЕВІТНЬОІ ЯВНОІ ЛЖЕХРИСТИЯНСЬКОІ диктатури ГЛОБАЛІСТІВ СІОНІСТІВ та чіпізацію всіх людейТОМУ в РОСІІ умисно арештовують і нищать патріотів антипутінців й планують з Китаєм поновленння КОМУНОІМПЕРІІ http://svit24.net/events/42-events/56955-chyslo-postradavshyh-ot-padenyja-meteoryta-na-urale-rastt;

                  916.02.13, 13:19

                  Дякую

                    1016.02.13, 13:23Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

                    .В Україні ніколи не було свята Валентина.Його придумали бізнесмени для викачування грошей з людей в післяріздвяні часи...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна