Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

illia

попередня
наступна

Як козаки президента зустрічали...

Всі персонажі є нічим іншим, як наслідком хворобливої фантазії автора і не мають жодного стосунку до реальних людей. Всі збіги є навмисним псуванням чиєїсь репутації, і автор має за них відсидіти!

16 січня 2007 року - зовні нічим не примітний день, звичайний віторок... Але не для адміністрації Донецька загалом і Донецького Національного Університета окремо. 16 саме по-собі для них не суттєве, збентежило їх те, що одразу після нього наступає 17. А це вже зовсім інша справа, адже 17 до них має завітати не будь-хто, а особисто президент України( імені не називаю адже всі персонажі... ддив. вище). Здавалося б - не вони перші, до кого він приїздить. Але суть в тому, що приїздить він не аби-куди, а на батьківщину іншого
відомого політика. Крім того приїздить в заклад з такими шанованими "почесними випускниками", та ректором "героєм України". Тож маємо, як-то кажуть "нє словом а дєлом" довести всьо шо треба.
Ранок у вищезгаданому місті запам'ятався нечуваною кількістю ДАЇшників на дорогах - стояли через кожні метрів 500, а на уявному маршруті взагалі через 100 - репетирували мабуть...
Далі гірше... Тим кому в цей день поталанило побувать у вищезгаданому учбовому закладі, побачене, мабуть, згадуватиметься не один день. Отже далі просто перераховую, що, на думку адміністрації ДонНУ треба зробити, щоб зустріти президента:
1. Створити якомога більши понтів та біганини.
2. Замінити фасадне скло, що тріснуло рік тому(але це звичайно простий збіг)
3.Попиляти старі і не дуже дерева біля головного корпусу, при цьому не перекрити вулицю, і в результаті повалити дерево на автівку, що проїзджала повз(хто платитиме за розбите лобове скло досі не ясно).
4. Пофарбувати перила на сходах та постелити новий лінолеум.
5. Насипати свіжої землі у штучні клумби, які стояли майже порожні з часів ХХII з'їзду КПРС.
6. Увімкнути фонтан у внутрішньому дворі, не дивлячись на те, що січень, що -1, і що власне труби потім доведеться міняти скоріш за все.
7.Преперти з аеропорту металодетектор і поставити його на вході в аудиторію, де проходитиме лекція президента.
8.Роздати "благонадьожним" студентам роздруковані питання, які вони мають "в порядкє очєрєді" задати пану Президенту.
9. Сповістити студентів, яким поталанило потрапити до "списку запрошених" про дресс-код: світлий верх, темний низ(так і хочеться додати: "і шоб піонєрскіє галстуки билі наглажені").
10. Інше в цьому ж дусі.
Заради справедливості варто зазначити, що пункти 7-9 то є вимогою державної охорони.
Подивившись на таке, чомусь пригадується стара пісенька: ""...нєрушимий рєспублік свободних..." і далі по тексту. А ви кажете демократія.... Воно звісно добра штука, але "Патьомкєнскіє дєрєвні" якось краще спрацьовують.
3

Останні статті

Коментарі

Гість: ukraine_is_saint

120.01.07, 20:35

оце по-нашому. дайош ефект замість ефективності