Опрос!

  • 11.02.24, 09:22
Что по вашему является более реальным?
[Приєднане голосування]

Суть конфликта между Зеленским и Залужным:...

  • 01.02.24, 13:23
Дело в том, что Залужный и есть тот самый брат Порошенко, которого он убил! Из-за этого Петр сменил фамилию Вальцман на Порошенко, а Валера на Залужный! Не захотел быть однофамильцем со своим убийцей! Это все нарыл Буданов!

Молитва о России!

  • 05.01.24, 11:19
Боже! Зачем тебе эта куча дерьма?!Развратнее Вавилона, лживее сатаны...В невинной крови с головы до ног...Грабеж и насилие - ее религия...Подлость - ее природа...Замшелая в грязи и тщеславии...Она и от Тебя требует стать подданным своего царяТы, Боже, поклонишься ли андрофагам долготерпением своим оправдывая злодейства их?Боже! Зачем тебе эта зловонная куча кровавого дерьма?!

По поводу прилета в Белгород Небензя...

По поводу прилета в Белгород Небензя созвал ганг-банг вечеринку в ООН!

Чому зникли динозаври. (оффтоп, але цікаво)

  • 26.12.23, 17:45
Атеїзм та одностатеві стосунки призвели до зникнення динозаврів! Наразі в Європі та Америці розмножуються лише ті, хто дотримується традиційних поглядів на життя. В Біблії є прямий божий наказ розмножуватися. В пику йому, мабуть, атеїсти "самореалізуються" і вигадують "чайлд-лесс" та "в-дупцю-с" стилі життя. (ще є естетична течія "скандинавський мінімалізм", несумісний з малими дітьми, але саме його вплив не доведений) Отже юнацтво переважно походить з...

Читати далі...

А чи є різниця між хорошим арабом...

  • 07.10.23, 14:42
...і хорошим москалем?
[Приєднане голосування]

Важливе питання! (18+)

  • 23.08.23, 20:12
Гола жінка стоїть на ліжку в позі на плечах і колінах, а в мене в руках ремінь. Б'ю її по сідницях. Вона кричить "Ай", "Боляче!" На її дупі починає наливатись кров'ю рубець. А я не можу позбутися відчуття, що вона не щира, і бреше мені. Що її "ай!" - наскрізь брехливе! Повторюю удар - знову крик, знову рубець, і знову відчуття того, що мене обманюють, не покидає мене. Її крик відскакує від гранітних плит підлоги і луна гуляє між підлогою та стелею підкреслюючи...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Важливе питання!

  • 18.08.23, 10:54
Херсон у нас тут, у Європі, Білорусь також У нас тут у Європі. Увага! Питання! Чому картоплю та помідори завезли аж із Америки?

Важливе питання!

  • 17.08.23, 06:25
Коли ви дозволяєте своїм жінкам полишати жіночу частину хати?Які у вас правила?[Приєднана картинка]
[Приєднане голосування]
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
52
попередня
наступна