Да здравствует самый гуманный суд в мире !!!

Конституційний суд України оголосив своє рішення, прийняте у справі по зверненню народного депутата Юрія Костенка відносно використання червоного прапора для увічнення Перемоги  і  вважає цей закон неконституційним.  У зв'язку з тим, що Закон України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років"  міститься винятковий перелік державних символів, у якому червоний прапор відсутній !!!!!!!!!!!!!!!.

Нагадаю, напередодні Конституційний суд відкрив провадження по зверненню народного депутата Юрія Костенка про неконституційність закону, який передбачає вивішування копій Прапора Перемоги під час усіх офіційних заходів, присвячених Дню Перемоги,  днів звільнення і оборони населених пунктів від німецько-фашистських загарбників, а також розміщення їх поряд з національним прапором на будівлях органів влади. Президент підписав закон 20 травня.

25 травня в Україні цей закон набув чинності - один з самих антиконституційних  законів - закон про червоні прапори. /Віднині щорічно під час святкування Дня Перемоги разом з державним прапором на держустановах мали би вивішуватися червоні знамена/.

 ??? Риторичне запитання:. як двієшник може бути гарантом Конституції,   якщо його коефіцієнт інтелекту  дорівнює 1.



32%, 33 голоси

9%, 9 голосів

59%, 60 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ГПУ начхати на резолюція Європарламенту ???!!!

Бандитська ГПУ  України,  яка кришує і обслуговує  кукловодів для України,  навіть і в  думках  не має бажання  виконувати резолюцію Європарламенту,  щодо припинення політичних репресій проти опозиції, тому що грошики їм проплачено, план їх дій змодельовано, ззовні, -  на 3  роки вперед !!!

Кашеподібний  прокуратор  України  Віктор  Пшонка цинічно заявив: «Досудове  слідство практично завершене ????????????».   ГПУ   не хвилює резолюція  Європарламенту,  щодо припинення політичних репресій проти опозиції  - її  хвилює відпрацювати  отримані  мільйони.  Вже на сьогоднішній день  відомо !!! що є змова між  депутатами від  партії регіонів і ГПУ,  вони  на стрілці  добазарились про те, що найближчим часом вони відправлять  офіційні віписки на скарги народних обранців  та  Юлії Тимошенко  на  всіх  рівнях.

І навряд чи  клопотання про поїздку Юлії Тимошенко до  Страсбургу для участі у сесії ПАРЄ  буде задоволено !!!

Зате колишній злодій і корупціонер Кучма може  безперешкодно поїхати в Париж, а ЛІДЕР  ОПОЗИЦІЇ !!!  -  Юлія Тимошенко має чекати рішення прокуратури ????????? , якого  не  буде !!!.  Ми, чесні українці,  проти  вибіркового підходу,  ...  - своїм  дозволено  ВСЕ,  а  вам,  казли  -  закон !!!    Це  не  демократія  !!!  Це  бандократія !!!

Як відомо, 9  червня Європейський парламент ухвалив резолюцію, в якій закликав українську  владу припинити політичні репресії проти  лідера  опозиції !!!  Юлії Тимошенко та скасувати їй підписку  про невиїзд, яка стосується поїздок всередині  !!!  та за межі країни, що дозволить !!!   їй вести політичну діяльність. Але нашим можновладцям  начхати  на  світову  громадську  думку,  їм  начхати на нас ….   -   вони  поводять себе  в  Україні  як правжнісінькі  БАНДИТИ !!!



55%, 17 голосів

35%, 11 голосів

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому ми дозволяємо "розтерзувати" своїх !!!

Лідер  партії  "Батьківщина"  Юлія Тимошенко  цього тижня завершує ознайомлення з матеріалами своєї кримінальної справи.  Про це сьогодні на погоджувальній раді парламенту заявив лідер фракції  "БЮТ-Батьківщина"  Іван Кириленко.  За його словами Тимошенко  "перечитує по чотири тисячі сторінок в день  ?????????????".  "У зв'язку з набуттям чинності страшного «закону»  про скорочення терміну ознайомлення з матеріалами кримінальної справи,  у Юлії Тимошенко цього тижня збігаєтермін ознайомлення з матеріалами справи !!!!!!!!" – цитата з Української правди. 

Він також заявив, що фракція БЮТ вимагатиме від ГПУ виконання рішення Європейського парламенту відносно переслідування опозиції в Україні.  Кириленко підкреслив,  що Європарламент є однією з найвпливовіших європейських установ, "рішення якої бажано виконувати". 

 Нагадаю, напередодні ,  Європарламент ухвалив резолюцію у якій призвав українську владу не переслідувати політичну опозицію і пом'якшити  застережні заходи, зокрема - екс-прем'єру  Юлії Тимошенко, яка знаходиться під підпискою про невиїзд, і екс-главі МВС Юрію Луценку,  який міститься під вартою в СІЗО.

 А  де  є  ми  українці !!!!!!!!!!!!   Де ж  наші  так звані  патріоти !!!!!!!!!!!!!!!!!



58%, 50 голосів

15%, 13 голосів

27%, 23 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Друзья !!!

… Друзья - это не просто шутки,  улыбки,  слезы  и слова.

Друзья - это любовь и чуткость,  доверие и доброта.

…Друзей теряют и находят,  но если честен ты с судьбой:

Ничто тебя от счастья не  упрячет,   не нанесёт сердцу  боль.

… Я знаю,   есть друзья на свете ,  -  друзья навеки, навсегда,

Нам вместе по плечу  горные походы и ветер, стужа, холода.

… Любовь друзей,  она навечно - других ведь слов не подобрать,

Мы постоянно будем  помнить,  любить,  мечтать и вспоминать ! …


Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна