Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Коханій

  • 09.06.12, 00:56
3

Останні статті

Коментарі

Гість: lemka

19.06.12, 01:04

Вах! і тут Кузьма!

    29.06.12, 01:09Відповідь на 1 від Гість: lemka

    Тобі не подобається?

      Гість: lemka

      39.06.12, 01:19Відповідь на 2 від Klon007

      Тобі не подобається?Я ще не дивилася... Відео і фото я переглядаю пізніше. Просто закидаю у вибране. До КУЗЬМИ в мене особливе ставлення. Я знаю точно, якщо сваримося, значить це друг на все життя. А з ним я сварюся постійно, хоча не можу сказати, що моя парсуна така вже і цікава. Пам*ятаю його перший хіт у 1989 році на першій Червоній Руті - "На даху добре". Класний хлопець, правда мені подобається вже інший. Слава Богу, ми обоє уже маємо пари, тож просто знайомі. Останнім часом часто перетинаємося. Я жартую. Звісно, подобається. Я виростала на його піснях і в мене була фєнічка, на якій великими літерами було написано "СКРЯБІН".

        410.06.12, 21:52Відповідь на 3 від Гість: lemka

        я радуюсь, бо мені його пісня також сподобались ще зтих часів, але поспілкувавшмсь на корпоративі особисто я впевнився, що це - Людина, і все що він робить, він робить щиро, аце для мене головне

          Гість: lemka

          510.06.12, 22:06Відповідь на 4 від Klon007

          Ну і добре. У цім світі тяжко когось не образити... Він хороший.

            610.06.12, 22:15Відповідь на 5 від Гість: lemka

            Ну і добре. У цім світі тяжко когось не образити... Він хороший.Хороший це дуже просто, я намагався підкреслити в тексті, але підкреслю ще і пунктуаційно - він Людина з великої літери. Досить?

            п. с. наскільки я отримав враження від спілкуваннея, більше цому би не сподобалось...

              Гість: lemka

              710.06.12, 22:24Відповідь на 6 від Klon007

              Ну, сподіваюся, що не підлий... Це добре. Деякі не бувають людьми, вони просто Герої, приміром Ігор Мазур. І т.д. Вибач... Мені тяжко в цім світі ще й тому, що я не мужчина. Важко не образити когось, не вибравши і т.д. Тому так пишу. А якщо чесно, дістали мені всі своєю, тією діяльністю. Нещодавно я прочитала висновок на свою дисертацію. Там написано, що я рекламую, чи шо, свої назви розділів... Теж, ніби Люди писали. Я невеликого зросту, моє псевдо Бандера. Яка реклама? Я і копійки за свою роботу не брала, умію відмивати імидж, так безоплатно ж... Подаватиму на суд. Дістали. Усе згадаю. І кожному персонально. По Гамбурзькому рахунку шкіру здеру!

                810.06.12, 22:29

                Ти така войовнича, аж мені страшно, але ма мою думку, це не варто. Чому?
                Сонечко, якщо ти жінка, ти меашь їх таких нехорошщіх дролати лагідністю, та словом розумним, а не люттю, зараз ніхто не воює, не стріляє... На жаль навіть на цьому порталі є типо чоловіки які прикриваючись авками та ніками Степана андрійовича створюють йому негативний імідж, тому не долужно спотворюватись до рівня офіційної опоциції... Це моя думка.

                  910.06.12, 22:30Відповідь на 8 від Klon007

                  Сорі за помилки, писав не редагуючи))

                    1010.06.12, 22:41Відповідь на 7 від Гість: lemka

                    Ну, сподіваюся, що не підлий... Це добре. Деякі не бувають людьми, вони просто Герої, приміром Ігор Мазур. І т.д. Вибач... Мені тяжко в цім світі ще й тому, що я не мужчина. Важко не образити когось, не вибравши і т.д. Тому так пишу. А якщо чесно, дістали мені всі своєю, тією діяльністю. Нещодавно я прочитала висновок на свою дисертацію. Там написано, що я рекламую, чи шо, свої назви розділів... Теж, ніби Люди писали. Я невеликого зросту, моє псевдо Бандера. Яка реклама? Я і копійки за свою роботу не брала, умію відмивати імидж, так безоплатно ж... Подаватиму на суд. Дістали. Усе згадаю. І кожному персонально. По Гамбурзькому рахунку шкіру здеру!Короче - закохай в себе москаля так, щоб він капітулював

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна