Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Доки баньдюки-олігархи будуть нас грабувати !!!

Баньдюк-злодій  Дмитро Фірташ  і лідер опозиції України  Юлія Тимошенко повинні  б  22 липня з'явитися до окружного суду південного округу  Нью-Йорка.  За рішенням судді Річарда Салливана, Тимошенко і Фірташа чекають в суді в 11:45. 

Юлія Тимошенко і народні депутати від фракції БЮТ-Батьківщина у своєму позові вимагають визнати неправомірними дії Фірташа і вищих посадовців України з вкрадення кримінальною структурою  РосУкрЕнерго  12  млрд куб м газу  в  українського народу, а також визнати змовою угоду яка була досягнута в Стокгольмському суді,   між  Бойком і самим же Бойком

До 13 липня сторони повинні надати суду інформацію про суть позову і захисту, обгрунтування того, чому ця справа відноситься до юрисдикції саме цього суду, про попередні спроби досудового залагоджування конфлікту а також оцінити тривалість судового розгляду.

Тимошенко  збиралася особисто бути присутньою при розгляді її позову в Окружному суді Нью-Йорка.  Проте лідер Батьківщини знаходиться на підписці про невиїзд,  а 25 червня суддя-баньдюк Печерського суду Києва Родік Киряєв свідомо відхилив клопотання про зміну міри припинення, знаючи важливість для народу України цього суду

P.S.: Американське законодавство дозволяє  будь-яким  іноземцям вирішувати суперечки в судах США - на підставі міжнародного права !!!  Зокрема,  це передбачено актом про зарубіжні цивільні позови (Alien Torts Statute) і актом про організації, які займаються  рекетом  і  корупцією (RICO).  Саме такою організацією і є РосУкрЕнерго !!!

Чи виграє Тимошенко справу ?


47%, 15 голосів

0%, 0 голосів

53%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

127.06.11, 19:52

для меня что тимошенко ,что янукович одно и тоже.если ты непонимаешь,это сейчас ,тоя желаю тебе чтобы тимошенко стала президентом .что ты понял,как поняли те кто глотку драл за янека.ничего личного.

    227.06.11, 20:01

    І грішне з праведним.
    Alien Torts Statute дозволяє звертатися громадянам до суду США щодо порушення прав людини, закріпленим в міжнвродному праві та міждержавних угодах США.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_Tort_Statute

    А RICO є актом, що передбачає відповідальність за рекет і корупцію, що порушують законодавство в США усіх штатів.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Racketeer_Influenced_and_Corrupt_Organizations_Act

    І не слід забувати про Закон України "Про міжнародне приватне право"
    http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2709-15

    Там чітко вказана процедура імплементування рішень іноземних судів на території України.

      327.06.11, 23:03Відповідь на 2 від Lost_paradise

      А в нижніх реченнях так і сказано, що РосУкрЕнерго це рекетирська компанія по відношенню до громадян України, а то що вона корумпована так і доводити не требе, бо Бойко - міністр палива і енергетики /автоматична корупція !!!/

      P.S.: Категорично заборонено міжнародним законодавством олігарху очолювати дане міністерство !!!

        427.06.11, 23:35Відповідь на 3 від Julia_21*

        По-перше що ви розумієте під рекетом і що під цим розуміє міжнародне право? Хотілось би поточнити, яким самим міжнародним законодавством заборонено очолювати дане міністерство?
        По-друге які саме міжнародні права людини були порушені?
        Нагадаю, що корупція є карним злочином, котра є економічним злочином проти держави, а не проти прав і свобод людини.
        По-третє RICO передбачає порушення законодавства штатів, а не України. Ці два акта Alien Torts Statute та RICO пов'язані між собою, як слон із моською. Я навів посилання можете ознайомитись.
        По-четверте в нас діє Закон України "Про міжнародне приватне право" і рішення суду Нью-Йорка не буде імплеменоване в України.
        Я терпіть не иожу Яника, проте я юрист і не можу всерьйоз сприймати такі речі. Не люблю коли мені брешуть, хто б це не був.

          527.06.11, 23:42Відповідь на 4 від Lost_paradise

          не буду вступати з вами в суперечку - ви ж бо юрист, тай ще такий що не любить Янека але коли в народу України Бойко краде впряму не ховаючись 4 млрд. долларів, то це що не злочин !!! і для чого власне нам в Україні такі юристи як ви, якщо ви знаючи цей факт і маючи всі матеріали /Тимошенко і міжнародні аудиторські компанії їх вам дають/ не відкриваете кримінальної справи, ... адже за законодавством ви зобовязані це робити !!!

            627.06.11, 23:52Відповідь на 5 від Julia_21*

            Пані, кримінальні справи відкриває міліція та прокуратура. Я вам відкрию секрет - не всі юристи працюють в органах. І мене як юриста, працюючого в галузі господарського та цивільного права, закон ні на що не зобов'язує. Ви ж доросла жінка, а як маля, чесне слово.
            І передивіться мій попередній пост - це злочин, проте злочин проти держави, а не проти прав і свобод людини. Є різниця, адже якщо ви уважно подивитесь Alien Torts Statute, то бачите, що справи розглядають за злочини проти прав і свобод людини і громадянина.
            І я казав, що в нас діє законодавство України, а не США, тому рішення суду Нью-Йорку не може бути імплементоване в Україні через правові причини, а не через наше хочу/не хочу. Закони треба виконувати, якщо ми хочемо жити в правовій державі.

              728.06.11, 14:00

              Нажаль,я песиміст.Справедливості нема,але за неї ПОТРІБНО боротись.Покликала своїх друзів прочитати і обговорити цю тему,якщо Ви не проти.

                828.06.11, 15:57

                Відповідаю на запитання в заголовку: поки ми всі разом не відстороним їх від влади. І це не утопія!!! Головне об"єднатись

                  928.06.11, 16:29

                  Бандитські розбірки...
                  А хто Юльку призначав лідером опозиції???

                    1028.06.11, 17:33Відповідь на 9 від дТОЛЯізХорола

                    а хто в нас голова опозиційної фракції - Толя з Хорола ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна