Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Освічена людина не може не бути антисемітом.

  • 06.11.16, 02:25
ЖИДИ 
В.М. Гладкий, 1921 р.

Освічена людина не може не бути антисемітом. Але, щоб не бути голослівним, приведу зараз думки з даного питання деяких зі своїх однодумців.

ДІОДОР (1 ст. до н.е.). Жиди не змішуються з іншими народами, а дивляться на них як на ворогів.

ТАЦИТ (2 ст.). Вони нехтують все те, що нам святе і роблять те, що викликає у нас відразу.

АБД-аль-КАДИР (19 ст.). Жиди, що живуть по усьому світу і все-таки не втрачають зв’язки між собою, хитрі, небезпечні і ворожі іншим людям істоти.

МАРТІН ЛЮТЕР (16 ст.). Немає і не було під сонцем більш кровожерливого і мстивого народу, ніж жиди. Вони душать і знищують інше населення і на цій підставі вважають себе Богом обраним народом.

МАРІЯ ТЕРЕЗІЯ (18 ст.). Я не знаю гіршої чуми для держави, ніж жидівське плем’я.

ВОЛЬТЕР (18 ст.). Ця маленька нація не ховає своєї непримиренної ненависті до всіх інших народів. Її представники завжди жадібні до чужого добра, підлі при невдачі і нахабні при удачі.

ҐЕТЕ (19 ст.). Вони мають віру, що благословляє їх на обкрадання чужинців.

НАПОЛЕОН І (19 ст.). Весь жидівський талант зосереджений на лихварстві і здирництві. На жидів треба дивитися не як на секту, а як на націю. Це нація серед націй. Це гусениця, це сарана, що спустошує Францію. З Мойсеєвих часів усі жиди лихварі і гнобителі. Філософським навчанням жидівського характеру не зміниш, для них потрібні виняткові спеціальні закони. До жидів відносяться з відразою, але треба зізнатися, що вони дійсно огидні; їх також зневажають, але ж вони і гідні зневаги.

ШОПЕНГАВЕР (19 ст.). Батьківщина жидів – інші жиди.

ФРАНЦ ЛІСТ (19 ст.). Настане день, коли для всіх народів, серед яких живуть жиди, питання про їхнє поголовне вигнання стане питанням життя або смерті, здоров’я або хронічної хвороби, мирного життя або ж вічної соціальної лихоманки.

АЛЬБЕРТ ШЕФЕЛЬ (19 ст.). Вони (жиди) не змішуються з навколишнім населенням, а завзято працюють над руйнуванням і знищенням вірувань, звичаїв, побуту й економічного добробуту цього населення. Завдяки своїм винятковим даруванням, жиди часто домагаються тимчасової влади, але ті ж якості завжди повертають їхній успіх у поразку.

ДЮРИНГ (19 ст.). Ворожість, що відчувають жиди з незапам’ятних часів до всіх інших народів, носить інтернаціональний характер, а тому і вирішення жидівського питання є обов’язком всіх держав. Жиди загрожують не тому чи іншому народу окремо, а всьому людству!

ЛАГАРД (19 ст.). Це чужорідне тіло викликає в живих організмах інших націй хвороби, гниття і смерть. Жиди далекі європейським народам і як чужинці приносять із собою тільки розкладання. З трихінами і бацилами не ведуть переговорів і не перевиховують їх, а намагаються знищити як можна скоріше. Я б відняв у жидів перш за все те, чим вони сильні, а саме – гроші.

БІСМАРК (19 ст.). У жидів немає своєї батьківщини. Вони щось загальноєвропейське, космополітичне. Вони номади. Придавите одного жида і з усіх боків роздасться лемент.

Граф ОКУМА (20 в.). Цей кочовий народ не має своєї батьківщини й усюди, куди б він не заблукав, намагається знищити любов до батьківщини і здорові державні початки.

Подібними витримками можна списати сотні сторінок. Серед видатних людей в антисемітах недостачі немає. Мало того, можна сказати, що ті з них, яким доводилося зіштовхуватися з жидами або які просто цікавилися жидівським питанням, усі юдофоби.

Але не самі лише відомі люди – антисеміти, а й прості російські селяни. Я великий шанувальник мужицького розуму. Ніколи інтелігенту, що заплутався у своїх і чужих думках і поглядах, не виразити свою думку так ясно, просто, тверезо і практично, як те робить неосвічений рядовий мужик наш. Мені завжди пригадується фраза одного мого знайомого хуторянина, сказана під час обговорення жидівського питання: «Ні, паничу, жидів убивати треба! Це народ такий, з ним нічого не поробиш. Якщо ти їх не уб’єш – вони тебе в труну живим заженуть!»

А що таке являє собою зараз Росія як не країну, живою забиту в труну? І хто ж, як не жиди, загнали її в цю труну?

Дуже вже характерне це явище, що як простий народ, так і справжні освічені люди всі антисеміти. Перші коряться в цьому випадку безпомилковому, природному інстинкту самозбереження, другі приходять до того ж висновку шляхом наукового мислення. Посередині між природними і науковими юдофобами пролягає досить товстий шар юдофілів. Ці «посередні» люди не подужали глибини премудрості, а погано переварений науковий матеріал заглушив у них голос природи. Вони не бачать різниці між жидами і ґоями з різних причин. Але всім цим людям доводиться насильно заглушати в собі самим Творцем вкладений у них антисемітизм, і природа жорстоко мстить їм за це руками тих же жидів.

Зараз відбувається поголовне винищення російської інтелігенції, що об'їлася жидівським падлом, і недалеко той час, коли в Росії залишаться одні сірі мужики, яких врятує їхнє юдофобство.

Щоб зрозуміти божественність походження антисемітизму, ми повинні познайомитися з «Богом обраним народом», а для цього нам треба глибше вникнути в його релігію.

Як можна визначити усяку віру взагалі!

Тільки як несвідому потребу, вкладену природою в єство людини. Ця потреба представляє із себе страшну силу. «Віра рухає гори» і рухає вона їх зовсім незалежно від того, у що і як вірять люди, що ці гори пересувають. Вона абсолютно не піддається науковому дослідженню і стоїть значно вище людського розуму. Найвидатнішому мудрецю вона так само мало зрозуміла, як і рядовій людині. «Роз’яснити» віру людям не дано, вони можуть тільки користатися нею, як певною силою, що вони і роблять з незапам’ятних часів.

Тисячі, десятки тисяч царств, племен, народів і культур створювалися, існували, руйнувалися і знищувалися за допомогою і при безпосередньому сприянні віри. Вона може приносити людині добро і зло і завдання людей зводиться до того, щоб знешкодити її і змусити служити своїм інтересам. Для цього безмежна силища віри втискується у вузькі рамки релігії, а ця остання віддається в розпорядження державної влади, що з її допомогою створює могутні царства і великі народи. Іноді віра виривається з кайданів релігії, що її стискує, і робить страшенні спустошення. Летять у безвість культури і держави, вирізуються, знищуються і вимирають племена, народи і цілі раси. Побешкетувавши таким чином, віра притихає і люди знову накидають їй на шию аркан релігії.

Далі буде...



15

Коментарі

17.11.16, 00:26

Всі так бояться коментувати... Жи2 ще не запровадила через український кнесет статтю про покарання ТИТУЛЬНОЇ ВИМИРАЮЧОЇ НАЦІЇ за "антісімітізЬмЪ", а вже перелякані куклоїди сцуть! А ПОВИННІ БОРОТИСЬ, доки не зникли як нація! Ввести статтю ЗА АНТИСЛОВЯНІЗМ!!!!

    27.11.16, 00:37

      37.11.16, 16:23Відповідь на 1 від Alter ego*

        47.11.16, 19:59Відповідь на 1 від Alter ego*

        Статтю вводити не обов"язково.Тисячелітнє християнство,уроки християнської моралі,холокосту,толерантності тихою ходою роблять свою мерзеннц справу виховуюи з народу покірне стадо.
        Щодо бояться,то це має місце...,а от чому шановна пані шифрується зі словами жид,антисеміт???Зайва пересторога?обережність?Думаю цього робити не слід,аби вони чули, та знали,що ми звемо їх так,як їх звав великий батько наш Шевченко та наші прадіди.

          57.11.16, 23:21Відповідь на 4 від StasSV

          Статтю вводити не обов"язково.Тисячелітнє християнство,уроки християнської моралі,холокосту,толерантності тихою ходою роблять свою мерзеннц справу виховуюи з народу покірне стадо.
          Щодо бояться,то це має місце...,а от чому шановна пані шифрується зі словами жид,антисеміт???Зайва пересторога?обережність?Думаю цього робити не слід,аби вони чули, та знали,що ми звемо їх так,як їх звав великий батько наш Шевченко та наші прадіди.
          Це Ви так про мене? Це моє коронне скорочення із-за призирства! Як підлітки, що зневажливо ставляться до "предків", тобто батьків, і кажуть:"па!", "ма!" То Ви не читаєте мої замітки і мої з Богданом Ляшко коменти до них. Бо так жиди ДІСТАЛИ, що лишається тільки жи2!!!

            67.11.16, 23:22Відповідь на 3 від master_s

              77.11.16, 23:25Відповідь на 4 від StasSV

              Обов'язково! Доки не ввели, як у своєму Зраїлі та інших, переповнених жи2-ю, розвинених країнах! А таки введуть, ось побачите! І щось НЕОДМІННО потрібно мати на противагу цьому БЕЗЧИНСТВУ й НАСИЛЬНИЦТВУ!!!

                88.11.16, 14:13

                это не простой вопрос, посмотрите Девида Дюка

                  911.11.16, 16:24Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                  Думаю вряд чи знайдеться щось,що я не бачив чи не читав про жидву,але від того не весело на душі

                    1011.11.16, 17:03

                    евреи такой же народ как и все, есть плохие люди, есть хорошие ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна