хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Твій сусід

ТВІЙ СУСІД
Протягом усього життя нас закидає у найнеймовірніші місця, де ми маємо або хочемо жити постійно, чи перебути якийсь час, щоб потім податись далі. У будь – якому разі маємо справу з пошуком житла та з власниками квартир, будинків, кімнат, ліжок. Коли всі питання із власником вирішенні, все обговорено, ви стаєте ще одним жителем у помешканні, де вже хтось живе чи буде жити.
Розпакувавши всі свої валізи, сумки і пакети, вибравши ліжко на якому буде зручніше, якщо ще маєш з чого вибирати, ти поступово розкладаєш речі і знайомишся з усіма мешканцями квартири ( кімнати), з якими маєш жити . Це твої сусіди.
У вас може бути багато спільного. Вечорами ви обговорюватимете відомі вам гурти, стилі улюблених письменників, пити чай, обмінюватись конспектами, ксерокопіями, книгами, пліткувати, будете разом спустошувати холодильник о другій ночі, їздити в гості; чекатимете закінчення канікул, щоб усіх побачити і нарешті поговорити. Ця людина стане твоїм найкращим другом, якого в тебе ніколи не було. Список можливих спільних дій можна продовжувати довго і нудно, ви самі все це знаєте. Після закінчення навчання будете вітати один одного з усіма можливими святами, писатимете СМСки, е-мейли, можливо листи, і залишитесь хорошими друзями.
Проте усі люди різні. Можливо і ти не найкращий сусід – однокімнатник. Тож потрібно бути готовим до того, що, можливо, ви станете не друзями, а ворогами. Він ( мається на увазі твій сусід ) може голосно співати не маючи при цьому ні слуху, ні голосу, чим виводитиме тебе з рівноваги і не реагуватиме на твої прохання нарешті замовкнути , в нього може бути багато друзів, які будуть приходити вечорами і порушувати тишу в кімнаті ( квартирі ), не митиме посуд, залишатиме брудні сковорідки (каструлі) для тебе, братиме твої речі, наприклад одяг, коли тебе не буде, може випадково зачинити тебе в квартирі, а ключа від дверей у тебе немає. Тобі ця людина може просто не подобатись і усі її дії будуть тебе нервувати.
Життя дивна штука, яка часто дивує нас сюрпризами приємними і не дуже. Стосунки між сусідами не глобальна проблема, її можна дуже легко вирішити знайшовши нове житло або серйозно обговорити усі ваші незгоди. Сприймай усе з посмішкою і життя посміхатиметься тобі.


ЗЫ. Мене тут попросили викинути в нет, шоб ви сказали чого статтям не вистачаэ
15

Коментарі