хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

На Дніпропетровщині створено штаб Національного захисту області

У приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації (штаб Національного захисту Дніпропетровської області) відбулась прес-конференція за участі дніпропетровських бізнесменів, представників партій «Удар» Сергія Пасхалова, «Демократи» Гліба Пригунова, ВО «Свобода» Дмитра Барлюти, «Батьківщина» Олега Робкіна, координатора руху «Третя республика» Вадима Шабанова та керівника Штабу Національного захисту Дніпропетровської області Андрія Денисенко в присутності представників громадськості. 

В ході прес-конференції стало відомо, що за участі всіх суб’єктів місцевого Майдану було створено Штаб Національного захисту Дніпропетровської області, на чолі з представником Правого Сектору Андрієм Денисенком. 

Крім того, сьогодні між представниками колишньої влади в особі голови обласної ради Євгена Удода, політичних партій (крім КПУ) та громадських об’єднань Дніпропетровщини, а також штабу Національного захисту було підписано звернення до мешканців області.

Учасники прес-конференції зазначили, що новопризначений голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський має підтримку усіх сил, які увійшли до складу штабу Національного захисту і одностайно підтриманий 15-тисячною аудиторією Народного Віче, що відбулось у Дніпропетровську.

В зверненні йдеться зокрема про таке, - у цей складний і відповідальний час, запевняємо, що докладемо усіх зусиль заради збереження в області миру, спокою та порядку. Зараз нам необхідна спільна підтримка, розум та політична воля, аби уберегти наш край та його людей від будь-яких провокацій, що дестабілізують ситуацію у регіоні.

Підписанти заяви підтримують рішення Верховної ради України про відсторонення від виконання обов’язків Президента України В.Ф. Януковича та проведення 25 травня 2014 року чесних, прозорих та демократичних президентських виборів. 

Підтримано, зокрема, і рішення Верховної ради України про створення нового Уряду, від якого Дніпропетровська громада очікує рішучих та компетентних дій для запобігання економічного колапсу.

В заяві також рішуче засуджуються прояви сепаратизму та агресію з боку керівництва Російської Федерації, апелюючи до Конституції України та її основних законів які гарантують територіальну цілісність і суверенітет України.

Крім того, правоохоронними органами Дніпропетровської області буде проведено ретельне розслідування усіх випадків застосування насилля та інших злочинів, спрямованих на представників Євромайдану, журналістів, чиїй діяльності перешкоджали, а також мирних громадян, під час мирних мітингів та акційпротесту у Дніпропетровській області. Всі винні будуть покарані згідно Кримінального кодексу України.

В Україні та Дніпропетровській області має бути налагоджено порядок та стабільність. Саме тому, усіх небайдужих представників політичних сил, громадських рухів та організацій закликаємо до консолідації зусиль, спрямованих на захист територіальної цілісності, свободи та незалежності України, відновлення правопорядку та керованості владних структур області.






Прес-служба штабу Національного захисту Дніпропетровської області
13

Коментарі

123.07.14, 20:55

Західні українці Вас підтримають.....
Репост.

    223.07.14, 20:57

      323.07.14, 20:58Відповідь на 1 від БілаКоролева

      Західні українці Вас підтримають.....
      Репост.
      Штаб національного захисту Дніпропетровської області, Кривий Ріг. Через два дні відправляємо спільно з незалежними профспілками України (Волинця) черговий автомобіль з гуманітарною допомогою в зону АТО, бійцям 40 го, Криворізького батальону! Приїду фотки викладу.

        Гість: djeromo

        423.07.14, 21:12

        Усрись на месте.

          523.07.14, 21:19

          Нужно просто работать а не истеричить

            Гість: fomafomich

            623.07.14, 22:10Відповідь на 3 від Округ 31

            А вояків що, уже нема? Чи зачекаєте третьої мобілізаційної хвилі? Захищайте свою область. Не лізьте у Донбас. Коломойська республіка. Слава, слава. слава! Гуманітарна допомога, ДОПОМОГА ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! бійцям. Захворіли чи що?

              723.07.14, 22:10Відповідь на 4 від Гість: djeromo

              Усрись на месте.А ты уже усрался сидиш.

                Гість: fomafomich

                823.07.14, 22:15

                так шо, не всё спокойно в коломойском королевсте, шо надо наводить порядок? вводите комендантский час. Проскакал гражданин, значит свой. Я тут крикнул бойцам: - Кто не скаче той москаль!!! растерялись, покраснели как девицы, но почему-то не скакали. а один ленточку ГЕОРГИЕВСКУЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! показал, добавив. что у многих такие.... Может ждут чего??????????????

                  923.07.14, 22:31

                  А діти в Донецькій та Луганській областях від чеченців гинуть. Знаєте як страшно коли діти по свисту міну намагаються дізнатися звідки стріляють... По перше, по друге, тупой и ещё тупее "сидя" на багатых запасах угля живёт бедно! А почему? Да потому, что донецких за "лохов" держат Ваши "коломойские". А тролям напомню, Иуда повесился! Непростительный Господом грех, хоть и выполнял приказ начальства (Господа), и свои тридцать "гривен" получил.

                    Гість: bayok

                    1024.07.14, 08:54

                    Особенно понравилось постановление "про перешкоджаня роботі журналіcтів". Это случайно не в Днепре держали выкраденных трёх журналистов? Это уже факт признаный всеми сторонами конфликта. И шо? Кого-то посадют?
                    Ну ты и шутник, а подписанты клоуны.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна