Профіль

Lerbod

Lerbod

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Приватбанк обмежує обслуговування жителів кримського півострова

Єдина послуга Приватбанку, якою на даний момент можуть скористатися мешканці Криму – зняття готівки в банкоматах
http://banking.org.ua/news/privatbank-obmezhuye-obslugovuvannya-zhiteliv-krimu-30.html

Верховна Рада уріже капітальні витрати, щоб підтримати оборону

Резервний фонд, кошти якого мають забезпечувати потреби часткової мобілізації та посилювати обороноздатність держави, поповниться на 6,882 млрд. грн. Можливим це стало після того, як Верховна Рада прийняла рішення скоротити витрати за іншими статтями. 243 народних депутати підтримали відповідні поправки до бюджету України 2014 року
http://banking.org.ua/news/verkhovna-rada-urizhe-kapitalni-vitrati-na-koryst-oborony-31.html

там і пропадаю

  • 06.10.11, 19:29
фанатам, які сидять в ЖЖ, до котрих і сам належу, викладаю сцилочку своєї стрічки на преславутому ресурсі. http://senquiem.livejournal.com — не багато не мало, а блог персональний Сенк’єма, вашого покірного слуги.

Про косметику, сайторобство та оптові продажі

В кожного сайтороба настає момент, коли він мусить переходити на повний цикл роботи — тобто не лишень клепати програмні фічі, але й думати за внятний дизайн та просування. Як не крути, а коли клієнту вигідно тримати нетівський ресурс, тоді й ти без роботи не залишишся.

Чи не першим замовником, якого оформили на близькі стосунки стала фірма, що займається продажем косметики оптом —Фортуна між іншим називається. Сам в них товар не брав — навіг суворому сайторобу цяцьки для краси? По тому, шо чув, то ніби нормальний, принаймні не видають ліцензію за оригінал — а якщо не намахують своїх клієнтів, то з такими працювати ще можна.

Хм, але якщо перейшли до цього ми полюбовно, то вже з самим процесом в мене проблеми — ну, не шарю я всіх заморочок з менеджментом і нюансами індустрії краси. Порадьте щось, допоможіть, даби ваш покірний слуга швидше вдуплився! З мене сайт ))

Чого мене сюди...

От блін, майже початок робочого тижня, купа напрягів на носі, а я лізу де не треба :)

Драсте, одним словом!
Сторінки:
1
7
8
9
10
11
12
13
14
попередня
наступна