Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

В будь-якій діяльності є бонуси

  • 29.10.14, 14:17
Даний пост мене побудив написати невеличкий бонус в 92 доляри за 27 хвилин непосильної праці. Ваш покірний слуга вже вихвалявся, що в вересні взяв курс на буржуйський фріланс

З тих пір, коли є вільна хвилина, намагаюсь підучувати англійську та братись за якусь роботу. Натура в мене лінива, тому більш-менш пристойний приробіток почався лише через місяць. Трохи халтурив, трохи вчив мову, трохи прокачував обліковий запис. Зараз вже й всього і не згадаєш. 

Спершу я розраховував на те, щоб мати ще одне джерело прибутку за межами країни. Типу, яка б не була криза в моїх клієнтів, але щоб це мене не вганяло в депрес. Потім почав приглядати якісь задачі для напарників -- тому що просто не справлявся зі всім. Проте сам кайф почався геть з іншого боку. 

Зараз найбільший прибуток при найменшому результаті я почав отримувати від банальних переказів... Наприклад, у вас є гроші в одній системі і гостра необхідність заплатити (за роботу, оренду чи покупку). При цьому людина приймає гроші в іншому вимірі. Ви починаєте метушитись, просити, щоб почекали, пробувати переказати гроші обхідними шляхами, натикаючись на всілякі перепони з часом та підтвердженням особи. 

Врешті постає питання або забити на угоду, або підключити третю сторону. Коли час підпирає, більшість вибирає другий варіант і шукає допомоги.

Аби ви могли цю допомогу надати, потрібно три речі:
  • рейтинг. Випадковому користувачу ніхто не перекаже й 10-ти баксів...
  • досвід в системі. Мусово самому пройти ті сім кіл, щоб знати часові рамки, комісію та можливі обмеження облікових записів. Наприклад, якщо в людини не підтверджений рахунок, ви не зможете нічого переказати, а вона кіпішуватиме, нарікаючи на обман...
  • гроші в потрібному місці в потрібний час. Достатньо 200-300 баксів, хоча зазвичай мова йде про дрібні платежі 20-50 умовних одиниць. Це може бути депозит з можливістю часткового зняття, гроші на якомусь з акаунтів, або картці.
Мені сподобалось бути лихварем. Чесно. Людина сама каже, скільки готова заплатити за послуги. Більшість не скупляться, вони прагнуть доплатити, аби лиш уникнути заминок та кидалова. 

Мінімальна перестраховка і в результаті всі щасливі: людина отримує своє "тут і тепер", а твоя винагорода доходить до тебе через 2-10 днів. В більшості випадків вона еквівалентна річній ставці депозиту. 

Ну, й найголвніше, що ти отримуєш -- це рейтинг. Нехай він зростатиме потроху, але через рік будь-якої діяльності ти матимеш куди більше перспектив, ніж ті, хто нарікає на владу, начальство чи погане виховання. 

Єдиний мінус -- після таких випадків на деякий час пропадає бажання працювати :)
3

Коментарі

Гість: юнона_176

129.10.14, 14:37

...знаю одного такого фрілансника программіста - мій однокласник. Вже щось років 5 або більше так працює. Замовлення шукає на американських сайтах. Спілкується скайпом. Гроші єлектронні. Ніби задоволений. Втримує всю сім"ю, досить личну.
.

    229.10.14, 14:41Відповідь на 1 від Гість: юнона_176

    як на мене не найгірший варіант.

    Колись ми з колегами обговорювали за коньячком варіант, коли б в Україні 5%-10% людей заробляли б за кордоном, нікуди при цьому не виїжджаючи.

    Це ж був би пристойний приплив іноземної валюти, продаючи яку народ би зміцнював нашу гривню