Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Мексиканці хочуть зняти фільм про вбивство Льва Троцького

Кінематографісти з Мексики планують зняти художній фільм про вбивство Льва Троцького, одного з організаторів Жовтневої революції сімнадцятого року в Росії. За словами продюсера фільму Моніки Лосано,найцікавішим в цій темі для неї є те, що сьогодні мало відомо про мотиви, які були у вбивці Троцького - Рамона Меркадера.
Відомо , що Лев Троцький наприкінці двадцятих років двадцятого століття емігрував до Мексики . Він не раз намагався виїхати з Мексики до Сполучених Штатів, але йому так і не вдалося отримати американську візу. Убили Троцького двадцятого серпня тисяча дев'ятсот сорокового року у його власному будинку в Мехіко. Вбивця – агент радянських спецслужб Рамон Меркадер.
Продюсер картини розповіла , що зніматимуть фільм іспанські, мексиканські, німецькі та французькі кінематографісти . Відома вже і назва нового фільму - <<Обраний >>.Наразі творці фільму займаються підбором акторського складу. Дата початку зйомок поки не повідомляється, але продюсер сподівається, що картина буде відзнята до кінця цього року.
2

Коментарі

Гість: Dиззззз

115.01.14, 19:00

на нашего Буншу похож

    215.01.14, 19:09Відповідь на 1 від Гість: Dиззззз

    на нашего Буншу похожопять Бунша

      Гість: fedik777

      315.01.14, 19:13

      а шо травы покурять обсадятся .. и сериальчы для бабуль..

        Гість: Dиззззз

        415.01.14, 19:29Відповідь на 2 від Casper*

        я все думал кому главную роль предложат...
        наверное, Безрукову ))))

          Гість: ЛиСиЦын

          515.01.14, 20:36

          Плюсую. Интересно. В Мексике много приверженцев Троцкого. У меня даже есть там друзья - троцкисты. Хотя, я не разделяю их взгляды. Главное отличие троцкизма, это тезис о невозможности построения социализма в отдельно взятой стране и о вооружённой экспансии Социалистической революции. Самая главная работа Троцкого с критикой сталинского СССР - "Преданая революция".

            615.01.14, 22:04Відповідь на 4 від Гість: Dиззззз

            я все думал кому главную роль предложат...
            наверное, Безрукову ))))
            100500