Безробітним полегчає працевлаштуватись

 Багато чого натворив Уряд Яценюка. Та є за що згадати злим словом і Уряд Гройсмана. Але сьогодні хочу порадіти гарним новинам. 
  Уряд прийняв рішення про повернення ЄСВ підприємцям за працевлаштування безробітних . Це дуже слушний крок на зменьшення безробіття в Україні. Особливо важливо це для випускників ПТУ. технікумів коледжів, які не мають змоги працевлаштуватися із-за вітсутності досвіду роботи. Якщо  повернення ЄСВ запрацює на повну , підприємці будуть заохочені брати таких робітників і це може сутєво вплинути  на життя майже мільона українців. Будемо  цьому  сподіватися і радіти.

Как избежать газового грабежа

 Новое правительство Гросс мана продолжает обворовывать граждан ценой на газ больше чем предыдущее. Тариф в 6.89 раздевает работающих. Аргументы правительства о том что они таким образом борются с коррупцией в газовой сфере-большое лукавство. С помощью субсидий от государства на комуслуги дерибанится бюджет в пользу газовых и энергетических олигархов.

Простейшие организационные и административные решения э могут успешно решить. проблему социальной защиты и ограничения коррупции.

Например- закупку и продажу газа добытого в Украине разрешить только государственной компании Укргаз по цене 1,6грн. и только населению и социальным потребителям

Покупку и продажу импортного газа разрешить только коммерческим структурам (Интергаз Еврогаз Газпром и т.д.) для реализации предприятиям по рыночной цене до 8,0грн. Конкуренция между ними заставит эту цену снижать.

Очень важно при этом запретить Облгазам заниматься покупкой и продажей газа. Их задача только траспортировка газа.

Таким образом выстраивается система взаимоконтроля и ответственности перед торговцами. транспортниками. потребителями и государством при этом возможности коррупции резко уменьшаются.

Народ владеющий недрами должен получать газ по реальным экономическим. социальным ценам. При этом эта цена может расти пропорционально росту зарплат и пенсий.

Хотите продавать газ по европейским ценам .тогда добивайтесь роста зарплаты до уровня европейской, а не грабте трудовой народ.

Не может народ позволять, принадлежащий ему газ. продавать себе по заоблачным ценам!

.


Що ми будуєм-демократию чи бандостан?.


Вже набридло дивитися маски шоу, які відбуваються на наших вулицях. Якісь згуртовані особи в масках вчиняють хуліганські дії, б,ются, лаються. кидають каміння і за це правоохоронці нікого не затримують. Все це ми бачили нещодавно у Львові, а раніше в в Харькові та Одесі.

Виникає питання, а чи в є в нас справді право охоронці? Скоріше вони просто прислужники черговим феодалам. І це пригнічує і вимагає дієвих змін.

Переконаний що в демократичному суспільстві не може використовуватись маскування обличча, тому що це знак про ухиляння від обов,язків і відповідальності громадянина за свої дії.

Є тільки один випадок коли це має сенс -бій с терористами. Тому що ці відморозки можуть потім помститися і знищити бійця і його рідню. І навіть в цьому випадку кожен з бійці з закритим обличчям повинен мати номер. Як би так було на Майдані, слідство про перевищення застосування сили і зброї не тривалось би роками.

Потрібно терміново вводити адміністративну відповідальність за приховання обличча.

Це дозволить різко зменшити використання тітушек. проплачених провокаторів і просто хуліганів. А суспільство швидче почне змінюватись в сторону цивілізованої охорони прав та свобод громадян.


Слова гарні а діла кепскі.

Прослухав виступ нашого Яйценосного. І виникає думка-Яка розумна і освідченна людина. Він знає. щоб запустити економіку потрібні і внутрішні і зовнішні інвестиції, потрібно кредитування бізнесу по низьким ставкам. що потрібна чесна приватизація і потрібна безкомпромісна боротьба с корупцією. А все це нам допоможе зробити МВФ. з яким у кролика-шакалика дуже довірливи стосунки.

Але виникає питання. Якщо він все це знає чому не робив це раніше швидко і наполегливо на протязі двух років? Чому він не працював разом зі своєю бригадою і бригадою Кондитера над створенням внутрішнього попита і тим самим створення внутрішніх інвестицій. Чому не добивався створення чесного конкурентного середовища між банками, піприємствами та бізнесменами? Чому не позакривав дірки вивозу прибутку в офшорні зони? Чому не покарані директори держ. підприємств за доведення організацій до банкрутства і зростання безробіття?А де ж боротьба з падінням гривни та ростом цін, які загнали народ в зубожіння Чому не покарані корупціонери за висновками парламетської комісіі?

То б то маємо красиві і грамотні вислови та не маємо відповідних дій. А ще древні казали- судити про людину потрібно не по словах. а по ділах його. Тобто речі ми слухаємо гарні. а діла в державі маємо кепскі. . Дуже багато маємо прикладів що наші керманичі просто не є слугами народу а прислуговують міжнародним фінансовим магнатам. Тому таких командирів треба відстороняти від керування інакше буде велика біда.

Їнформаційна протидія терористам



Зараз на теренах України відбувається гібридна війна. Спочатку Росія провела операцію по

захвату медійного простору в нашій державі, потім розставила своїх агентів в силових структурах і підготувала провідників “русского мира” в спортивно-війскових таборах. Все це відбувалося с застосуванням силових підрозділів Росії і дозволило Їй швидко анексувати Крим , а потім розпочати захвати адмінбудівель і силових частин на Донбасі. Використовуючі сітуацію з безробіттям в регіоні і пропоганду російського зомбоящіка, були створені боєві підрозділи сепаратистів, котрі включилися  в проведення терористичних операцій: нищіли людей, катували бійців , знищували інфраструктуру міст і селищ.

З метою легалізації цих утворень і розвалу держави ,була запрограмована ідея створення “Луганської народної республіки” і “Донецької народної республіки,” а потім” Новороссії”

Верховна Рада визначила ці дії як протиправними і антіконституційними, а ці угруповання терористичними. Тому проти них була застосована зброя силових підрозділів. В ціх подіях гинуть і українці і росіяни і все це відбувається тільки за ради втіхи москальскої верхівки, яка прагне підкорювати інші держави. Щоб такого не сталося з Україною, треба боронитися і в інформаційному просторі теж.

Тому закликаю всіх не застосовувати ні в якому разі сполучення- ЛНР, ДНР, Вони не народні а терористичні, тому при потребі тільки вживати ЛТР, ДТР

Медійникі не повинні йти на поводку у кремлівских кукловодів- імперців, щоб у глядачів і слухачів на підсвідомість не закладувалося поняття про народну підтримку ціх терористичних угруповань. Хто так не буде робити- автоматично підігрує сепаратистам та окупантам.

Тільки вживання- Луганські терористи , Донецькі терористи, підтвержує відданість незалежній Україні наших медійників і блогерів. Будьмо патріотами держави!

Слава Україні!



Нас знову пригничують

  


В додаток до вже написаного, про засилля російського контенту в радіоефірі України звертаю увагу громадкості на нові факти.

Нещодавно в нашому регіоні на першому каналі національного радіо, в ФМ діапозоні, почалися передачі “Крим-реаліі”.

Для підтримки громадян України які залишилися на теренах анексованного Криму це справді потрібно і важливо. Але як каже приказка “ примусь дурня богу молитися він і лоб розібье.”- так виходить і з керівниками державних радіоканалів. Ця передача йде і в ранку і в вечорі цілу годину  на усю країну. Вона звісно російскомовна і на ній транслюють в записі висловлювання Путіна і чиновників кримскої окупаційної влади. То б то замосковано відбувається пропоганда ціх діячів та їх вказівок. Хіба це потрібно і чи це сподобається україномовним слухачам після того як окупанти загарбали Крим і ведуть війну на Донбасі? Звісно ні. На мою думку просто відбувається подальша експансія “русского мира”, в котрій задіяні і “українські” посадовці радіокомпанії і наглядової ради.

Дійсним українськім діячам зрозуміло, що так здавати інформаційний простір дуже шкідливо, бо українська мова- це природний кордон проти українофобів та загарбників.

Кто забивает украинскую культуру

                        


Летом приятно отдыхать на природе, под пение птиц, а иногда и под мелодичную музыку радио ФМ. Последнее время мне это улыбается часто и вот что заставляет волноваться.

В нашем регионе (зоне АТО) очень мощный сигнал радиостанции «Пятница» которая постоянно методично крутит российские песни советского периода, а вот украинских только по одной,две в час и то сомнительного вкуса а российский шансон вообще зашкаливает.

Как вам- « Эй гуляй славяне.. кури кальян и будешь сыт и пьян» или «Я украл не у частных лиц.. на хвосте у меня лягавые» или «Я убью тебя лодочник»

Вот так назойливо в голову миллионам украинских радиослушателей внушаются российско-бандитская культура. К чему это приводить мы уже четко ощутили-забвение украинских авторов, забвение своей истории и родовых корней, развитие мышления сепаратизма и как результат терроризм и гибель тысяч людей.

Те кто «заказывают» такую музыку прекрасно знают чего они добиваются. Радиостанция «Пятница» принадлежит кошельку Яныка- Курченко и с ними все ясно.

Закон про телевидение и радиовещании зласит:

Стаття 9

1. У загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації

не менше 50 відсотків має становити національний аудіовізуальний продукт або музичні твори українських авторів чи виконавців.


Возмущает халатное отношение к выполнению Статьи 9 закона о телевидение и радиовещании со стороны Председателя нац совета Юрия Артеменко и его контрольного управления, которые получают зарплату от государства за соблюдение украинского законодательства в сфере вещания. А может они получают еще и у «кошелька»? Ведь их нельзя назвать профанами в информационной сфере.. и что они не понимаю какой ущерб наносится украинской нации. Но рано или поздно отвечать придется, и перед государством и перед обществом, и перед богом.



Будем бороться или как

  • 12.05.15, 17:40

                  


М,Булгаков писал — разруха начинается не в туалете а в голове. И это истинный постулат. Нельзя добиться положительного результата если в головах граждан страны разруха. Напрашивается естественный вопрос- что надо делать что бы таких граждан было меньше и они не влияли отрицательно на ситуацию в Украине.

Как уже писал, необходима система:- концепция-идеология-экономика- безопасность.

Если такой системы нет, то напрасно ожидать высоких результатов развития страны.

Согласно Конституции у нас все постулаты социал- демократической идеологии но она почти не пропагандируется, зато явочным порядком навязывается либеральная. Очень уж она подходит олигархическим кланам потому что помогает без оглядки присваивать народные богатства, государственное и коллективное имущество.

По- этому чтобы переломить ситуацию нужна пропаганда нашей Конституции во всех СМИ

при этом обеспечивая свободу слова на основе законов. У нас же сейчас допускаются в СМИ и интернете сепаратистские,человеконенавистнические,, нацистские материалы. И это делают в первую очередь ряд телевизионных каналов РФ. Достаточно только вспомнить о распятом мальчике в Славянске или сбитом боинге. Таким образом конкретно создается разруха в головах наших граждан. Этому должна противостоять наша честность, объективность и неотвратимость наказания за клевету и нарушение законов.

У нас же на Донбассе до сих пор в захваченных террористами городах и районах нет украинских телеканалов и при этом здесь да и по всей Украине через спутники льется российская пропаганда и клевета.

С такой информационной атакой надо бороться всеми доступными и законными методами это является одной из важнейших обязанностей государства.

С этой целью должны выделятся конкретные средства и службы. Без таких действий разруха в умах наших граждан будет только расширяться и углубляться.

Создано министерство информации, однако оно ситуацию мало изменило За год АТО так и нет украинских телеканалов на захваченных территориях, нет украинских радиостанций в ФМ диапазоне о чем жалуются жители и бойцы добровольцы. Это говорит о безответственности ответственных работников министерства, аппарата Президента. Разве так можно победить сепаратизм? Складывается впечатление что эта халатность умышленная и за это надо отвечать перед органами безопасности и народом Украины.

Чи будуть у нас лідери схожі на Лі Куан Ю.


В березні 2015 відійшла душа на небеса творця сінгапурського чуда Лі Куан Ю.

Всесвітньо відомі досягнення Сінгапуру в економіці, культурі, науці, будівництві і все це було організовано і виконано під його керівництвом.Валовой национальный продукт на душу населення — один з найвищіх в світ і(в 2008 році — 38972,1 долл. США). В рейтінгу конкурентоспроможності ВЭФ экономіка Сингапуру зайняла в 2009 році 3-е місце .

Лі Куан Ю проголосив в країні принципи діяльності - мужність, прагматизм, чесність. І завжди їх дотримувався ,тому країна швидко розвинулась.

Нащі керманичі теж намагалися використати цей досвід але нічого не вийшло тому що не виконували важливий принцип Лі -чесність. Усі наші президенти і премьери хитрували, хто на користь собі , хто на користь олігархів, хто на користь челяді і кланів. Україна дуже ласий шматок і для за кордонних політиків, тому нашу “єліту” завжди старалися підкупити. І вона на це погоджувалась.

Але зі всього треба робити висновок і перш за все свідомим громадянам. Потрібні лідери які проголосять принципи прийнятні для всіх громадян країни і самі їх будуть втілювати в життя

Виходячи з аналізу ментальності громадян, поконвічної любові українців до краси, наційної ідеї -квітуча Україна, актуальними принципами для повсякденної діяльності в державі були б такі- любов, чесна праця, добробут.

Якщо хтось з сучасних діячів зможе це втілити в життя України, він і вся країна стануть в рівень з Сінгапуром, Швейцарією, а може й вище. Як ви гадаєте достатньо цих принципів чи ні?

Ми ще пожалкуємо !

           Ми ще пожалкуємо !


Верховна Рада нещодавно прийняла постанову про скасування Національної експертної коміссії з питань суспільної моралі. Головним гаслом такого рішення у виконанні нардепа О. Червакової було те що комісія нічого по суті не вирішує і ії рішення не мають юридичної сили.А кошти витрачаються не малі. до 3млн на рік.

А коли це експертизи з будь якої галузі стали мати виконавчу юридичну силу? Чи може в Україні повний гаразд з суспільною мораллю? Відповідь очевидна -ні! Ми маємо чимало протилежних прикладів. Почитайте роман С,Жадана" Ворошиловград" . В цілому гарний сучасний твір, але з застосуванням зовсім не потрібної матірщини. Хіба це укріплює мораль молоді. А потім ми стаємо свідками коли з трибуни стадіонів ревуть матом проти фюрера, замість того щоб терориста, окупанта назвати вбивцем і вимагати його покарання. А нещодавно вже народний депутат ВР застосував матірне призвиско з трибуни вищої державної установи і на всю країну.

Ось такі наші досягнення в боротьбі зі словесною розпустою. А порушень моралі по напрямкам насильства, алкоголізму прямо таки зашкалює.

Тому ліквідація комісії з експертизи суспільної моралі ще нам усім відгукнеться і на телебаченні, і в кіно, і на майданах, і на вулицях і в транспорті і в побуті.

І ось вже останній приклад. Матерщина держслужбовця Коломойского на журналіста відомого канала “Радіо свобода”. Його за це навіть покарав президент — оголосив догану А журналісти чомусь мовчать що порущена статя №173 Админкодекса- хуліганство, за що налагається штраф в розмірі 119грн. Чи зможуть покарати так міліардера -хама, велике питання.

То б то ми вже бачимо як вал хамства і аморальності захлинає суспільство і ми ще неодноразове пожалкуємо за комісією суспільної моралі.

Безумовно пожалкуємо!