Пропозиції кандидатів по розбудові України

 Так міністр Ю.Бойко нарощував видобуток вугілля в країні

  Сьогодні проаналізуємо програму кандидата в президенти Ю. Бойко- що він пропонує дієвого для виборців щоб вивести Україну на стрімкий розвиток.

--Наладить отношения с Россией и другими странами-соседями-

Так, це б дозволило краще розвиватися, якби в кремлі не сиділи гопникі від ВПК, у якіх імперська хвороба. Вони любими засобами хочуть проковтнути Україну та задіяти її в своїх війскових конфліктах по всьому світу.

Снизить налоги для граждан и бизнеса, а для аграриев ввести льготы.

--Такі заходи допомогли би дійсно розвиватися, але які конкретно пропонуєтся знижки не вказується, а без комплекса інших заходів по корупції, рейдерству, судочинству, взагалі можуть не спрацювати.

Создать новые рабочие места для сокращения безработицы.

--Це буде можливим тільке якщо суттево зміняться умови ведення бізнесу: , кредити,налоги,адмістративний тиск, безпека від рейдерів, захист власності про що не говориться в програмі.

Сделать прямые выборы руководителей регионов, увеличив полномочия местной власти

 --Це дійсно крок до збільнення демократії, але такі дії можна буде робити тільке після закінчення агресії РФ проти України та ліквідація її наслідків. а зараз такі вибори призведуть до ще більшого роздраю в країні

Ось і всі напів дієви пропозиції опоблока і його лідера Ю. Бойко, . Знаючі підступність колишніх регіоналів всі ці обіцянки викликають недовіру у свідомих громадян, а ось обивателям, які згодні на мир з агресором шляхом поразки,які не мають честі, патріотизму, розуму дивитись в майбутне, вони здадуться досить привабливими.

А я нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і зробити Україну і україньців заможніми.

Пропозиції кандидатів в президенти по розквіту України

Продовжую анализувати перелвибочі програми кандидатів в президенти з погляду на їх дієвість по розвитку України в напрямку розквіту.

 В. Зеленській  ввірвався в політичні перегони як відсерфінгіст в корабельну регату. На гребні популярності він обходить богатьох на важких короблях але волни на жаль завжди закінчуються

Сьогодні поговоримо про програму дуже неординпарного кандидата, гумориста та шоумена — Володимира Зеленського. Свою програму він оприлюднив тільке після подачі документів до ЦВК, а до цього проводилась велика піар компанія через кінофільм” Слуга народу” та інтерв'ю Д.Гордону.

Бросається в очі що в програмі повторюються деякі пропозиції раніше сформульовані в виступах вагомих кандидатів.

Що ж креативного та дієвого пропонує кандидат В.Зеленський:

   Проведення всенародних референдумов, та прийнятя законів про зняття недоиорканності з президента, депутатів та суддів. Закона про відкликання депутатів. Вибори мирових судей.

 -Такі закони, якщо будуть прийняти, дійсно дозволять покращити дісциплину владників та законність дій усіх гілок влади.

В економічному розділі пропонується закон про виведення з тіні капіталів шляхом нульових декларацій та 5% з  них зарахування до бюджету.

 - це дійсно єфективний захід детенізації але чи буде він прийнятий ВР дуже великий сумнів.

Пропонується також ввести економічний паспорт, згідно якого, за рахунок ренти на природні ресурси, виплачувати стартовий капітал дітям при досягненні ними 18 років.

 -Дуже слушна і довгоочикувана пропозиція яка змінить сітуацію по напрямкам освіти, житла, підприємництва серед молоді.

Корупію пропонується знищувати за допоиогою матеріального заохочення викривачів корупционерів. а у тих кого спіймали не брати застави, конфісковувати майно і довічно заборонити займати державні посади. 

 --Це дійсно дієві заходи які піднимуть боротьбу з корупію на високий рівень. Будемо сподіватись що такі зміни законодавства будуть прийняті.

Пропонується також запровадити страхову медицину і щорічний безкоштовний медичний огляд. В освіті ввести для талоновитих учнів освітний ваучер, який дозволить оплачувати навчання в державних та приватних освітніх закладах

Рахую що такі пропозиції будуть прийняті без великих проблема а їх виконананя буде сприяти розвитку суспільства.

Декларується створення електронної країни, де референдуми, голосовання на державному та місцевих рівнях будуть проводитись за допомогою сматфона або термінала, банкомата.

--Це дійсно дуже спростить, різко зменшить час підрахунків голосування а головне прибире корупцію при підрахунках. Пропозиція слушна, але чи зможе вона подолати опір владників та олігархату дуже велике питання.

Загалом можна констатувати що комада Зеленського запропонувала креативну програму, але для її виконання потрібна велика команда порядних фахівців а якщо згадати що його проштовхує олігарх І.Коломойський, який відомий своїми шахрайскими схемами то виникає безліч питань чи будуть гарні наміри виконані.

А я нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і зробити Україну заможною.

Пропозиції кандидатів по розбудові України

Завершую аналіз предвиборчої програми п. Тимошенко стислим викладанням “Нової соціальної доктрини” яку зробив журналіст Дмитро Корнейчук

Варто відзначити, що презентацію НСД Тимошенко почала з питання планованої потужної підтримки української культури. За словами Тимошенко, без своєї культури немає і сильної нації.

Головним пріоритетом «соціальної доктрини» і всього «Нового курсу» Тимошенко назвала якісну та доступну освіту для всіх українців. Незалежно від їх матеріального становища. Адже саме від освіти людей багато в чому залежить і рівень розвитку країни.Багато Тимошенко говорила і про те, що не може бути якісної освіти з мізерними зарплатами вчителів. Вона пообіцяла підняти заробітню платню за 5 років до 1000 дол. І все це зробити за рахудок змінення податкової системи та наведення ладу в фінансовій системі.та розвитку соціальної ринкової економіки.

 

Також Тимошенко наголосила на необхідності підтримки молодих сімей роботою, житлом,. першим місцем роботи для молодих спеціалістів А також пообіцяла повернути виплати при народженні дітей (50 тис грн на першу дитину, 100 тис грн на другого, 150 тис на третю).


Одне з ключових обіцянок Тимошенко - відновити дію всіх соціальних законів, які були скасовані при владі Порошенко. І скасувати так звану пенсійну медичну«реформи». Зробити іх соціально справедливими та страховою.А також в два рази знизити ціну на газ, оскільки реальна вартість газу українського видобутку 3000 грн.


В цілому ж, ключова суть всього виступу Тимошенко і «Нової соціальної доктрини» в наступному
Нова соціальна доктрина – це побудова принципово нової якості життя українців: .



Необхідно зробити так, щоб українці перестали бігти зі своєї країни. Щоб були робочі місця. Щоб українці не боялися народжувати дітей. Щоб медицина була доступною. Щоб знали, що держава подбає про них в старості. І по кожному з цих пунктів Тимошенко озвучувала конкретні дії, як майбутній президент.

Від себе добавлю, п. Тимошенко провела значну роботу по розробці та презентаціїї Нового курсу залучені вагомий науковий потенціал,та велики кошти на презентауію, фахівці якіх Тимошенко залучила для розробки Доктрини попрацювали ретельно та зважено і цілі та заходи які вони запропонували реальні, якщо їх будуть втілювати фахівці з відповідною мораллю. А ось цього в Новому курсі немає . але аналізувати чого у заходах кандидатів немає це вже інший вімір аналізу який ми проведемо пізніше Поки що я зупинявся на позитивних, які дадуть реальний ефект для суспільства та держави.

І наприкінці знов нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і розвинути націю.



Пропозиції кандидатів по розбудові України



Продовжуємо аналізувати Новий курс запропанований Тимошенко в частині безпеки держави Ось як це лаконічно проаналізувала журналіст Тетяна Попова

«Ніякої амністії без розбору… Ніякого особливого статусу Донецької та Луганської областей», – заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Вона пообіцяла, що очистить Донбас від мін та інших небезпечних об’єктів, зробить спеціальну ініціативу для створення 10 тисяч робочих місць і модернізації економіки, відбудови житла та критичної цивільної інфраструктури, створить Міжнародний фонд відновлення та розвитку Донбасу.

Тимошенко на форумі також заявила про створення Спеціальної комісії з вивчення глобальних ризиків та «воєнного кабінету». Прямо там вона призначила і координаторів цих процесів.

Для встановлення миру в Україні, команда «Батьківщини» розробила 6 кроків.

Перший крок – чесно визнати реалії

Потрібно визнати реальність, безрезультативність Мінського процесу та припинити рухатися за інерцією, зазначила лідер «Батьківщини».

«Ми маємо сказати правду: Мінські домовленості, не зважаючи на вагомий внесок Німеччини та Франції, і особисті зусилля Меркель, були необхідними для уникнення повномасштабної військової ескалації тоді, але сьогодні не є достатніми для досягнення миру», – заявила Тимошенко.

Другий крок – змусити світ подивитися на війну в Україні у «правильному контексті»

За словами Тимошенко, світ хибно трактує конфронтацію між Росією та Україною як суто двосторонню проблему. Насправді ж, зазначає вона, це глобальна проблема, виклик Росії фундаментальним цінностям всіх країн.

Тимошенко наголосила, що капітуляції та сурогатних рішень, якщо стане президентом, не допустить.

Третій крок – створення політико-дипломатичного формату «Будапеш»т+

Сенс цього кроку полягає у відновленні та запровадженні справжніх безпекових гарантій, пояснює Тимошенко, які отримала Україна в 1994 році, підписавши  Будапештський меморандум.

До складу «Будапешт+» мають увійти всі країни-гаранти територіальної цілісності України.

«І в першу чергу Сполучені Штати Америки, безумовно, Росія і Україна. Але ми добре знаємо, що трохи пізніше до Будапештського меморандуму приєдналися Франція і Китай… Обов’язково має бути і Німеччина. Тому що Німеччина доклали надзусилля, щоби спробувати призупинити і припинити війну», – вважає Тимошенко.

Було б доцільно, за її словами, запросити до участі в цьому форматі верховного представника Європейського союзу в закордонних справах та політиці безпеки.Тимошенко стверджує, що «Будапешт+» має працювати одночасно з посиленням української армії.

«Я ініціюю скликання міжнародного саміту у форматі «Будапешт+» для прийняття нової стратегії миру і визначенню, як країни-гаранти думають забезпечити гарантії Україні», – зазначає Тимошенко.

При цьому Мінський процес вона припиняти не збирається, а навпаки шукатиме шляхи підвищення його дієвості.

Четвертий крок – посилення санкцій для Росії

Тих санкцій щодо Росії, які діють наразі, за словами Тимошенко, недостатньо.

Більше того, вона каже, що вся політика санкцій повинна бути посилена та націлена на примус до повного звільнення території України та встановлення миру.

П’ятий крок – притягнення Росії до юридичної відповідальності

Тимошенко пропонує змусити країну-агресора через позови в міжнародні суди виплатити компенсацію за шкоду, заподіяну українським громадянам, бізнесу та державі.

«Якщо всі постраждалі українські громадяни подадуть позови проти держави-агресора, то загальна сума претензій, розрахованих згідно з практикою ЄСПЛ, перевищить 100 мільярдів євро», – порахували в «Батьківщині».

Тимошенко додала, що потрібно провести ретельну інвентаризацію шкоди, яку заподіяла Росія.

Шостий крок – підтримка вимушених переселенців

Лідер «Батьківщини» зазначає, що планує встановити тісну співпрацю з міжнародними організаціями, такими як Червоний хрест та ООН, та українськими неурядовими організаціями, що опікуються захистом прав вимушених переселенців.

«Держава має офіційно визнати постраждалих осіб жертвами збройного конфлікту», – заявила Тимошенко. Ще було немало слушних пропозицый в виступах членыв її команди.

Дякую журналіту Т. Поповій за скорочено викладений матеріал богаточасового форуму.

Від себе хочу добавити, що оприлюднені заходи п. Тимошенко не розкривають що повинно робитися по зміцненню української армії бо саме вона є ефективним засобом захисту України від агресії. Военний кабінет і координатор Сенченко почали вже працювати, але інформаційної підтримки поки що дуже замало

Також не надійшло пропозицій про інформаційну роботу з населенням агресивного сусіда, бо саме його представники приїзжають разом з озброєнням і приймають участь в боєвих діях проти України.

Підсумовуючи викладено зазначу ,що заходи курсу на безпеку держави об'єктивні та прийнятні. Але як завжди все буде впиратися в його виконавців, а тут у п. Тимошенко як завжди проблеми. Тому нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і розвивати націю.














Пропозиції кандидатів по розбудові України.


Ось така в нас економіка що роздіває налогами, тарифами та цінами

Продовжуємо аналізувати “ Новий курс” п.Тимошенко, чи дозволять ії новації повністю змінитии сітуацію.

Великі і кардинальні зміни оголошуються в економічному розділі курсу, розробленому командою фахівців.

Пропонується перейти від кланово- олігархічного устрою економіки до соціально- ринкової. Ліквідувати монополізм бо саме він душе нас цінами.

Це дуже вахливо і чудово, але не пояснено механізм втілення в життя. Тому виникають сумніви що це буде зроблено.

Другим важливим кроком пропонується змінити фінансову політику Національного банку поставивши його під контроь суспільства.

Дійсно, ставки кредитів під 25-30% при рентабільності виробництва-20%, э зашморгом на розвитку економіки, а падінніння в три рази курсу гривни- суцідьною шахрайскою схемою. І п. Тимошенко всеприлюдно зірвала маски з ціх аферистів. Осталось уточнити, як саме буде здійснюватиметься суспільний контроль над Національним банком і наскільке він буде дієвим.

І нарешті запропанова кординальна зміна налогової системи і сумарне їх навантаження  на підприємців до 29%., а не так як зараз 75%Конкретно пропонується

- Це запровадження налогу з обороту і ліквідація корупційного налогу НДВ.

- Введення налогу на розподілений капітал замість налогу на прибуток.

-Установлення персонального пенсійного рахуноку замість єдиного соціального внеску.

В цілому запропоновані заходи в економічній сфері можна оцінити позитивно,  а якщо додати про зниження тарифів на газ в 2 рази, які виснажують населення,  то все це приваблює. Питання в тому чи вони будуть втілені чесними фахівцями. А ось тут у п. Тимошенко завжди проблема, чомусь під її добрі наміри завжди підбираються виконавці з низкими якостями моралі.

А я ще раз нагадую,  що головною формулою визначення виборців до кандидатів повинно бути- 1- моральність, 2- дієвість, 3- фаховість.

Україна в тумані пропозицій кандидатів

Пропозиції кандидатів по розбудові України.

Як проголошує український гуру Р.Ташбаєв- навіть у жорсткого ворога можуть бути правільні ідеї. Тому вирішив проаналізувати деякі пропозиції кандидатів в президенти. Розбиратися будемо тільке з пропозиціями які дійсно дозволять Україні вийти з кризи і стрімко розвиватися, за всі іньші їхні забаганки хай турбуються проплачені інформаційні кілери.

Першою, хто проголосив тези і попав під аналіз це п. Тімошенко, яка задіяла різноманітних фахівців і проводить широку рекламну компанію “Нового курсу”.

Що ж можливо виділити позитивного в політичному блозі її курсу.

Перш за все це надання права народу на референдумі змінювати Конституцію, відкликати обраних президентів, депутатів, мерів.

Дійсно народ є джередом влади, він надає особам конкретні владні повноваження , він повинене мати право і механізм їх забирати.

Щоб це працювало на практиці потрібно визначити порядок і терміни процедури проведення референдумів. Важливим вбачається те що спочатку повинні відбутися суспільні слухання по діям обранця, потім рішення по проведенню референдуму, сам референдум, обов'язкове виконання його рішень.

Друга позитивна пропозиція- Ю. Тимошенко, створення суспільної палати самоврядування з широкими повноваженнями по призначенню ключевих владних чиновників, зупинення рішень ВР та інше

 Вона дійсно може покращити сітуацію в державі якщо буде зформована з чесних і порядних фахівців державників, але як іх обрати — дуже проблемне питання

Третя пропозиція -законодавчо закріпити контроль за опозіційними партіями, тобто закріпити за ними право очолювати рахункову палату, призначати виборчу комісію, назначати оумбесменів створювати слідчі парламентські комісії. Все це теж можно зарахувати в позитив програми.

Четверте Запропановано також провести дійсно судову реформу яка дозволить позбавитись від корупції та неправосудних рішень Ключеве в ціх пропозіціях- виборность судій першої інстанції та мирових судій Пропонується також створити Палату честі, яка буде контролювати законність прийнятих судових рішень і діїї суддів відповідно присязі, і якщо будуть виявлені порушення судді вони будуть  звільнені.

Безумовно такі нововедення дозволять швидко подолати корупцію в судах, ліквідувати клановість системи, підимуть законо слухняність і захист прав громадян і загалом збільшать довіру до всієї судової гілки влади.


Все інше запропановане Ю.Тимошенко в політичному блозі дуже сумнівно, діскусійне, тому що може дати, як добрі так і навпаки, жахливі наслідки для народу.

Нагадую що головною формулою визначення виборців повинно бути- 1- моральність, 2- дієвість, 3- фаховість. Наскільке цьому відповідає кандидат Ю.Тимошнко та іньші, вирішувати вам.

Лалі буде.

Що нам готують або чим ми віддячимо!

 Ось що зазначила одна розумна, сільска жіночка на просторах інтернету:
   Тепер відкрився основний секрет світового олігархату " Земля котиться до світових катаклізмів - землетрусів, цунамі, наводнення і зневоднення."
Комп'ютерними технологіями вони вирахували для себе, що єдиним безпечним місцем виживання в таких умовах є твердокристалічне сейсмонадійне плато з родючими грунтами зверху і достатком води - це територія України. Тому ми і потрапили під щільний інтерес, тому і знищення громад через "об'єднання", і медична "реформа" задля знищення її взагалі, і народу, як не потрібного, і відсутність контролю за якістю продуктів, ліків, і війна, і анексія, і відсутність національності в паспорті, і щоденне зомбування про необхідність продажу нашої землі, і безвізовий режим, щоб нас стало поменьше, і відсутність українців - засновників і власників, корінного народу - Українців на ключових керівних посадах держави. Українці, задумайтесь, чому нам дана Богом ця територія!!! Може НЕБО щось знає більше про нас, ніж ми??? Може в нас є щось таке, що потрібне планеті, що вона нас поселила тут?? Так давайте вже ставати господарями нашої території, а не слухати по 112 єханурових, що , як лиси, м'яко стелять, щоб у 2024 році оголосити розпродаж цієї безцінної землі.
  До цього можно додати ще декілька прикладів  - Знищене дротове радіомовлення, щоб самий доступний  і масовий український інформ ресурс був не доступний. Вводится примусово цифрове телебачення особливостью якого є розпорошення уваги і свідомості глядачив і мабуть таємний контроль за ними. Все це дуже вписується в забаганки світової олігархії
  Тому стає питання- або ми їм покажемо або вони нам зроблять те що показала природа.

Напрямки програм зростання заможності України

 Національна ідея - любов, чесна праця ,справедливість заможність, дозволить об*єднати переважну більшість народу України до боротьби за краще майбутнє, до боротьби за квітучу Україну.

Але щоб цього досягти потрібно, виконувати конкретні програми.

В блозі мы вже розлянули напрямки програм по втіленню в країні принципів любові, чесної праці, справедливості.  Сьогодні пропоную розглянути напрямки програм по втіленню принципа- ЗАМОЖНІСТЬ

Заможність кожної родини і країни в цілому, дуже пов'язані між собою. Але деякі діячи на перше місце ставлять заможність себе, своєї родини і їх зовсім не турбує заможність іньших громадян і держави. Навпаки, вони створюють собі заможність за рахунок іньших і цим ще хизуються Я це визначаю як паразитарне мислення, а ще така позиція не долекоглядна, тому що зубожилий покупец не може дати той прибуток підприємцю який дає заможний, а ще зобожилий народ буде завжди готовий до бунту і помсти за не справедливість

Які ж програми необхідно втілювати щоб докорінно змінити ситуацію в Україні, яка по рівню оплати праці скотилась на останне місце в Європі.

Перший напрямок для підняття заможності — освітницькі програми на телебаченні , радіо та в інтернеті по зростнню заможності громадян на прикладі інших країн світу. Це і досвід Фінляндії, Чехії, Данії, Швеції Гонконга, ОАЄ Катара. Навчання бізнесменів та підприємців успішному веденню соціально відповідального бізнесу, навчання управлінців держави регулюванню в умовах соціально орієнтованої ринкової економіки.

Другий напрямок пітримання заможності-- збільшення долі заробітної плати в собівартості продукції до 15-20% як це установлено в Європі. Введення матеріальної підтримки громадян через іпотечне кредитування на житло в 2% і кредитування бізнесу на рівні 7% Особливо ефективним стане також “Молодіжний національний фонд.” Його потрібно створювати на зразок арабських країн, за рахунок відрахувань від використання публічної власності- видобутої нафти, газу, інших природних копалин, а також від аренди землі. На кожного юного громадянина України необхідно відкрити рахунок і щорічно за показниками року поповнювати його. А потім, при досягненні 18 років, віддати накопичені кошти юнакові на навчання, житло. підприємницьке обладнання. Все це дозволить успішно закріплюватися молоді на ринку праці і створювати нові робочі місця саме в Україні

Третій найважливіший напрямок- позбавиться від олігархів, шляхом введення жорсткого контролю за конкуренцією в економіці. Запровадити механізми розподілу компаній власників, якщо на ринку їх доля перебільшує 25%. Звести до мінімуму участь бізнесу в політиці, шляхом чіткого виконання Конституції  .Політик, чиновник не може бути підприємцем тому за таке порушення він на 25 років позбавляється права працювати на державній службі.

Всі ці напрямки, а також дієва боротьба з корупцією особливо на верху владної піраміди, дозволять підняти заможність громадян і держави в цілому. Дещо в цьому плані вже робиться, але нинішня влада ці кроки більш імитує на догоду МВФ, чим дійсно працює в такому напрямку.

Тому ще раз наголошую що всі принципи наційної ідеї -- любов, чесна праця, справедливість, заможність, і напрямки її втілення, можливо здійснити,якщо значна більшість громадян її усвідомлять, почнуть відповідно жити і міняти діючу владну верхівку.

Як це робити- велика інша тема, про яку дуже багато матеріалів в інтернеті. Ми же проголошуємо моральну наційну ідею що приведе до розквіту України!

Чесна праця всіх в країні

Дасть додробут Україні !


















60%, 3 голоси

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Напрямки втілення справедливісті


Сьогодні розберемось як краще втілювати в життя принцип нац ідеї- СПРАВЕДЛИВІСТЬ.

Ця споконвічна проблема, у нас сильно загострилась з початком в країні ринкової економіки. Спритні ділки використовуючі владу, захопили народне майно, землю, різноманітні ресурси і використовують прибутки від них за кордоном та на своє парозитарне життя, а значна кількість народу продовжує зубожіти. Ця несправедливість продовжується у державних судах, де багатіїї ,використовуючі корупцію. звільняються від покарання за порушення законів. а бідні громадяни отримують покарання швидко і несправедливо.

Стало вже нормою порушення справедливості в оплаті праці- одні отримують тільки щоб не голодати, а іньші- мільони щоб витрачати за кордоном та жити з великою розкішю . Хіба справедлива оплата рядового чиновника- 5т.грн, а зарплата посадовця в 300т.грн або топ менеджера 1 млн. грн

Тому СПРАВЕДЛИВІСТЬ стає негайною потребою суспільства і відображається в  ідеї української нації.

Без справедливості в оплати праці, в виконанні законів, в притягненні до відповідальності в судах за порушення законів, країну буде лихоманити і завжди буде підгрунтя до протестів та революцій.

Щоб швидче встановити справедливість в країні потрібно привести до влади діячів які розуміють важливість,і обов'язковість цього принципу та зможуть втілити його в життя.

Перш за все потрібно забезпечити кожному громадянину конституційне право на публічну власність, щоб він мав і отримував свою долю від її вкористання. Приймав рішення, через референдуми, в тому числі електронні, про її продаж, тільки так буде забезпечен справедливий розподіл прибутків від експлуатації родовищ, землі, водних ресурсів, радіочастот.  Щорічне отримання дивідентів від національної власності, буде стимулювати розвиток активності. та зацікавленості в раціональному використанні народної власності. Для цього потрібно створити загальнонаціональний фонд та його підрозділ для молоді. Приклади такі вже є в іньших країнах, треба тільке якісно іх застосувати в Україні.

Другим напрямком створення справедливості потрібно законодачо затвердити співвідношення в оплаті праці між мінімальною та максимальною як 1 до 8. Як це діє в Нідерландах Данії. Беларусії. Подібне співвідношення. 1до 4 необхыдно встановити і для пенсій.

І третій напрямок- це забезпечення справедливості в правоохоронній системі, а особливо в судах. Зараз же ми маємо безліч прикладів протилежного, тому потрібно змінювати судову гілку влади на користь громадянам а не на користь високопосадовцям і шахраям. Потрібно щоб закони мали чітко визначене покарання, а досудове розслідування було спрямовано на не відворотність покарання, незалежно від особистості злочинця. Тільки так можливо подалати вал злочинності заполонивший країну. Всю цю відповідальну і дуже важливу роботу повинен проводити президент,парламент та міністерство справедливості ( юстиції).

Єлектронне декларування доходів, запроваджене в країні, певний крок в цьому напрямку якщо незаконно отримані доходи своєчасно арештовуються та конфісковуються. На жаль цього не відбувається, що поплюжить всю цю систему а головне підриває поняття покарання та справедливості.

Тому ще раз наголошую що всі ці програми по ствердженню справедливості можливо виконати тільки коли народ надасть владні повноваження новим чеснім та порядним лідерам. Щоб це відбулось швидче, поширюємо наційну ідею-любов, чесна праця, справедливість, заможність.










75%, 3 голоси

25%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.