хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Вихід України з кризи (продовження)

Зараз же в гімні необхідно відбити положення конституції простими і загально визнаними термінами, які б підтримали усі громадяни.

Наприклад:- любов до неньки України, незалежність, , народовладдя, чесна праця, захист родини, слабких та знедолених. , захист природи та культури, , захист прав та свобод, відданість народу України.

Це велике, відповідальне і почесне завдання для наших діячів культури.

Націдея має бути. Думаю що навряд чі знайдуться громадяни будь-якої національності України, які не підтримають таку нацІдею, якщо вони бажають жити в квітучій державі.

  Ідеологія і пропоганда.

Після того, як суспільство закріпило принципи держави в Конституції.ці принципи повинні вивчатися, раз,яснюваться і пропагуватися в ЗМІ. Без таких дій громадяни держави не завжди взмозі вірно орінтуватися в правовому полі і це призводитиме до непозумінь, протиріч і конфліктам. А, це дійсним патріотам України та і усьому народу, зовсім не потрібно.

У Конституції визначено, що жодна з ідеологій не може бути державною і обов'язковою. В той же час на основі постулатів конституції можна зробити висновок. що держава грунтована на принципах демократії, права, соціального захисту. тоб-то соціал-демократії. Це необхідно пропагувати на усіх рівнях, домагаючись їх повного дотримання. Замовчання і ігнорування цього приводить до розхитування конституційного ладу, як у бік соціалістичної так і у бік ліберальної ідеології. А суспільству в цілому такі хитання небезпечні і шкідливі, оскільки вони породжують необгрунтовані очікування благ від держави так і виникнення олігархічних угруповань і приватних нерегульованих монополій, або попадання під повний вплив інших держав.

Що означає пропаганда в сучасному житті, Україна переконалася на гіркому досвіді втрати Криму, коли багаторічна пропаганда російських ЗМІ, культурна експансія, великі пропагандисткие проекти, підкріплені фінансово, плюс військова присутність, дали можливість безболісно провести референдум по приєднанню Криму до Росії. Не можна надалі допускати такого добросердя і безпечности. якщо хочемо зберегти державу.

Навпаки потрібна продумана різнопланова пропаганда націдеи на ТБ, радіо, в кіно, в мултипликации, у видифильмах, на концертах, телепередачах, газетах і журналах, виставках, творчих зустрічах. Необхідно вивести з підпілля чудовий, доброзичливий та дотепний. український гумор.

Зараз же у нас усе це в загоні. На ТБ тільки фільми іноземного, російського виробництва, Інтернет України повністю обплутан російськими соцмережами. Концерти в основному російських артистів.

ільки два приклади

Перший національний канал ТБ на протязы цього тижня не демонструє жодного українського фільму, жодного концерту українських видатних артистів, жодного українського мультфільму. І це канал який існує на державні кошти України., що тоді можна чекати від приватних каналов.ТВ.

Другий приклад. Нині популярні ФМ радіостанції, які наповнили ефір, а приймачі і авторадіоли мають смугу пропускання від 70до 107мгц. Так от Українське радіо звучить у більшості регіонів на частоті менш 70мгц. Таким чином народ майстерно відсікається від державного радіомовлення, а підсаджується на шансон, розваги і пропаганду російського інформаційного продукту. Звідки ж щодня братися українському патріотизму.?

Російски журналісти самі визнають. що ведеться великомасштабна інформаційна війна, а вони ії бійці. Якщо українська влада не змінить своє відношення до неї і належно не фінансуватиме національний інформаційний продукт- втрати будуть величезні. Вже зараз ми бачимо що більше 30% населення Донбасу на незаконних референдумах голосує за відділення від України. А це значна база для сепаратизму і тероризму, які ведуть до великих людських і економічних жертв. Народу це явно не треба, тому потрібна широка українська пропаганда і український культурний інформаційний продукт, пропогуючий націдею.



2

Коментарі

Гість: dron576

12.07.14, 12:29

У Северодонецка всё будет хорошо... у Украины тоже будет, но не скоро...

    22.07.14, 12:39

    Нормальный такой, добротный фашизм.

      32.07.14, 12:41

      от родясь повинен бути патріотизм. от я слухаю всяку дрянь але на мене вона не впливає

        42.07.14, 14:00Відповідь на 2 від RomahaN

        Якщо ви не розумієте визначення фашизму, краще його не застосовувати і не клеїти ярлики

          52.07.14, 14:01Відповідь на 3 від ЛУКАВИЙ

          Вами можно пишатись, але люди завжди різні.

            62.07.14, 14:02Відповідь на 4 від русич91

            Якщо ви не розумієте визначення фашизму, краще його не застосовувати і не клеїти ярликиДа, над определением фашизма здорово потрудились.
            Теперь его трудно поймать в окружающей действительности.

              72.07.14, 14:04Відповідь на 5 від русич91

              Вами можно пишатись, але люди завжди різні.точніше без мозгів! бо не можуть думать