хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

кому болить за УКРАЇНУ!

  • 25.05.17, 12:55
П О П Е Р Е Д Ж Е Н Н Я
Сільським , селищним , міським головам , головним посадовим особам ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД і всім Президентам України : Кравчуку Л.Н., Кучмі Л.Д., Ющенко В.А, Януковичу В.Ф., Порошенку П.О., як ГАРАНТАМ виконання Конституції України.
Я,__________________________________________, людина від Бога, моє життя є найвищою цінністю в СВІТІ . Тому я,як ЛЮДИНА маю природні права від народження ( за цивільним кодексом України) ,які не можуть бути обмежені ніким і нічим , у тому числі і Конституцією і законом держав утворених людьми.
Разом з моїм життям Господь дав мені ще один живий природній простір –ЗЕМЛЮ, що повністю забезпечує мою життєдіяльність ....
Так вже сталось , що саме ці два живих природніх простора ЗЕМЛЯ і ЛЮДИ, можливо тимчасово , поділені на держави- субєкти господарювання на ЗЕМЛІ для збереження першої і забезпечення потреб других .
Засновниками національних ДЕРЖАВ, як суб,єктів господарювання , є корінні народи ,які компактно проживають на її території.
Більшості ДЕРЖАВ , утворені людьми зі статутсом громадян- публічних власників землі та ствоеного ними спільною працею іншого національного багатства гна території за засновницьким документом ,статутом держави , Конституцією.
Первинним статутним капіталом національних держав є Основне Національне багатство ,ЗЕМЛЯ ( ОСНОВА , фундамент держави),яке належить за правом ПУБЛІЧНОЇ власності всім ГРОМАДЯНАМ держав.
З виникнення публічного ( спільного неподільного ) права власності на Національне багатство держав у людини виникає статус- ГРОМАДЯНИНА ДЕРЖАВИ.
ГРОМАДЯНИН держави , це ЛЮДИНА , що є засновником цієї держави і публічним власником іі статутного капіталу ,Національного багатства держави.
Отже ДЕРЖАВА то три складові :
- ЗЕМЛЯ ( як мінімум) ,як Національне багатство держави ;
- публічний власник ЗЕМЛІ і засновник ДЕРЖАВИ , громадянин ;
- засновницький документ ДЕРЖАВИ ,як суб’єкта господарювання публічно власності громадян , Конституція.
Більшість держав в світі є РЕСПУБЛІКАМИ , а це значить , що Національне багатство , публічна власність громадян держав-республік для ефективного управління на примноження обліковується в територіальних громадах сел , селищ , міст, районів міст у великих містах.
Оскільки в засновниках і територіальних громад і держав республік багато людей-громадян і багато майна то і перше і друге потребує обліку : бухгалтерського , фінансового , статистичного і т.д.
Тому в усьому світі і територіальні громади , що складають державу –республіку і сама держава-республіка -є юридичними особами ПУБЛІЧНОГО права власності громадян держави-республіки.
Українській нації повезло двічі пожити в двох утвореннях, що державами-республіками в світі не називають.
Вперше, це Українська радянська соціалістична республіка за Конституцією УРСР , де засновниками і власниками національного багатства були не люди чи громадяни УРСР , а совєти –Ради Народних депутатів , тому всі Ради Народних депутатів сел , селищ , міст і районів в містах УРСР були обліковані ,як юридичні особи.... невідомого права власності , оскільки в УРСР не було ні публічної , ні приватної власності.
В міжнародному законодавстві світу такої власності, як власність рад народних депутатів не визначено .
Вдруге, з дати 01.01.1990 року і по цей час поки ми не виконали Конституцію України, ми всі 46 млн. Українців живемо в країні фізичних осіб , що і перше і друге є власністю невідомої назви олігархів-чиновників-паразитів .
УВАГА!!!
Чого в країні?
Всі реєстри замість держави Україна в фейковій країні “Україна” , а такої немає за Конституцією України .
Чого фізичні особи то раби?
Громадян України з номером і серією паспорта ,як власників держави України підмінили на фізичних осіб з ІНН в реєстрі неіснуючої країні “Україна” ;
Чого у олігархів-чиновників-паразитів власність невідомої назви на країну і фізосіб ?
Оскільки Конституційну ДЕРЖАВУ – УНІТАРНУ РЕСПУБЛІКУ УКРАЇНУ з національним багатством ,як мінімум ОСНОВОЮ держави ЗЕМЛЕЮ , як юридичну особу публічного права власності громадян України не оформили на її публічних власників ,громадян України в територіальних громадах , так само юридичних особах публічного права громадян України, що складає собою конституційну УНІТАРНУ РЕСПУБЛІКУ УКРАЇНУ і не маємо такого ні внутрішнього ні міжнародного бухгалтерського , фінансового, статистичного обліку ні в територіальних громада , ні в державі .
То і виходить , що ті хто поза конституційним устроєм олігархи-чиновники-паразити юридично ):
- “володіють” фейковими ,неіснуючими в конституційному просторі реєстрами країни “Україна” в яких: і номери ІНН фізичних осіб , і коди ЄДРПОУ приватних юридичних осіб з назвами органів влади, і олігархічних громадських організацій партій і т.д .
А фактично користуються у кримінальний спосіб неоформленим на громадян України національним багатством Унітарної республіки України.
А це значить , що їх реєстри в країні до ГРОМАДЯН УКРАЇНИ УНІТАРНОЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА не мають жодного відношення .
Простір ДЕРЖАВИ з Національним багатством і Конституцією Унітарної республіки України , ПУБЛІЧНОЇ ВЛАСНОСТІ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ –ВІЛЬНИЙ.
То у нас у УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ і УКРАЇНСЬКОГО НАРОДА є ТРЕТІЙ , 500 % ШАНС пожити за Конституцією України в справжній ЗАМОЖНІЙ національній УНІТАРНІЙ РЕСПУБЛІЦІ УКРАЇНА.
Так хто з 46 млн. УКРАЇНЦІВ відмовиться від оформлення статусу публічного власника ДЕРЖАВИ і іі Національного багатства за Конституцією України???
Тільки не здорові і в РОЗУМІ УКРАЇНЦІ.
Запитаєте , що для цього треба?
Дуже мало:
1. Вивчити ОСНОВНІ ( про ОСНОВУ ДЕРЖАВИ ) статті 5, 13,14 ,142 та 143 Конституції України, всі інші статті похідні від цих і забезпечуються за рахунок податків ( 40 відсотків бюджету) та примноження національного багатства ( 60 відсотків бюдету) в місцевих радах ( чого ще за 21 рік ніхто не робив , тому і жебракуємо ,як держава) ;
2. Захотіти і разом місяців за 2-3 облікувати все Національне багатство Унітарної республіки України на її громадян Україниі заставити місцеві ради і голів і Президента України , гарантів Конституції на території держави Україна заробляти 60 відсотків бюджету і за 6-12 місяців ми стаємо заможніші в 2,5 рази ,а за років 5 ,як Польша будемо мати в пять разів примножене Національне багатсво україни для дітей і онуків;
3. Зупиняємо війну , оскільки коли оформлюється Національне багатство на ГРОМАДЯН України , воювати немає за що .
Впевнена , що прийшов час послати всім ЛЮДЯМ –ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ попередження своїм сільським , селищним , міським головам органів місцевого самоврядування України і Президентам України Кравчуку, Кучмі , Ющенку , Януковичу), Порошенку про ОСОБИСТУ кримінальну відповідальність за 27 років використання в кримінальний спосіб Національного багатства України олігархами –чиновниками –паразитами замість ГРОМАДЯН УКРАЇНИ -власників Національного багатства УКРАЇНИ , що і привело нас до війни.
І кримінальну відповідальність для них встановити на всеукраїнському референдумі з по життєвим відбуванням кримінального покарання за злочини проти ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ-ГРОМАДЯН УКРАЇНИ з повною конфіскацією майна нажитого за рахунок Національного багатства УКРАЇНЦІВ УКРАЇНИ в трьох поколіннях включаючи: дітей, онуків, батьків та їхніх двоюрідних родичів.
УВАГА!!!
Референдум провести обов,язково після виконання ст.142 та 143 Конституції України і обліку Національного багатства України і підрахування втрат у тому числі і фізично втрати ЖИТТІВ ГРОМАДЯН УКРАЇН - НАЙВИЩОЇ ЦІННОСТІ в ДЕРЖАВІ УКРАЇНА.
Римма Белоцерковская.
9

Коментарі

131.07.17, 12:56


Я вже зранку зробила попередження меру м.Мукачева(заочно) ,а також всім ромським депутатам.Тепер пишу депешу,як краще хотіла би проконсультуватися.

    228.12.17, 21:48

    ст.5 Конституції України - влада це український народ. Ви пропонуєте не любити свій народ?


    З часів Стародавнього Риму до нас дійшла крилата фраза - Влада належить римлянам - владні повноваження римському сенату. Щось потрібно пояснювати?

      329.12.17, 18:20Відповідь на 2 від Мольфар

      Повноваження надаються особою, а межі повноважень визначаються законом.