хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Бандера і справжня духовність як Ідея Нації



"Мета життя людини – це наближення до Бога!" (Ст.Бандера).
Степан Бандера був найвидатнішою постаттю в новітній історії, хто зумів поставити ідеї націоналізму, Ідею Нації на справжні Духовні основи. Щось подібне до цього було лише за часів давніх юдеїв! Український націоналізм відрізняється від усіх інших, що існують нині в світі...
Бандерівське гасло "Слава Україні! – Героям Слава!" сьогодні запалює полум’ям героїзму всю Україну, цей заклик спонукає йти на війну з ворогом під кулі, снаряди та міни з затишного притулку "мирного" життя в теплих домівках. 
Найкращі сини народу несуть духовний вогонь священної боротьби повсюдно всім, хто слабкий духом. А ті, хто відчув в собі пульс рушійної Сили, що її посилає в світ Божа Воля задля доленосних змін і Поступу, всі, хто прагне очищення Землі від нечисті, починаючи зі своєї батьківщини, нині пробудився в дусі й насправді сповнюється світосяйною силою героїзму на вирішальний бій із мороком.
Той, хто зайнявся як смолоскип ідеєю національного відродження України понад усе прагне вищої справедливості в русі Правим, себто правильним шляхом до БОГА!
-------------------------
"Віра найбільше скріплює сили душі. Через правдиву й глибоку віру в Бога, Спасителя, кожна людина й цілий народ мають змогу безупинно черпати з вічно живого джерела стільки сили, скільки їхня душа спроможна сприйняти. Особливо у найтяжчих життєвих ситуаціях, великому нещасті, терпіннях і боротьбі, віра в Христа дає найсильнішу, часто єдину й певну поміч. В тому напрямі мусимо найперше звертати наші думки і серця, коли думаємо про допомогу нашому народові в його важкому, але благородному змаганні за правду й волю".
"У різдвяний час наші думки, повні турботи про долю народу, всіх наших рідних і близьких в Україні...
Наші серця захоплює символіка того, що Ісус найперше прийшов до тих, які найбільше потребували Божої помочі й опіки, а шуканням серед них захисту підніс їх на вершини. Відчуваємо безпосереднє відношення цієї Різдвяної символіки до теперішнього становища нашого народу і Христової віри у поневоленій Батьківщині.
З цього джерела віри ми повинні зачерпнути найбільше сили, щоб витримати на правильному шляху." (Ст.Бандера)

"А проте і цей жаль-біль [втрати] не переходить у нас в одчай. Бо кріпить нас наша віра. Невичерпне джерело сили наших душ — християнська віра в Бога, Його справедливість і безмежну доброту, віра в безсмертність людської душі — дає нам певність, що……приймає участь у новому, вищому й незнищимому житті. З цієї самої віри черпаємо переконання про нерозривний зв'язок Його й інших поляглих борців за волю з нашими дальшими визвольними змаганнями. Цей зв'язок полягає не тільки на їхньому вкладі у визвольну справу за життя, але продовжується далі в інший, містичний спосіб. 
Розділені кордоном смерти, але з'єднані зв'язком віри, ідеї і любови — живі та померлі можуть собі взаємно помагати перед Богом і через Бога".
(Степан Бандера - з промови, що була виголошена 1958 року над могилою Євгена Коновальця”).

Раджу почитати статю "В чому сила ідей Степана Бандери":

І звісно читайте про самого Бандеру на Вікіпедії:
==========================================

P.s. Пам’ятаємо Слова Ісуса: «Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, Я не мир принести прийшов, а Меча».(Матф.10:34). — Він приніс духам людським Меча Істини, що має відділити зерна від полови, розділити всіх, хто прагне Істини та тих, хто прагне лише духовного комфорту, який веде до смертного сну. — Ісус приніс нам Любов, що має єдине ціле зі Справедливостю! І Це назавжди розділяє людей в сенсі того, як вони живуть в Волі Божій.
=======================================

ДУЖЕ РАДЖКУ ПОЧИТАТИ (накшталт "ЛикБез"у - про націоналізм):
Актуальні цитати вибраних праць Василя Іванишина “Державність нації” 

"Лідери-демократи «вберегли» український народ від націоналізму, а комуністичну систему – від загибелі, трансформувавши національно-визвольний рух у демократичний".


5

Коментарі

Гість: ЮДИФЬ

111.01.15, 01:28

А транші у поганіх імперіалістов і загніваючіх
капіталістов клянчіть і брать єто как?
По заповеді?

    211.01.15, 01:33Відповідь на 1 від Гість: ЮДИФЬ

    Якщо Ви не помітили в Україні влада боїться послідовників Бандери, так само, як і в РФ. Тож транші беруть не націоналісти-бандерівці, а ті, хто використовує Україну як бізнеспроект, який приносить гроші, але зараз потребує запозичень. А богаства накраденого олігархами вистачить на всіх, але стара Система ще не зламана, Революція не доведена до Завершення.

      Гість: ЮДИФЬ

      311.01.15, 01:38Відповідь на 2 від Alex Ladik

      Якщо Ви не помітили в Україні влада боїться послідовників Бандери, так само, як і в РФ. Тож транші беруть не націоналісти-бандерівці, а ті, хто використовує Україну як бізнеспроект, який приносить гроші, але зараз потребує запозичень. А богаства накраденого олігархами вистачить на всіх, але стара Система ще не зламана, Революція не доведена до Завершення.Та скіко тєх бендєр? На всех бівшіх комсомольцев
      і нехватіт.

        411.01.15, 17:03

        Щось я не пам"ятаю, що в козаків, один з яких у Вас на аватраці, була традиція думати передусім, як їм не вбивати ворогів, які хотіли вбити їх, і молились Богу, щоб він допоміг їм у смертельному бою. (перед бою з москалями, поляками, татарами та іншими "беркутявцями". Ось Ви і "спалилися"....

          512.01.15, 10:39

          Щось я в євангеліях не читав, що, чим більше уб'єш москалів і жидів, чим більше спалиш "беркутівців", тим ближче будеш до БогаНіде в текстах Бандери нема такого - "вбивайте москалів і жидів, чи хоч "беркутівців"

            612.01.15, 10:43

            "кого вони перед цим або пограбували, або зрадили" - так саме про те і йдеться, коли бандерівці відповідали на злодійства тих, хто заподіював лихо! Аж ніяк, що вони перші вбивали мирних людей, а потім ті гинули несправедливо (хіба що були перевдягання москальских військ НКВД).

              713.01.15, 03:36

              Так вже і кажіть, що Бандера залякав своєю жорстокістю Гітлера (щодо жидів, москалів, та "руських младенцев" і саме за те, без сумніву, Гітлер його ув"язнив, бо переймався за долю людства і був гуманістом!

              Звісно не лише листування спричинило ув"язнення гітлерівцями Бандери та запроторення його до концтабору, але важко надумувати якісь дурниці про сутність якогось листа, якого ніхто не читав.
              http://uk.wikipedia.org/wiki/ Бандера_Степан_Андрійович

                813.01.15, 10:00

                http://uk.wikipedia.org/wiki/ Бандера_Степан_Андрійович
                Степан Бандера і Ярослав Стецько були авторами Акту проголошення Української Держави 30 червня 1941 року. І вже 5 липня 1941 р. Бандеру помістили під домашній арешт, а з 15 вересня 1941 р. в центральну Берлінську тюрму. З початку 1942 р. по серпень 1944 перебував у концтаборі Заксенгаузен в бункері «Целленбау». У вересні 1944 року його звільнили і запропонували участь в керівництві антирадянського збройного руху в тилу Червоної армії, однак Бандера відхилив пропозицію і на співпрацю не погодився.
                (ВСІ ПОСИЛАННЯ З ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ!)

                Привіт від ... самі знаєте від кого, скільки платять за коментарі? Може і собі наймусь, а то задарма тут стараюсь?

                  913.01.15, 10:08


                  http://uk.wikipedia.org/wiki/ Бандера_Степан_Андрійович
                  Ой, куме, не брешiть! Ви ж самі знаєте, що Бандеру посадили у в'язницю за банальне крадійство. А крадійство навіть у Гітлера не вважалося геройством

                  P.s. Є Заповіді "Не вкради!" та "Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!". Я розумію, що є певні мотивації на спробу зробити з Бандери покидька, але як думаєте виправдовуватися (не переді мною, перед іншою Постатю) за порушення того, що стосується Бандери, як людини, в кого крадеться його Репутація та зводиться Наклеп? І це там, де легко перевірити?

                    1013.01.15, 11:22

                    Так, ще багато є персон, яких також буде в чомусь звинуватити.
                    Треба завжди ЛЕТІТИ в височинь шляхетності та постутпу, а не уподібнюватися до тих, хто копирсаєтсья біля ног відомих постатей (хоч Бандери, хоч сотні інших вівідомих та знаних. Краще робити своє, аніж займатися вадами інших!