Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Давайте думати разом!

  • 12.01.11, 07:21

Цілий ряд подій, з якими Україна увійшла в новий рік. змушує звернути посилену увагу на системні провокаційні дії, скеровані на дестабілізацію суспільства та відвернення уваги від насущних проблем. Якщо не зважати на оптимістичні заяви владної команди про успіхи, а самостійно вивчити економічні показники, то з"ясовується, що економіка країни має від"ємні показники і країна скочується до дефолту. Єдиним "упіхом" влади є ось це: http://focus.ua/politics/164714 Так. тут успіхи помітні, тільки при чому тут народ, про який влада зобов"язана дбати,- її ж обирали саме для цього. 

Життя людей погіршується і рано чи пізно неминучі протести проти дій влади, і тут влада уже працює на випередження. Силові структури дістали додаткове фінансування і відпрацьовують свої гроші. тепер нема сумніву в тому, що одним з напрямків діяльності силовиків буде знищення громадянського суспільства. І буде це робитись за старим і провіреним принципом,- розділяй і володарюй.

Знову в хід підуть мовна тема, тема націоналізму, як негативу, міфізація тероризму і т.д.

Надалі буде відбуватись тиск на засоби масової інформації, журналістів з тим, щоб в інформаційному полі України зник негатив стосовно непрофесійних та злочинних дій влади.

З огляду на це майже єдиним середовищем, де може існувати вільна думка та правдива інформація, лишається інтернет. звичайно, тут формується теж дуже специфічне середовище, в якому "усякої тварі по парі". Останнім часом на форумах, блогах появилось багато "привидів", які від імені громадян висловлюють ніби свої думки. найбільший спалах народження таких істот відбувся під час протестів підприємців для того, щоб вони формували громадське засудження цієї акції. Зараз додатково рекрутується поповнення для засудження "тероризму". 

В зв"язку із сказаним вище я хочу закликати користувачів інтернету бути уважними, стриманими і коректними у своїх висловах, уважно читати "між рядками" для того. щоб стримати хвилю негативу стосовно якоїсь частини суспільства, не дозволити провокаційній політиці влади роз"єднувати народ.

P.S. Прошу моїх друзів поширити цю замітку, оскільки коло моїх читачів зовсім мале. 

77

Коментарі

112.01.11, 08:15

    212.01.11, 09:07

      312.01.11, 09:24

      Взагалі-то тероризмом називаються насильницькі дії спрямовані на залякування населення або влади. А підрив пам"ятника ворогу України тероризмом аж ніяк назвати не можна. Хіба що, влада, дефакто, теж є ворогом України. Тоді це вже не тероризм, а національно визвольна боротьба.

        анонім

        412.01.11, 09:27

        Поширювати не буду, бо і так дуже поширена стара стаття "Мочить хохлов в Интернете - есть такая работа", а саме по собі погіршення життя відчуває кожен.

          512.01.11, 09:38Відповідь на 3 від serg020777

          Слово взято в лапки.

            612.01.11, 09:41Відповідь на 4 від анонім

            Цієї статті я не читав. Прошу дати посилання, якщо неважко. А сенс моєї статті в останньому абзаці. В кожному випадку дякую за відгук.

              712.01.11, 09:43Відповідь на 3 від serg020777

              О, я думаю, що скоро нам всім пояснять, що це саме і був тероризм. Але взагалі - на мою думку - пам'ятника підірвали гебешники. Для того щоб мати тепер привід для арештів та обшуків. А далі - колесо закрутиться...
              Не здивуюся якщо за цією перепискою вже стежать у службі безпеки... Ми ж тут теж виходить - нагнітаємо...

                812.01.11, 09:45Відповідь на 5 від Горностай_

                Я читав і взяв до уваги. Хотів лише висловити свою думку щодо визначення тероризму нашою недолугою владою.

                  912.01.11, 09:47Відповідь на 7 від V4

                  О, я думаю, що скоро нам всім пояснять, що це саме і був тероризм. Але взагалі - на мою думку - пам'ятника підірвали гебешники. Для того щоб мати тепер привід для арештів та обшуків. А далі - колесо закрутиться...
                  Не здивуюся якщо за цією перепискою вже стежать у службі безпеки... Ми ж тут теж виходить - нагнітаємо...
                  Цілком ймовірно. Вони свого нічого не можуть придумати, от і копіюють рашу. А взагалі, нехай ідуть під три чорти.

                    1012.01.11, 09:57Відповідь на 7 від V4

                    Не виходить. Незалежно від того, схвалюємо чи засуджуємо дії влади (користуємось конституційним правом на свободу слова), я закликаю власне до порозуміння і консолідації суспільства. Що може пред"явити "контора"? А так нехай читає, як громадяни самотужки пробують робити те, що є прямим завданням влади.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна