ОТ ВАМ І ШОКУЮЧА інформація про розслідування згвалтування...

І спроби вбивства у Миколаєві трьома мажорами 18-річної дівчини!!!..Щойно з"ясувалося, що потерпіла була знайдена ще вранці 9-го березня!.. І лише вчора, 13-го березня, судмедексперти взяли проби генетичного матеріалу з її тіла.

А тепер - головне! Навіть люди, які не є медиками, а лише цікавляться медициною та детективними серіалами, - знають, що такий матеріал зберігається і несе в собі інформацію не більше чотирьох діб.

Пішла п"ята доба. 

Чому аналізи, які могли допомогти безпомилково визначити зловмисників, були взяті тоді, коли ці аналіз вже не мають лабораторного значення??!

Чому Центр громадських зв"язків Миколаївського УМСВ чотири доби приховував інформацію про злочин?!!!

Чому вся ця інформація вийшла назовні лише під тиском журналістів та громадськості?!!

Чому суд вирішив вчора відпустити двох з гвалтівників на підписку про невиїзд?! 

І лише, через тотальний громадський розголос, злочинці були знову заарештовані.

Стільки запитань! Але головне - одне, - чому так вчинили слідчі та судмедексперти, які з незрозумілих причин відкрили обвинуваченим та їх адвокатам прямий шлях до виправдання??!!!!

У американца во рту взорвалась электронная сигарета

  • 14.03.12, 01:26


Электронная сигарета взорвалась во рту жителя американского штата Флорида. Мужчина потерял часть своих передних зубов и кусок языка. Предполагается, что взорвалась батарея сигареты, когда он курил. Пострадавший перешел на электронные сигареты, чтобы бросить курить.

Сейчас пострадавший находится в больнице города Мобил. Электронные сигареты внешне  практически не отличаются от обычных: это трубочка, состоящая из аккумулятора, парогенератора и сменных картриджей, наполненных ароматизированной жидкостью. Кончик сигареты загорается во время затяжки, когда курильщик вдыхает "дым", что позволяет имитировать процесс курения. Ранее Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) заявляла, что электронные сигареты являются такой же серьезной угрозой для здоровья, как и обычные.

Newsru.com

У Харкові міліція "виселила" центр народної творчості



Сьогодні близько 11 години ранку в будівлю Харківського обласного культурного центру народної творчості на Пушкінській, 62 прийшли співробітники міліції - співробітникам Центру запропонували покинути приміщення. Про це розповів директор Центру Володимир Гальперін.

За його словами, вже кілька годин в будівлі опечатують кабінети. А люди в штатському намагаються міняти замки в деяких приміщеннях. Як пояснюють правоохоронці, їхні дії пов'язані з об'єднанням трьох культурних центрів міста в один.
Нагадаємо, раніше Харківський обласний культурний центр народної творчості, культурний центр "Юність" та обласна художня галерея "Мистецтво Слобожанщини" обласна влада вирішили об'єднати в єдиний Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв.

http://gazeta.ua

У Києві суд виселяє на вулицю 6 дітей



Сьогодні в Києві на пр. Комарова, 16, державні виконавці намагались виселити з квартири 40-річну Аллу Буртову та її шістьох дітей.



"П'ятеро з них неповнолітні. Діти народились та виросли в цій квартирі, поруч ходять у школу, - пояснює адвокат Олег Веремієнко. - Їх не можуть виселити, бо суддя не вказав куди саме. Мав чітко зазначити - в притулок, в іншу квартиру або ще кудись. Дітей, вони неповнолітні, не можна просто так виселити на вулицю. Це порушує їхні права".
Аллу Буртову зранку забрала швидка, в неї стався гіпертонічний криз. Діти самі залишились вдома.
"Молодших я відправила до сусідів, аби вони не перелякались, - каже старша сестра Катерина. - Інші не пішли у школу, а сидять зі мною вдома. Живемо тут з 2002-го року. Всі разом доглядали за чоловіком, в якого був синдром Дауна. Він помер в 2008-му році. Ми його поховали".
[ Читати далі ]

Менты Николаева отказываются брать у Оксаны Макар показания.

Менты Николаева отказываются брать у Оксаны Макар показания. Они надеятся на ее уход из жизни!!!

У Оксаны Макар уже отказала печень и почти не работают почки. Врачи пытаются спасти девушке голени обеих ног. Необходимо заставить следователей взять у Оксаны показания. Сегодня она еще может разговаривать и находится при памяти. С ней сегодня по-телефону связывались активисты протестной акции, которая состоялась на центральной площади Николавева. Активисты утверждают, что Оксана в себе и может дать показания о случившемся. Видимо менты-палачи дожидаются смерти Оксаны, чтобы сфальсифицировать в дальнейшем факты этого жуткого преступления. Если ментов не удается заставить взять у постраждавшей показания, просьба к николаевским журналистам, которые небезразличны к этой трагедии самостоятельно снять на видеокамеры и на диктофоны показания Оксаны, если, не дай Бог, случится самое страшное.

Ось ще новина!!!



Реаніматологи врятували життя захисника дерев Володимира Крамаренка





Два юнаки спортивної статури вчора ввечері завдали тяжких тілесних ушкоджень захиснику соснового лісу, Володимиру Крамаренку. До лікарні його привезли у стані клінічної смерті.

Володимир Крамаренко займався захистом 15 гектарів соснового лісу у селі Жовтневе Харківського району. Писав скарги. Коли випилювали сосни – викликав міліцію. Організовував людей на захист дерев, які садили батьки односільчан десь 50-60 років тому.

У ніч з 29 на 30 грудня 2011 року близько 12 ночі невідомі особи вистрелили у вікно кімнати Володимира Крамаренка. Міліція на місце подій не приїздила. Слідство належним чином не проводилось.
Погрози про жорстоку фізичну розправу неодноразово надходили не лише Володимиру Крамаренку, а й його дружині. Одну з таких погроз пан Володимир отримав два тижні тому.

Вчора, невідомі особи намагалися наблизитися до Володимира Крамаренка зранку, коли він ішов на роботу, потім на домашній телефон надходили дзвінки від невідомих осіб, які вимагати, то негайно прийти в податкову, то налагодити кому світло в кімнатах, також запитували, коли пан Володимир прийде додому.

З автобуса Володимир Крамаренко вийшов десь о 20.30. До будинку лишалося 800-900 метрів. З легкового авто вийшли два юнаки. Хтось із них запитав: «Вова, це Ти?». І не встигнувши відповісти Володимир Крамаренко відчув сильний удар в обличчя і впав на землю. Далі він нічого не пам’ятає.

Отямившись через певний час, потерпілий доліз до свого будинку. Він часто втрачав свідомість. Його дружина викликала міліцію і швидку медичну допомогу. Міліціянти цього разу приїхали швидко, взяли заяву. Але потерпілого ще до цього часу ніхто не допитував.

На даний момент Володимир Крамаренко перебуває в лікарняному ліжку, але говорити вже може.

http://varta.kharkov.ua

Пропоную в усіх містах України вийти людям до прокуратури....

Не можна залишити це просто так... Бо потім ми самі себе будемо зневажати...

Нічого нас не може об"єднати то може хоч це нас об"єднає і покаже, що ми достойна нація.... Якщо не буде дієвої реакції суспільства на цей злочин і ми не доб"ємося самого жорстокого покарання то цю країну можна хоронити...

Око государево



Самой позорной страницей уходящей недели стала чудовищная провокация, которую устроили бесстыжие, утратившие совесть люди вокруг Кировоградского перинатального центра. На святое покусились, ироды-детоубийцы, – на самого Президента…

Конечно же, маленький Виктор Федорович Янукович появился на этот свет головкой вперед (всевозможные легенды о том, что на самом деле Витю принес бабушке с орбиты космонавт Береговой, что первое осмысленное слово этого крупного малыша было «дай закурить!», а первой игрушкой – деревянная соска, и прочие нелепицы оставим поэтам, профессионально воспевающим донбасский характер) в простом занюханном роддоме, потому что тогда никаких модных перинатальных центров, как в Кировограде, в стране не было. И слава богу, а то мало ли чего могло произойти при родах – упавший кусок штукатурки, лопнувшая труба, кислородный удар, в общем, как говорят врачи, «природа внесла свои коррективы»…


[ Читати далі ]

УВАГА!!! Терміново!!!

Для Оксани МАКАР (18-ти річна дівчинка яка постраждала від рук мажорів-гвалтівників ) зараз необхідна донорська кров, група не має значення !!!
Обласна станція переливання крові - м.Миколаїв, провулок Радіо, 2 тел.: (051) 467201 
Вказати обов’язково для Оксани МАКАР! 

ПРИ СОБІ НЕОБХІДНО МАТИ ПАСПОРТ!
Мати дівчини просить про допомогу всіх небайдужих! Зараз потрібні кошти на лікування та операції, мати одиначка не має таких коштів. Всім, хто може допомогти дівчині у цій біді, повідомляємо- телефон Матері: 095 047 32 75 та номер банківської картки, відкритої в Приват-банку на ім'я її матері Суровіцкої Тетяни Романівни: 6762462057463702. Призначення платежу - поповнення картки...