хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Візит Юлії Тимошенко до Страсбургу 29 вересня 2014 року


В рамках робочого візиту до Страсбургу голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко виступила на засіданні групи Європейської народної партії в Парламентській Асамблеї Ради Європи, яка нараховує більше 200 депутатів. Юлія Тимошенко розповіла депутатам ПАРЄ про те, як Україна потерпає від агресії Росії та закликала через країни – члени Ради Європи намагатися перевести переговори з врегулювання ситуації в Україні до Женевського формату, за участі США, ЄС, України та Росії, а також не знімати з порядку денного питання анексії Криму. Окремо лідер партії “Батьківщина” зупинилася на питанні незаконного викрадення та утримання у російській тюрмі української льотчиці Надії Савченко.  


 “Останні два рази виборчі списки нашої партії очолюють політичні в‘язні. Минулого разу це була я, зараз – це Надія Савченко. Дуже важливо, щоб за гратами вона не відчувала себе самотньою, а знала, що ми разом з нею і боремося за її звільнення”, – наголосила Юлія Тимошенко. Лідер партії “Батьківщина” заявила, що її політична сила робитиме усе можливе, щоб після парламентських виборів Надія Савченко увійшла до складу майбутньої української делегації в ПАРЄ. “Сподіваюся, статус тоді вже не тільки депутата української Верховної Ради, але й члена української делегації в ПАРЄ допоможе Савченко вийти на волю”, – сказала Юлія Тимошенко. Присутні на зустрічі члени ЄНП підтримали таку пропозицію. Керівник групи Педро Аграмунт Фон Де Мора заявив, що “вільна Тимошенко є символом вільної України”. “Ми докладаємо усіх можливих зусиль для захисту незалежної європейської демократичної України і закликаємо інші групи ПАРЄ приєднатися до нас”, – сказав він. Під часу візиту до Страсбургу Юлія Тимошенко також неформально поспілкувалася з співдоповідачами моніторингового комітету ПАРЄ Маріеттою де Пурбе-Лундін та Майліс Репс. (звітси).

СПРАВКА: Парламентська асамблея Ради Європи, ПАРЄ (англ.Parliamentary Assembly of the Council of Europe, PACE) — один з двох головних статутних органів Ради Європи; консультативний орган, що складається з представників парламенту всіх держав-членів. ПАРЄ є найстарішим в Європі органом міжпарламентської співпраці. Пленарні сесії Асамблеї проходять чотири рази на рік і тривають по одному тижню кожна. Крім цього, два рази на рік проходять сесії «Постійної комісії», або «міні-сесії», в яких беруть участь члени Бюро та глави національних делегацій. Постійна комісія має право приймати резолюції та рекомендації за дорученням Асамблеї. Пленарні сесії проходять у штаб-квартирі РЄ в Страсбурзі, сесії Постійної комісії — як правило, в інших країнах на їх запрошення. Комісії ПАРЄ проводять засідання по кілька разів на рік. Як правило, вони проходять в Парижі або в одній з країн-членів на її запрошення.


P.S.
1/ Кстати!!! Объяснить всему миру сегодня, что же происходит сегодня в Украине -
как Россия агрессор вторглась в Украину в марте 2014 года,
как Россия аннексировала Крым,
как Россия убивает на Донбассе украинцев,
как российская армия свободно гуляет на украинской земле
- это прямая обязанность Президента Украины Петра Порошенко.

2/ Пророссийская пропаганда успешно орудует в Украине с разрешения Порошенко Петра Алексеевича. На жаль! Серой украинской массе, попавшей под влияние пророссийской пропаганды, тяжело излечится от 10-ти летних массовых инъекций по втемяшиванию негатива относительно Юлии Тимошенко... лучше народ украинский будет тупо бегать по кругу... наприклад - "путин, памаги дАнбОссу!" или "путин, памаги крЯму!" или побежит сносить памятники как в 1917 (с криками "кто был ничем, тот станет всем")!... Но, ДУМАТЬ... самостоятельно думать и анализировать!!! Ой, это ж для серой массы СЛОЖНО...


© likagordasky

Flag Counter
0

Коментарі