хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Історія одного кохання (з сумною кінцівкою)

  • 15.10.07, 14:04
ЛИСТ-ВИБАЧЕННЯ
Знаєш, морозитись вічно це не для мене. Тим більше ти цього не заслуговуєш.Можливо після цього листа ти взагалі мене зненавидиш (якщо ще досі це почуття не переповнило тебе), але я хочу щоб ти знав правду. Вже довший час поспіль, перед сном і взагалі від того що немає, що робити я намагаюсь сформулювати для тебе хоч якесь пояснення моєї ганебної поведінки та аморального вчинку щодо тебе. Направду, мені важко, а ще більше ускладнює завдання повна відсутність бажання пояснювати те, що відчуваю далеко всередині себе. Зовсім не хочеться знову і знову повертатись до подій тої «триклятої» суботи ( краще б її взагалі навіки стерло з моєї пам’яті) . А ще більше не хочеться ворушити те, що я так старанно і безрезультатно поховала (чи лише хотіла так думати) в собі.Добре почну, бо і так чудово розумію, що від цих виправдань легше не стане ні мені ні тобі.Уяви, що ти сильно когось кохаєш….Місяць, пів року, рік….. Для мене це – ВІЧНІСТЬ.Безнадійно і абсолютно без відповіді. Ти навіть не маєш шансів сказати в кохані очі те дурне сакраментальне «люблю». Періодичне (раз в тиждень чи місяць) споглядання об’єкту твоїх бажань закінчується диким скрипінням зубів, награним пофігізмом і нестерпним розумінням того, що «нє сложилось». Через деякий час, ти здавалося б вже майже ігноруєш будь-які пориви свого затравленого серця і починаєш хоч якось жити своїм (насправді вигаданим і в когось позиченим) життям і ТИЦЬ…Доля скидає вас докупи як старі нікому не потрібні спогади і відбувається щось непередбачуване. Можливо ти здогадався про кого йдеться і хто герої цієї дурнуватої, але нажаль правдивої історії. Майже твоя копія. Те ж ім’я, що діє на мене на якомусь підсвідомому рівні (завдяки котрому ми і познайомились). Та ж зачіска, очі, але…..Він був єдиним чоловіком у моєму житті, котрий чудово обходився і без мене, а це було для мене нестерпним.Як так? Я для нього все, а він «дякую, могла б і не робити цього». Я відчувала «хребтом» його присутність. Вловлювала його заплутані думки, по дитячому кумедному личку я читала його мінливий настрій. Але все це для нього було непотрібним. ЙОМУ НЕПОТРІБНА БУЛА НАВІТЬ Я!Здається перший (чи тисячний з огляду на стару як світ історію наших стосунків) крок зробити так само легко як запалити сірник... і що далі? Дивитись як він розгоряється в неконтрольоване ніким полум’я, яке врешті поглине мою легкозаймисту натуру? Потім може бути надто пізно і я вже не позбудусь його фантому довіку.
Отака історія.
А ти… Вибач якщо зможеш, але за той час, поки я його не бачила, мені здалось, що я знайшла когось набагато кращого. І що це «ТЕ МОЄ» яке я так довго шукала, через яке я стільки витерпіла і яке я по праву заслужила.Нажаль лише одна ніч з собою наодинці (для цього навіть не потрібно було його писутності) безжально відкрила мені очі. Мені набридло брехати собі та переконувати власне серце, що я сильна і Він в минулому, далекому і безповоротному. Він тут. Був, є і буде, принаймні поки ми обоє не поставимо крапку над «і» і не зрозуміємо для себе, що ж саме нас так шалено притягує докупи. Так, зізнаюсь чесно ти мені дико подобався і певний час я не уявляла свого життя без тебе ( при цьому я абсолютно забула його). Але тепер я розумію, що я просто-напросто шукала в тобі риси коханої людини. І іноді я їх там знаходила Але... ОДНА НІЧ.Звичайно він як і завжди зник з мого життя, залишивши після себе суцільні розчарування, відкриту (вже загоєну) рану і самовпевнену обіцянку зустрітись через «рік-два-п’ять» для остаточного з’ясування цих «тупикових» стосунків.Ти знаєш, зараз мені взагалі ніяк. Я зрозуміла, що ніколи з ним не буду ( бо не зможу, це розтопче моє «Я»), а повертатись до тебе не хочу. Бо це вже не те. Я не змогла б брехати тобі, що нічого не сталось, а ти б мучився тим, що я не така, як колись.

Одним словом.ВИБАЧ.
P.S. Якщо зможеш…
6

Коментарі

Гість: Лулу_с_Марса

115.10.07, 14:17

нэ поймёт

    Гість: Хостич

    215.10.07, 14:24

    а чи вибачить

      315.10.07, 14:34Відповідь на 1 від Гість: Лулу_с_Марса

      Да я в общем и не старалась убедить его. Скорее всего это способ выговорится, просто поделится с кем то тем что не находит свободного пространства во мне.

        Гість: Лулу_с_Марса

        415.10.07, 14:37Відповідь на 3 від TRIKSI

        праильна.а исчо мона исписать километры бумаги выписывая то что думаешь что хотела сказать а не сказала. после такого легче становицца.само знаю

          515.10.07, 14:42Відповідь на 2 від Гість: Хостич

          Ні.
          Написав СМС: Розумію, але ніколи не пробачу.

            615.10.07, 14:44Відповідь на 4 від Гість: Лулу_с_Марса

            И я так всегда поступаю.
            Не дурак сказал, что бумага стерпит ВСЁ.
            чего только не сделаешь что б скинуть с себя моральную нагрузку.

              715.10.07, 15:05

              я б вибачив

                815.10.07, 15:36Відповідь на 7 від Ханік

                І він так думав

                  917.12.08, 19:18

                  Прониклива історія, реальна. Від якої мурашки по тілу ганяють...
                  Проте я гадаю, йому і не потрібно тобі вибачати. Точніше тобі це не потрібно. Ти не любила його по справжньому, але повір, тобі неодмінно ще зустрінеться ТВІЙ.

                    1018.12.08, 11:47Відповідь на 9 від Фата


                    Давно це було....
                    Зараз, коли я вже зустріла того "свого" (принаймні я в цьому більш як впевнена), навіть дивно перечитувати ессе....
                    Дякую за теплі відгуки.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна