хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Календарный переворот (трилогия)))

  • 05.01.21, 13:13
Граждане советской страны, отправившись спать 31 января 1918 года, проснулись 14 февраля. Вступил в силу "Декрет о введении в Российской республике западноевропейского календаря". Большевистская Россия перешла на так называемый новый, или гражданский, стиль исчисления времени, который совпадал с церковным григорианским календарем, которым пользовались в Европе. Эти перемены не коснулись нашей Церкви: она продолжала отмечать свои праздники по старому, юлианскому календарю.


На одном из первых же заседаний Совнаркома Ленин одобрил переход молодой страны на новое время . Фото: ТАССНа одном из первых же заседаний Совнаркома Ленин одобрил переход молодой страны на новое время . Фото: ТАСС
5

Коментарі

15.01.21, 13:46

Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"

    25.01.21, 13:54Відповідь на 1 від Бес Понятия

    Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Який може бути ентузазізм з сифілісом головного мозку?

      35.01.21, 15:21Відповідь на 2 від БезЛица

      Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Який може бути ентузазізм з сифілісом головного мозку?Да это он уже такой мирный обезвреженных дедушка Ленин)))

        45.01.21, 15:22Відповідь на 1 від Бес Понятия

        Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Это Ленин в Горках)))

          55.01.21, 16:15Відповідь на 2 від БезЛица

          Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Який може бути ентузазізм з сифілісом головного мозку?Отож. Там великими церковно-слов'янськими літерами: "Краще б я залишився в Швейцарії" .

            65.01.21, 16:16Відповідь на 4 від Манго

            Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Это Ленин в Горках)))Укаталі його оці Горкі

              75.01.21, 16:56Відповідь на 5 від Бес Понятия

              Как было бы мудро...

                85.01.21, 16:58Відповідь на 6 від Бес Понятия

                Щось не видно ентузіазму на обличчі вождя (поки що) пролетаріату від досягнутого. Скоріше там "трі матєрних слова"Это Ленин в Горках)))Укаталі його оці ГоркіДа, такой сухонький дедуля и не скажешь что столько натворил...

                  95.01.21, 17:09Відповідь на 7 від Манго

                  Как было бы мудро...Ну, то був його революційний вибір. А на прикладі Пєшкова, Вертинського та інших, які вирішили повернутися "на родіну", добре видно, що вибір виявися неправильним

                    106.01.21, 03:58

                    - Рождественская неделя. Наш слушатели интересуются вашим мнением перехода на новый Юлианский календарь.
                    Греческая церковь как-то живет по этому календарю. Вот у них Крещенье будет. Это позволит сдвинуть окончание Рождественского поста и без некоторых ограничений впредь встречать Новый год. Это реальная перспектива для Русской церкви в ближайшие годы или нет?
                    (З "Еха Москви", дияк Кураєв)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна