Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Про родичів, страви і рецепти )

У кожній сім"ї є свої коронні страви і рецепти. А ще, кажуть, часто родичів можна розпізнати за кулінарними уподобаннями. Мовляв рідні однаково люблять одні страви і терпіти не можуть інші. Не знаю аксіома то чи хтось сказав аби сказати. 

Однак це правило працює на мені. Нам з братом завжди казали, що нас впізнати можна по очах. але що вже абсолютно точно видає кровний зв"язок, то це:

- любов до сирого м"яса mmmm (свіжа (в ідеалі ще тепла) свининка, заправлена сіллю, перчиком, часничком, можна при бажанні додати кілька крапель олії з краплиною оцту), татко нас привчив до такої смакоти;

- холодцю з оцтом (єдина страва, де я признаю оцет), таке своєрідне збочення нам теж дісталося по батьківській лінії;

- а головне -- любов до гречки, особливо до гречки з м"ясом, приготованої в духовці, і салату з редиски з зеленою цибулькою і яйцем. Ці дві страви ми обоє можемо їсти завжди і всюди і ніколи не набридає. Перевірено на обох. Брат під час військової служби попав в дивну частину, їх там годували гречкою з тушонкою кожного дня )) поки всі плювалися, брат кайфував. Ну і я, любителька проводити досліди, випробовувала любов до смачної кашки, гречаною дієтою. навіть щоденне кількаразове поїдання пісної каші без солі не спротивило її.

Салат з редиски, то взагалі окрема стаття, і я кожного року благословляю сезон травень-червень за море редиски. в результаті сезон схожий на монодієту, оскільки в раціоні переважно цей салат. Щоправда дієтичним назвати його дуууже важко. lol Зато вітамінний )

АПД. На  ДН на роботу спеціально приготувала цей салатик, так його розмели в один момент, а м"ясо полишали lol

8

Коментарі

Гість: Shynshyla

113.05.11, 14:26

Ти про сире м"ясо серйозно?

    213.05.11, 14:29Відповідь на 1 від Гість: Shynshyla

    ага.
    сирим м"ясом ніколи не жартую

      Гість: Shynshyla

      313.05.11, 14:31Відповідь на 2 від bestiaya

      ага.
      сирим м"ясом ніколи не жартую
      З тобою небезпечно зв"язуватися...

        413.05.11, 14:32

        Класс.
        А у меня нету братьев и сестёр.
        Но семейные пищевые традиции есть:
        Очень люблю мозги, почки...редко ем, правда, не умею так хорошо готовить их , как мои мама и бабушка.А по ресторанам -там вообще их не готовят нынче.

          513.05.11, 14:32Відповідь на 3 від Гість: Shynshyla

          тільки свиням ))), за винятком Козлова

            613.05.11, 14:34Відповідь на 4 від Мари_НКа

            Я тоже люблю сырое мясо.
            И бифштекс по-татарски, и карпаччо-

              713.05.11, 14:34Відповідь на 4 від Мари_НКа

              у нас к мозгам и почкам еще печень, кровь, рубец и вымя, но последние два уже не свинина ))

                813.05.11, 14:35Відповідь на 6 від Мари_НКа

                о нелюбви говорят те, кто не умеет готовить )))

                  913.05.11, 14:35Відповідь на 7 від bestiaya

                  у нас к мозгам и почкам еще печень, кровь, рубец и вымя, но последние два уже не свинина ))
                  Уважаю субпродукты.
                  Рубец даже сама готовила.И вымя тоже.

                    Гість: Shynshyla

                    1013.05.11, 14:35Відповідь на 5 від bestiaya

                    тільки свиням ))), за винятком Козлова Він ображається, коли його називають "Козлов"
                    Він- "Козлофф"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна