Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Попили, блін, пива...

Вирішили з подругою зайти в паб відзначити і "відзначити" моє звільнення і її програний суд.
Я приїхала перша, зайшла у порожній зал, у півшостої в кабаках не так багато народу тусить. )) Хвилин через п"ять після мене в зал зайшли старший пан і дамочка років 35. Баришня поводилася так, ніби не дуже хотіла заходити в паб, або не зовсім комфортно почувалася. Сіла на край диванчика біля виходу, а потім на прохання свого супутника перемістилася за столик біля бару.
Описане вище згодом мені чемно підкинула пам"ять, коли довелося спілкуватися з міліцією.
Прийшла  подруга, сьорбаємо пиво, сидимо ділимося новинами, враженнями. Раптом за спиною хтось починає голосно говорити, а через хвилину згадувана вже дамочка рішуче прямує до сусіднього з нашим столика... боковим зором бачу рух, повертаю голову і ... то була фатальна помилка... Дамочці зносить дах вона кидається до перегородки  між нашими столиками з криками: "А вы вообще валите отсюда!" omg На крик повертає голову подруга і місцева божевільна хапає за свого столика настольну лампу на металевій основі і кидає подрузі в голову. shock Якби Танюшка не прикрилася рукою, то мала би розсічене залізякою обличчя.
Все сталося настільки швидко, що ніхто толком не встиг опам"ятатися. Охоронець схопив  за руки буйну, але вона вужем викрутилася, підскочила до менеджера врізала йому кулаком в окоbeat , вдарила посудомийку, яка необачно виглянула на шум, вхопила тяжеленну барну табуретку здійняла її над головою і хотіла нею розвалити голову охоронцеві, але її ззаду вхопив менеджер. Табуретка полетіла об підлогу і зламалася. Бармен натиснув тривожну кнопкуphone .
Здається дивним, що здоровенний мужик не зміг скрутити жінку. Але "кажись" тут охоронці були заскочені зненацька і розгублені, плюс напевно не навчені битися з жінками (напевно активних нетверезих вболівальників не бояться скрутити і приложити фейсом об тейбл). Хай там як, а брутального поводження  з буйною відвідувачкою не було. Охоронець, схопив її ззаду за руки, щоб вона не розмахувала ними, так тьотка повислана ньому і почала всіх і все бити ногами, потім вирвалася і з воплями лягла на підлогу... охоронець і її супутник, який назвався її татом, і не дуже активно пхався в катавасію волоком витягли її надвір.
На виклик приїхало двоє міліціонерівstop , дамочці начепили наручники, бо вона і поліцаїв била, посадили в машину. Один лишився її пильнувати, інший пішов опитувати свідків. З вікна курилки було видно, як затримана вирвала руки з раручників і почала бити бідного міліціянта, машину і кричати диким голосом: "Люди спасите!"
Решту вечора ми почувалися центром всесвіту в пабі,lol бо весь персонал, навіть прибиральниця з посудомийкою приходили вибачатися, prey офіціанти і менеджери надавали швидку допомогу подрузіhelp , щоб не було синців. Ну і заодно збільшили відсоток знижки на карточці lol
Попри шок ми  відверто посміялися з того, що не варто було в той день нікуди висовуватися, принаймні Тані, бо в неї цілий день траплялися дрібні трабли ))
Пік веселощів припав на момент, коли близько сьомої вечора приїхали з райвідділу розбиратися з інцидентом. на той час в пабі уже назбиралося досить народу. Завалився наряд правоохоронців, бармен рукою показав на наш столик і до нас підійшов пан майор записати свідчення. Народ потім ще довго поглядав на нас... чим це дві на вигляд пристойні пані зацікавили міліцію lol
отак і живемо... ні дня без пригодlol
47

Коментарі

115.04.13, 15:04

нечитав, то секс був, чи ні?

    215.04.13, 15:04

      315.04.13, 15:05

      не читал... янукович виноват или не?

        415.04.13, 15:05

        треба булотутьотку за патлы иоб стол

          515.04.13, 15:05

          нє, лиш п"яна бійка. чи напад психічно хворої))

            615.04.13, 15:06

            феерично, а причину такого поведения потом не уточнили?

            может папе не понравился её табель

              715.04.13, 15:07Відповідь на 4 від ЯнаСтепановна

              треба булотутьотку за патлы иоб столвиглядало, і казали офіціанти, що вона була твереза, та й менти казали, що в неї скоріше А з хворими і дурними краще не зв"язуватися. та й в шоці ми були

                815.04.13, 15:08Відповідь на 6 від Хан Геварыч

                феерично, а причину такого поведения потом не уточнили?

                может папе не понравился её табель
                боюсь там головонька бо-бо

                  915.04.13, 15:08Відповідь на 3 від Max_TAG

                  не читал... янукович виноват или не?то фсьо йулька!

                    1015.04.13, 15:08Відповідь на 3 від Max_TAG

                    не читал... янукович виноват или не?янукович всегда и во все виноват

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна