хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Політика Януковича - геморой для України?

Чудасії і дивацтва Регіон: Миколаївська область Опубліковано - 31.05.2011 19:21 | 

“Аратта-Україна”
Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову?
Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову?
Рекламні щити іноді здатні зіграти з людиною злий жарт, навіть якщо ця людина обіймає вельми високу посаду - хоч і Президента. У Миколаєві білл-борд Януковича розмістили впритул з рекламою лікування геморою Як повідомляє інтернет-видання “Миколаївський Оглядач”, в одному з найжвавіших місць Миколаєва, на Пушкінському кільці, до візиту Президента Януковича розмістили рекламний щит, прикрашений бадьорим, немов ранкова зарядка з похмілля, гаслом «Миколаївщина підтримує політіку Президента України В. Ф. Януковича». Все б нічого, - але ось тільки поряд висить інший щит, з не менш бадьорим гаслом «Лікування геморою без операцій». У чому був сенс розміщення цих щитів поруч, буквально впритул один до одного - не відомо. Думку про те, що політика Президента - наш геморой ми відразу з обуренням відкидаємо: хіба могло таке комусь прийти в голову? Швидше за все автори цієї інсталяції хотіли показати народу наскільки доступнішим стали при Президентові Януковичу медичні послуги - тим більше, що на щиті про лікування геморою всім обіцяють знижку аж на 50%. А геморой обрали для більшої, так би мовити, переконливості: он, мовляв, куди дісталися! Від “Аратти”. Цікава може вийти історія, якщо про цей випадок дізнаються браття-китайці, які в одній з аптек поруч з поличкою для ліків розмістили рекламний "слоган" - "Дупі погано - геморой", і які захочуть скористатися миколаївським рекламним ноу-хау. Це ж так можна і на міжнародний скандал нарватися!
3

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

12.06.11, 09:10

янукович.это зеркало большинства из нас ,мы выбрали его и все ,это обучение,как ненадо делать,мы платим за ошибки своих предков ,которые выбрали идолов ,я голосовал за Ющенко.

    22.06.11, 09:41Відповідь на 1 від Гість: ГарбуЗЕК

    Может Вы и выбрали его во 2 туре,а Я-НЕТ!!!

      Гість: ГарбуЗЕК

      32.06.11, 09:44Відповідь на 2 від Хирон

      бытует такое мнение.что те кто голосвал за Ющенко помогли януковичуц.я так не думаю,но ваше право думать иначе,поэтому яи голосовал за Ющенко .чтобы вы имели право думать и говорить.

        42.06.11, 09:54

        У меня при Союзе и до Ющенко получалось думать и говорить то,что думаю.В 91 году в Севастополе я и мои дети носили значек с тризубом,директриса школы обзывала "националистами".Просто теперь видно,что власть Янеку была ПЕРЕДАНА раз не трогают окружение Ющенко!Бачіли очі,що купували?....

          52.06.11, 10:11

          Теж не колаж. Просто — перспектива так складалася....

          http://photo.i.ua/user/585903/22279/577347/

            62.06.11, 21:58

            Як на мене дуже символічно, хто за що платить

              Гість: Ogin

              72.06.11, 22:00

              Може це було пороблено для активних прихільників Юлі Капітельман?

                анонім

                83.06.11, 10:28Відповідь на 4 від Хирон

                про передачу влади яничарам Ющ домовився ще в 2004 році

                  93.06.11, 16:36

                  Между прочим, Универсал с Янеком Юля не подписывала!