Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Звернення до художників карникатуристів.

ТЕРМІНОВО!

Шановні художники-карикатуристи,

які бажають друкуватися в журналі «Перець»!

Для своєчасного отримання пропонованих Вами малюнків , їхнього планування до випуску й можливого доопрацювання, а також для виконання замовлених карикатур, малюнків і художнього оформлення окремих публікацій редакція запроваджує таку систему оперативного зв’язку:

1. Всі, хто бажає надрукуватися в поточному числі журналу мають подати своїх 5-6 робіт не пізніше 10 квітня. Малюнки мають бути високої розподільної якості не менше за 300 точок на дюйм у форматі JPG або PDF, розміром А-4 на спеціально визначену редакцією поштову адресу perets.cartoon@ukr.net.  Не плутати з попередньою адресою perets.cartoon@gmail.comДо першої подачі малюнків просимо додати коротку біографічну довідку (вік, освіта і т.ін.) у форматі DOC, зазначити свою поштову адресу, номери телефонів, електронних адрес, сайтів, блогів, іншу інформацію, яка забезпечуватиме безперешкодний зв’язок з Вами.

1.1.  Кожному файлу з малюнком треба присвоїти назву за таким принципом: перша літера імені. прізвище_ дата відправки_назва малюнка (назва «без слів» не приймається). Приклад: N.Ivanov_05.04.17_Zebra.jpg

2.  У подальшому (для наступних чисел часопису) малюнки у будь-якій кількості , з дотриманням вимог п.1.1. надсилаються до 25 числа кожного місяця, що передує випуску чергового номера журналу. Малюнки, які Ви забажаєте бачити у травневому числі журналу, мають бути надіслані на визначену електронну адресу до 25 квітня поточного року.

3. Малюнки, замовлені карикатуристу редакцією, надсилаються на ел. пошту на окремих визначених ініціатором умовах.

4. Прохання до карикатуристів надавати малюнки редакції різної тематичної спрямованості. Зокрема: соціальної, економічної, політичної, міжнародної, гумор (чорний гумор) , сатира, дружні та не дуже шаржі.

4.1. Не будуть розглядатися для використання в часописі малюнки шовіністичного, образливого, відвертого еротичного характеру, а також такі, що містять нецензурну лексику, принижують людську та національну гідність.

5. Редакція відкрита до співпраці з метою вдосконалення журналу. Ми готові розглядати Ваші пропозиції у письмовому вигляді, скеровані на електронну адресу, зазначену у п.1

Творчих успіхів та плідної співпраці!

 

Головний редактор журналу

«Перець» Весела республіка»

  Ю.І.Цеков

Відповідальний секретар журналу

«Перець» Весела республіка»

Ю.М.Іщенко

 

«4 »квітня 2017 року.




0

Коментарі