хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Інтерв"ю з перчанами Ю.Цековим та Ю.Іщенком (Частина 3)


                                             БУДЬТЕ ВЕСЕЛІ ТА ХРОРОБРІ!

(Частина 3)

Ю.Ц. Мушу посильно доповнити. Задля вичерпності інформації розкрию один організаційний секрет: на сьогодні саме Юрій Іщенко є охоронцем нашого герба як Генеральний Сміховий Адміністратор. І він добре знає, про що говорить! Певна річ, у нас є відповідна дипломатична служба, яка буде врегульовувати всі сатирично-гігієнічні процедури, зокрема й очищувальні клізми для найвищих посадовців і ампутації наскрізь прогнилих ділянок суспільного організму. Але робитиме це без надмірного фанатизму, глибоко вникаючи куди слід і чітко визначаючи сатирично-фармацевтичні препарати. Більше того, у нас уже є Надзвичайний і Повноважний посол Веселої республіки, котрого знають у кожному місті й селі – це Євген Дудар, котрий задля виконання відповідальної місії днями покидає свій хутір Мозамбік і повертається до столиці. Не зайве повідомити й про те, що приступив до виконання своїх обов’язків і секретар Ради Сміхової Безпеки і Оборони (РСБО) Анатолій Василенко, народний художник України, а його творчий побратим заслужений художник України Олексій Кохан очолив СміхоКабінет Міністрів… Як у повноцінній державі маємо ми і свою жорстку і непримиренну опозиції, яку очолює такий маститий в Україні поет-лірик як Петро Перебийніс 

Ну, бачу, що мати справу з такими людьми це вже не жарти… Може, у вас є й своя зазвичай трохи роздута Адміністрація Президента, і бездіяльна Верховна Рада, і, Господи помилуй, свій Президент..? 

Ю.І. Чудове запитання! У нас уже все є, крім Президента, якого обиратимуть після закінчення передплати. А поки що його обовязки виконує той, кому не ліньки із членів Оргкомітету, затвердженого директором Видавництва «Толока», яке є засновником часопису. 

Щодо Адміністрації, то ви маєте рацію: вона, справді, роздута, як і належить бути таким органам, але, підкреслю, роздута помірно. Але ж і роботи на сьогодні непомірно багато! Тому й довелося в цей складний організаційний період, крім Департаменту Окружних Сміхових Префектів, створити і Департамент Всеукраїнського Козацького Реготу, і Департамент Регіонального Багатозначного Хіхікання, і Департамент Кепських Економічних Справ і…Геть аж до Похоронного Бюро Недолугих Ініціатив включно.  

Ю.Ц. Мушу посильно доповнити. Ударними темпами йдуть вибори до Верховної Баляндрасної  Ради. Щоправда, докладніше про це знає Головний Заводій цієї майбутньої законодавчої структури — наш живий і здоровий класик сатири Олег Чорногуз, але він якраз перебуває у тривалому агітаційному відрядженні на виборах Народних Сиднів цієї ради. Приїде – розповість докладніше.

(Далі буде)


0

Коментарі

19.11.16, 09:33